Leiii!


Har brukt helga på å regne matte, og nå sitter jeg her igjen ved kjøkkenbordet. Det er ikke så særlig artig, men på onsdagen er den store dagen, da er det mattetentamen. Får bare håpe jeg klare å få en bra karakter. Håper på en 5er men det virker ganske umulig. Det er jo tross alt R-matte, jeg burde egentlig bli fornøyd hvis jeg får en 4er

Respektløst

Jeg og marina måtte være på skolen i dag siden vi ikke fant noe jobb. (Opperasjon-dagsværk). Og da hadde OD-komiteen brukt masse timer på å ordne et opplegg for elevene som nektet å jobbe, og for de som ikke fant arbeid. Da de skulle være "lærer" i timene våre ble de møtt med høylytte folk som ikke gjorde det de skulle og rett og slett bare gjorde seg vrang og giddet ikke gjøre stort, bare klaget og klaget. Det er jo greit at det kanskje ikke er den artigste dagen på skola, men det er no lov å vise litt respekt og ikke skape så mye uro i klassen. Det er jo tross alt elever på vår egen alder som stod for undervisningen, det krever veldig mye av dem. Så jeg vil bare si: Julie, Bettina, & Nora (og de andre) dere var superflinke "lærere"!


Øve øve øve


Har framføring som handler om jordskjelv og prøve i mattematikk til i morgen. Og det værste med alt, er at jeg mistet nesten alt jeg skrev på presentasjonen om jordskjelvene, så jeg måtte skrive det på nytt. Fan så irriterende!
-Har det hendt deg at du har mistet dokumenter på pcen?

i morgen er det FREDAG

Siden det er så mange fredager som går bort på skolen så skal vi ha fredags-timeplan, men det vil være helt lik en fredag for vi får jo helg! SUPERT!  Gleder meg sånn, vi har jo også fri i de to første, så det eneste vi skal gjøre er 2 timer med design &arkitektur og så skal vi se slutten av filmen Arn som vi begynnte på i dag. Så får vi dra.

Valgfag; friluftsliv


Jeg byttet til valgfaget friluftsliv, hadde egentlig toppidrett fotball. Så i dag hadde vi den første timen med dette faget, vi kunne jo ikke dra ut på tur med det samme så vi fikk bare masse informasjon, og vi snakket mye om hvor vi hadde lyst til å dra osv. og vi skal i allefall dra på okstinden som det er bilde av ovenfor.  Gleder meg sykt til å dra på tur i skog og mark, både sommer og vinter. Dra på fisketurer, plukke bær og sopp. Bestige høye fjell, ligge ute i telt i all slags vær osv.  Angrer ikke et sekund på at jeg tok dette valgfaget.
-Liker du å gå på fjellturer?

Fantastiske nyheter


Jeg har fantastiske nyheter å fortelle, for I dag fikk vi vite om vi skulle komme opp i muntligeskamen eller ikke. Og så heldig som vi er slapp vi det! YEAH.. Så nå kan jeg bare ta det helt chill, og nyte tiden fram til sommerferien.

Etter vi hadde fått vite at vi ikke kom opp i noe, dro vi på babettes og spiste og feiret at vi var ferdige med naturfagen for alltid, og at vi ikke kom opp i noe. SYKT DEILIG!!!!!!!!!!!!

VERDENS BESTE KLASSE!I dag fikk vi endelig skolebildet, og kalenderen der alle klassene er avbildet. Dette er altså FO1A, (studiespesialisering med formgiving) og vi er verdens beste klasse. Jeg kan ikke beskrive hvor bra klassen min er, vi er skikkelig sammensveiset, og har et veldig bra klassemiljø.. Vi er rett og slett BEST ;€ I love these ppl<3

Engelsk tentamen, wish me gl


Åh nå begynner tentamene å strømme inn for fullt, og først ut i ilden er engelsken. Håper virkelig jeg klarer å få en god karakter på denne, siden vi går ut med engelsken i år. Men på forberedelsen fikk vi vite at vi skulle skrive om sosial likestilling, noe som jeg synes var et ekstremt vanskelig tema.. så jeg vet no ikke helt hvordan dette skal ende opp. Får håpe på det beste
Famile/påske-kveld

Vi hadde famile/påske kveld på skolen i dag. Der solgte vi kaker og kaffe, og hadde loddsalg, og auksjonerte bort malerier som vi selv hadde malt.det ble en vellykket kveld, og vi samlet inn hele 6000,- kroner når vi hadde trekkt fra alle kostnadene.

Jeg bakte gullerotkake i morrest! Den skulle jeg ha med på familiekvelden.Selvutløser må til for å få et bra bilde! <3Marte sang en ufattelig vakker sang! hun er så sykt flinlk å synge..
Appelsinbilder som vi selv hadde laget, og nå er de solgt til forskjellige familiemedlemmer.


 

Karakteren 6


JIPPI! jeg og julie fikk karakteren 6 på framføringen vår om en musikkanalyse av russian roulette.  Hun overnattet sammen til meg i natt, og det var SÅÅÅ verdt å stå opp klokken 6 i morrest, selv om vi er litt trøtte akkurat nå. Vi er BEEESSST!!!

Øvings


Akkurat nå sliter jeg med å finne konsentrasjonen jeg trenger til å øve.. Har nemmelig naturfagfremføring i morgen. Om bioteknologi, kloning og masse tull. Gleder meg sykt til å bli ferdig med framføringen, så kan jeg ta viterferie med god samvittighet. For nå er det bare å sette i gang å pugge stoffet, men jeg føler egentlig at jeg kan det... har jo skrevet ganske mye, og jeg har veldig lett for å huske det da. Så vi får se, det går vell sikkert bra!

Hjernedød

Nå har jeg sittet hele dagen og pugget til engelskframføring i morgen, så nå føler jeg meg ganske så grønnsak. Jeg har ikke fått nok mat, og i hvertfall ikke nok søvn.. så nå klarer jeg snart ikke holde øyelokkene oppe lengere.  Så nå håper jeg virkelig at jeg ikke får jernteppe når jeg står der framme i morgen og skal holde foredrag om den indiske historien. ( PÅ ENGELSK) ;O@weheartit.com


Wish me good luck, I will need it! heahe

designerprosess

Maskelaging pågår ^

Hahha Jeanette & Frida's klesdesign. søppelposer! haha tullsjure

Marina & meg! Løwju


flinke piker

I dag har vi sittet HELE dagen med den aferikanske maske-oppgaven vår! jeg ble ufattelit sliten etter å ha skisset og slikt en hel dag. Jeg skal heldigvis begynne å lage den i leire neste mandag.

ELSKER klassen min!!  De er de beste jentene ever!


Hva har du gjort i dag ?

Siste skoledag var koooos!

I dag var det den aller siste dagen før juleferien! Vi har hadd det kjempekoselig..

Først så vi på en liten forestilling i glassgata, der sang TO-elevene og så holdte MD oppvisning med et julestykke eller noe slikt. Og så danset danserene, de var sykt flinke! Men jeg var absolutt ikke forberedt at vi som hadde vært i OD- komiteen (Opperasjon-dagsverk) skulle gå fram og ta i mot rose. Men det var jo egentlig ganske koselig å få en rose da!

Etter dette gikk vi opp på klasserommet og hadde en skikkelig fin julefrokost. De hadde dekorert bordene og satt dem på langs. Vi hadde masse stearinlys og dempet lyset slik at det skulle bli ordentlig god stemning. Og så fikk vi en bok fra læreren vår, det var en bok der vi skulle få medelevene til å skrive en liten hilsning i.Hun hadde brukt et maleri som vi hadde laget tidligere til utsiden av boken.

Den var skikkelig fin


Jeg fikk mange søte hilsninger men denne var da den søteste! Jeanette hadde tatt bilde av meg, henne, og Marina. Hahah det var så søtt, "håp du får ei fantastisk fin jul ! førde om eg hat jula.." HAHAHAHHA hun er no så søt!

Im still here!Sorry for at jeg ikke har blogget i de siste dagene, det er bare at jeg har så ufattelig mye lekser, har tre innleveringer i naturfag, og kjempestor tysklekse og norsk osv. Men det er da bedre sent en aldri å legge ut bilder fra helga.


Har du mye lekser for tiden ?

Global dignity day

I dag hadde vi global dignity day på skolen. Det er en organisasjon som fokuserer på at alle mennesker har rett til å  ha ett verdig liv. Denne organisasjonen ble laget av Kronprins Haakon, Pekka Himanen og John Hope Bryant i 2006.

Jeg synes at det de gjøre er så fenomenalt bra. Og jeg fikk en stor vekker i dag på skolen, da vi fikk høre forskjellige historier om verdighet, og de rørte meg rett og slett. Jeg satt ikke å skrek, men jeg fikk en oppvekker, og fikk  sett situasjoner i en annens perspektiv. For det er så mye som skjer i dagliglivet som man egentlig ikke tenker over, og som man egentlig burde gripe fatt i. Så vi skrev ned et brev til oss selv der vi hadde noen punkter om hva vi skulle forbedre oss på, med det å vise respekt for andre, og tenke at alle er likeverdig osv. Så da skal jeg prøve å gjøre så godt jeg kan og være hyggelig alle, til og med de jeg ikke kjenner. For viss man bare viser litt omtanke eller gjør så lite som å smile til en person som har en dårlig dag eller har det dårlig med seg selv, så kan man glede noen. Og det er en stor glede å vite at man har gjort noe bra for noen andre.Har dere hatt global dignity day på skolen i dag ?

Formgiving, og kunst-museeum.

I dag har vi hatt tre timer skole-timer der vi satt og tegnet em veske, etter det fortsatte vi på en annen veske-oppgave der jeg måtte lage vesken jeg skal lage i pappform først, og det var ufattelig vanselig så jeg brukte all tiden vi hadde på det, så jeg skal lage vesken neste gang. Etter dette dro vi til byen og for på kunst-museeum, der skulle vi velge ut ett bilde vi likte, eller misslikte og skrive om det, men jeg giddet ikke gjøre det da, for da hadde jeg ikker rukket bussen hjem..Dette bildet valgte eg og skrive om !

Marina <3

Jeanette<3

Rååeste jenten mine!Og jeg er gal som alltid!

MEGA LEEEEEEEEEEEEEEI

Jeg er så ufattelig lei av å skrive novelle, det er så sykt kjedelig...  Jeg har mest lyst å legge meg ned på soffaen og se på TV. Men jeg har selfølgelig ALDRI tid til å se på tv. Er det ikke det ene så er det det andre.

Og nå jeg har et stort tidspress på denne novellen jeg skal levere inn, den skal være ferdig til i overmorgen! ;O og jeg begynnte for en time siden eller noe slikt, har skrevet ca to avsnitt. Og den skal sansynligvis bli to sider. det er målet.
Synes om bildet? teksten er tatt fra simple plan's sin sang how could this happen to me.

04.okt.2010


Jeg leverte inn tegneleksen min i dag! Ble egentlig ganske fornøyd... ser jo at jeg kunne ha gjort det bedre noen steder, men giddet rett og slett ikke tegne mere.

Jeanette var på hospitering hos FO1A og vi fikk gjort en del ser dere vell! xD hehe

Neida vi fikk no tid til å gjøre litt da, sånn som å begynne å skisse idèer til vesker som vi skal lage.

Og med en gang jeg kom hjem måtte jeg skynte meg å spise og så dro jeg på fotballkamp på skonseng mot storforsheia, vi vant 3-0, ganske overraskende siden vi spilte på grus! VELDIG UVANT!!!

Det som var litt dumt med denne kampen var at jeg skadet foten min, så jeg måtte bytte, men så tenkte jeg at  siden det antaglivis er min siste elverkamp så skal jeg spille og gi jernet! Å det gikk no ganske så bra...

Kreativitet!

I går fortalte jeg at vi hadde tegnet skyggene våre ute på skoleplassen i en av formgivingstimene. Men da hadde jeg ikke bilder av påfunnet, men det har jeg altså nå:

Marina sin grønne skygge, min røde, nora sin brune, og julie sin lyse brune.

Vi hadde en hatt så vi skulle prøve å etterligne MJ men det var nok kanskje bare Julie sin skygge som lignet!


De ble ikke helt ferdige, men men ..

Heheh det ble skikkelig kult, så nesten ut som om en person hadde vært på ryggen til den andre. Kanskje det var det de gjorde, hmm... jeg følgte ikke med :P


Og et bilde av meg og Julie <3 så litt stein ut der men shit happens...

Bildene ble tatt av Marina. Thank you!


Ble ikke skyggene stilige ? eller synes du dette hører hjemme i barnehagen xD?

Første skole dagen!

Jeg har begynt på vidregående! Det er helt sykt som tiden har flydd, jeg husker min aller første skoledag på barneskolen som om det skulle ha vært i går. Og nå er jeg begynt på vidregående.
Jeg må inrømme at jeg ikke bare har gledet meg til denne dagen, jeg var også veldig nervøs, og det er vel vanelig? det er jo en helt ny skole med nye folk, og det er jo et helt annet  miljø. Litt nervøs eller spent har man vel lov å være!
Men det hadde jeg egentlig ikke behov for å være siden denne dagen gikk på skinner. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, studiespesialisering med formgiving overgikk alle mine forventninger. Vi fikk en super snill kontakt lærer hun heter Bente, klassen er på 15 stykker, bare jenter faktisk (jeg vet ikke om det er en god ting eller ikke xD), vi fikk en stor materiell pakke med alt fra malesaker til tegnesaker, Og det beste av ALT  er timeplanen:
Vi har 5 timer i uka med visuell kunstfag <3
Og 5 timer i uka med design og arkitektur<3    KAN DET BLI BEDRE ?ENDELIIIIG ferdi


(forsiden av presangtasjonen)

Nå er jeg endelig ferdig med alt som heter muntligeksamen, kom nettopp hjem og skjelver fortsatt. Uff så forferdelig det var å stå der oppe, fikk nesten et hosteanfall for jeg er så forkjølet at det ble slik nesten hele presangtasjonen: *host,host" kinetisk energi*host host* men han der sensoren gav meg litt epplejuice slik at jeg skulle klare å fortsette xD, hvis jeg ser bort i fra min hoste episode, så gikk det sånn ca bra. jeg brukte nesten ikke hjelpearkene mine, jeg måtte bare titte en gang siden jeg fikk fullstendig jernteppe....

Kom opp i Naturfag muntlig. -Energi og krefter

Jeg ble kjempe glad da jeg fikk vite at jeg kom opp i naturfag, men jeg fikk ikke den beste oppgaven akkurat. Får bare gjøre det beste ut av det, så  går det sikkert bra. Det var 7 andre som også kom opp i Naturfag, Iselin fikk samme oppgave som meg, så vi blir sammenlignet. Resten av klassen kom opp i RLE og engelsk, det forstod vi ganske klart og tydelig siden vi hadde bare jobbet med disse fagene i det siste. xD 

Min siste 2km på skolen


Vi bruker å springe en løype på 2 km, ca 3 ganger i året, og nå er vi ferdig med det for alltid. Jeg er ikke helt sikker på om jeg synes det er en bra eller dårlig ting, for det forbedrer jo kondisjonen våres, og jeg bruker jo å jogge en del på fritiden, bare ikke så fort -.-"
Jeg ble litt skuffet over tiden min for jeg ville så gjerne slå Marcus, Vegard og Martin h... men det kommer sikkert aldri til å skje... jeg sprang den på 8 minutter og 27 sekunder, såe det er egentlig ikke dårlig men jeg foretrekker å vinne :(
Uansett så er det litt godt å være ferdig med den løypa, selv om jeg sikkert kommer til å løpe den igjen, men da blir det ikke noe tidspress.

Eksamen......

Å huff å huff i dag er det engelsk eksamen, og gjett hvem som ikke har forberedt seg noe særlig ?
Meg nemmelig... -.-"
Men jeg kopierte i alle fall heftet, slik at jeg lett kan finne det på dataen min under eksamen.

[Random bilde av meg]

Wish me luck, eg treng det :(

Friiiiiiiiii

Jeg trengte ikke ha på vekkeklokke i morrest, og det føltest kjempe bra. Jeg bare digger å ligge hjemme og sløve foran TVen. Grunnen til at jeg har fri er p.g.a at paralellklassen min har forberedelses-dag til eksamen i dag og da trengte ikke vi være på skolen..... Men jeg har begynnt å lese på forberedelsen til min eksamen som er på torsdagen, men jeg klarer ikke å konsentrer meg helt. :P også var temaet ganske kjedelig så det gjør det ekstra vanskelig.

[bilde fra sørfjorden,,,, savn,savn]

Øve-modus


Som dere ser så er jeg fullt i gang med å øve, jeg er fulstendig konsentrert. Og ser aldeles nydelig ut, jeg på mitt beste. xD neida jeg tuller bare, jeg skal ha samfunnskunnskaps prøve i morgen, og da må jeg virkelig sette meg selv i øve-modus, fordi jeg kan absolutt ingen ting om demokrati, teokrati, diktatur og annen ubrukelig kunnskap.

Artikkelen min i norsk, på tentamen

 
 Grensen mellom humor og alvor
 
Fra humor og ha det gøy, til alvor og kanskje såre noen, er veldig forskjellige ting. Men veien i mellom er ikke så veldig lang.

Hvis man tøyser med andre mennesker, burde man først vite om personen skjønner at det bare er en spøk, eller om han/hun tar seg nær av den. Mange bruker ironi når de spøker, men det er noen som ikke skjønner det, og da kan det hende han/hun tror vedkommende mener det som blir sagt og begynner å tro det. Det kan være lurt å tenke godt igjennom før man slenger på med en vits, for det er ikke alle som har lik humor. For eksempel en bestemor, det er ikke sikkert hun ler av de samme tingene som dagens ungdom. Og man spøker ikke så ofte om de samme tingene som man gjør til vennene sine, som man gjør til bestemoren sin. Tidene forandrer seg fort, og det besteforelder tullet med da de var unge kan være helt forskjellig fra det som tulles med nå til dags. I dag går de mange program på Tv-en der det er standup komikere som etterligner eller forteller vitser om alt fra kongehus til utsatte grupper i samfunnet. Språket og ikke minst måten standup komikerne uttaler seg på, har en negativ og dårlig innflytelse på samfunnet. En liten kommentar som for eksempel ? du er feit,? kan være en byggekloss til at man får en spiseforstyrrelse. Selv om den som sa det ikke mente dette bokstavelig, så vil den utsatte muligens tyde dette feil. ?Du er stygg,? er en kommentar som man helst ikke vil høre, men noen spøker med slike ting. Dermed sitter man igjen med tankene: ?Er jeg stygg? Er det håret mitt? Ansiktet mitt? Kroppen?? Sånn flyr tankene av gårde mot et dårligere selvbilde. Derfor burde man ikke si noe som helst om en person hvis man ikke har noe positivt å si.  

Muhammed-tegningene.De 12 karikaturtegningene av den Islamske profeten Muhammed ble for første gang publisert i den danske avisen Jyllands-posten 30. september 2005. Dette har skapt stort oppstyr og uro omkring i verden, siden det er et strengt forbud mot å avbilde Muhammed. Derfor har det blitt mange konsekvenser som for eksempel døds trusler og belønninger til de som dreper de danske karikaturtegnerne. Selv om tegningene ikke var ment støtende var det å gå for langt å publisere dem i avisen, og de ble tolket på feil måte så det førte til protester over den hele muslimske verden.  De som laget og publiserte disse tegningene har nå unnskyldt seg offentlig, men muslimske samfunn føler seg fortsatt krenket. 

 Hvor går egentlig grensen mellom humor og alvor? ?Negervitser? er sikkert ikke de mest populære vitsene blant fargede mennesker fordi de kan fort føle seg diskriminert og ydmykt. En vits i en begravelse passer heller ikke så godt, da vil kanskje den dødes familie føle at du mangler respekt overfor den døde. Men fins det ikke en grense? En eller annen plass som går mellom humor og alvor, en slags strek eller grense. Når vet man at noen synes det er artig? Eller om de tar det på en negativ måte? Det er vanskelige spørsmål å besvare, fordi humor er et vanskelig tema. Det har noe med timingen, tidspunktet, og mest hva man sier. Selv om man forteller en vits eller lignende, og vedkommende ler, kan det hende han/hun tok dette feil og ikke skjønte poenget med vitsen eller ironien. Latter har mye med usikkerhet å gjøre, dermed bruker man gjerne latter i slike situasjoner der man ikke riktig vet hva man skal si. Personen burde egentlig si i fra hvis han/hun tolket vitsen feil, eller følte at den var for drøy eller fornærmende. Det finnes ikke noen bestemt grense mellom humor og alvor, men man burde tenke selv hvor grensen går og bør helst ikke prøve å strekke den lengre for å virke morsom, fordi det kan fort ende feil.

Hva synes du ? jeg ble ikke så fornøyd.. -.-"

Tentamen i dagHuff og huff, i dag er dagen, nå er det tentamen i norsk. Det er så ufattelig kjedelig å sitte i ro i flere timer og skrive en stil,heldigvis er jeg godt forberdt. Jeg fant nemmelig ut hvilken oppgaver vi får på tentamen, så jeg fant hvilken jeg skulle velge, og hva jeg skulle skrive om. Temaet er "skulle bare være morsom". Oppgaven jeg valgte er: hvor går grensen mellom spøk og alvor?
Det skal skrives som en artikkel. Der skal jeg ta opp sakene: mobbing, at det kan gå for langt, når det egentlig begynte med en spøk. Og at det ikke er alle som skjønner seg på ironi.Mohammad-karikaturene, hvorfor de ble tegnet?, konsekvensene, hvem tegnet/publiserte dem? Hvorfor det var galt, hvordan man tolket disse bildene. osv

Wish me luck!

g0d m0rg3nHellu, og god morgen. Nå har jeg spist og pakket sekken, men jeg fikk så godt tid, til en forandring. Vi skal ha forberedelses dag til tentamen i dag, vi hadde det i går også, og jeg må si jeg ble ganske skuffet, det eneste vi gjorde var å lese igjenom et laaaaaangt hefte, og finne mer stoff om saken. Men vi fikk heldigvis dra etter mat, så det var kjempe bra. Håper vi får gjort noe mere meningsfullt i dag.


Hva skal du gjøre i dag?

Jeg ble skallet ned ....

Okei overskrifta hørtes kanskje litt dramatisk ut, men det var jo det som egentlig skjedde. Altså i gymme hadde vi en sånn merkelig lek der vi delte opp i jenter og gutter,  først blokket guttene oss fra å komme til den andre siden av gymsalen der det var noen røde "gullbare"  xD, som vi skulle ta med tilbake. Men da vi skulle blokke, kom det en gutt i mellom Jeanette og meg, sefølgelig prøvde begge å ta han og dermed ble jeg skallet ned. Fikk en rød kul i hodet. xD

Halv skoledag

I dag hadde vi avspasering p.g.a. et matprosjekt vi hadde tidligere. Så vi slapp hjem før lunsjen. og i dag er det et kjempefint vær. Matilde og Jeanette var nettopp innom, de måtte låne telefonen min fordi de hadde glemt husnøkklene og mobilen til matilde hadde ikke mere strøm. De spurte om jeg ville komme bortover til dem senere og da sa jeg så klart ja...


I skibakken isteden for på skolen

I dag var vi på skillevollen-alpin senter, og det var det beste været man kunne tenke seg. Det var helt gratis å dra opp med heisene, og alt var  nesten helt perfekt. Det eneste jeg manglet var slalomskiene mine, jeg hadde så vondt i ryggen så jeg bestemte meg for å ikke ta slalom-skiene med. Det var det dummeste jeg har gjort, for det var det deilige føret... Og da jeg kom dit hadde jeg ikke vondt lengre. Men jeg fikk låne Maja's slalomski, så jeg var no en liten tur i bakken i alle fall..
Verdens artigste øvingsteknikk

Jeg stod faktisk opp klokken 5 i dag, det var en ren kamp. Men jeg overvant trøttheten min heldigvis. Det er selfølgelig en grunn til at jeg stod opp kl 5, det var fordi vi hadde geografi prøve som jeg måtte øve til. Og i dag fant jeg og Matilde ut den beste studieteknikken, ever. Den var vedlig artig, men hvis du skal bruke den må du være like gal som meg og ha like bra humor som Matilde. Vi lagde oppgaver først, og så forestilte vi oss hvordan oppgaven var og så imiterte vi den. det ble ganske så artig. Og det beste av alt så kan jeg 2/3 av arkene og den siste delen lærer jeg meg i morge.

Endlig ble det helgåh det er så ufattelig deilig at det er helg, men jeg kan ikke slappe helt av, vi har nemmelig 4 prøver i neste uke, så jeg må øve i helgen også. Vi hadde prøve i RLE i dag, men Anders tok det han ikke nevnte at vi måtte øve på. kjipt. Men jeg tror det gikk bra fordet om. Jeg skal en tur til Tine i dag tror jeg. :D


Hva skal du gjøre i dag ?

det var tilbake på skolebenken i dag

Ja i dag var det slutten på vinterferien min, det er litt kjipt , men det var godt å møte klassen igjen. Vinterferien har gått så fort,det er helt sykt, jeg var i hemmavan,  og så har jeg vært hjemme og tilslutt på ranalan. Skulle ønske jeg kunne ha fått fri en uke til. men på den lyse siden så er det ikke så veldig lenge til påskeferien, og det gleder jeg meg i hvertfall til, fordi da skal jeg på hytta. og det skal være påskebingo påp skolen der.

juleverksted på skolen i dag

i dag var det juleverksted på skolen, jeg tok julebakst som alltids. MEN,,, det skjedde en forandring som jeg overhode ikke likte, vi laget ikke julekaker og grøt slik vi bruker, vi lagde medisterkaker. Det var gørr kjedelig, hvis jeg hadde visst det så hadde jeg aldri valgt det. Jeg og Tine satt på hver sin stol og halvsov nesten hele tiden. I tillegg til juleverksted var det volleyball- og basketball- turnering. Vi spillte mot en 9ende klasse på volleyball, vi klarte å  tape og det var ganske flaut. Vi ble så stresset siden de fikk begynne med så mange poeng siden de er et år mindre enn oss. Men vi vannt heldigvis basketkampen så vi skal spille en ny kamp i morgen.

Jeg har forresten ryddet, vasket og pyntet til jul i dag:


Bildenen er veldig uklare, de ble tatt med webcamera så det forklarer vel en del.

Psykisk helse

I dag har vi førs sett en film som heter rainman, jeg synes den var veldig humoristisk. Etter filmen skulle vi jobbe i grupper. Jeg, Matilde, Jeanette, Tine og Vilde ble på en gruppe, vi trakk temaet spiseforstyrrelser. Jeg ble veldig glad, det er det letteste temaet synes jeg. Vi kom ikke så veldig langt på skolen men vi ble ferdig med powerpoint presangtasjonen, så nå er det bare å pugge. Det er ikke så veldig mye jeg må pugge siden jeg skal fremføre om bulimi.

Svineflubeskytett

kei

spryte1

Nå er jeg beskyttet mot svineinfluensaen som lusker rundt omkring. Jeg tok den samen med Matilde, det var så komisk å se på når hun skulle ta sprøyten. Hun gråt først, men da helsesøsteren hadde tatt sprøytespissen ut av armen hennes, så lo Matilde og sa: - Var det alt? Hehe hun er no så søt hun. Jeg var faktisk ganske nervøs, uten grunn, rett og slett. Den var overhode ikke ond, det var mange som sa den var ond, men  det er jo fordi de vil skremme oss.
arkiv

 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits