Sunn blåbærpai

Det skal være lov å kose seg litt selv om man er på diett.. da passer denne sunne blåbærpaien godt, den er full av antioksidanter og proteiner og vil gjøre kroppen godt!

 

Opprskrift disse små paiene:

ingredienser til paibunnen: 

1 ss smør

1/2 eggehvite

3 ss mager kesam

1 scoop soya protein

1 ss kardemomme

3 ss sukrin

speltmel og mandelmel

 

 

Ingredienser til fyllet:

4 ss mager kesam

3 ss sukrin melis

6 ss blåbær (frosne eller ferske bær)

 

Fremgangsmåte:

Bland smør, kesam og eggehvite i en bolle. Tilsett så proteinpulver, kardemomme, og sukrin. Deretter blander du inn speltmel og mandelmel helt til det blir en pai deig.

Sett så paideigen inn i kjøleskapet i 20-30 min. Slå på ovnen på 225grader over og undervarme.

dytt deigen så ned i to paiformer, strekk deigen opp mot kantene. Stek paibunnen i 15 min.

 

så blander du sammen kesam og sukrinmelis. Dette legges over paibunnen, og så strør du på blåbær. (kan også legge over paibunn slik jeg gjorde på den ene (Se bildet ovenfor ) Sett så inn paiformene i ovnen på 200 grader i 20 min.

NB: Paiene må avkjøles før de nytes!

 

 Morsdagskake


I dag er det morsdag, dagen der vi skal hedre våre mødre, vise dem hvor gla vi er i dem og hvor mye vi setter pris på å ha dem i livene våre.Dette gjør vi ved at vi lager kort, kanskje kjøper roser eller en annen gave, og så baker vi en morsdagskake. Og det er nettopp det jeg har gjort! Mamma ble kjempeglad, hun spurte om jeg hadde kjøpt kaka. Haha Nå skal jeg og pappa ta med et kakstykke, et kort og 10 røde roser til min andre mor( biologisk)  (jeg bor i fosterhjem for de som ikke visste det). Elsker det at jeg har to sett med foreldre. <3 Love them all.

-Hva gir du moren din i morsdagsgave?

rose frosting

Måtte bare prøve å lage sånne roser med den nye kremsprøten min, det ble jo skikkelig kult! Lagde kun tre muffins, men denne ble den fineste da. Feilet litt med oppskrifta, siden jeg skulle lage så få muffins, så de ble ganske rare egentlig, ikke noe luftig i det heletatt.

Rosa cupcakes

Har baket søte små cupcakes, eller de ble ganske store. Hehe. Har smakt på en, men jeg synes det er så utrolig søtt , så klarer neppe å spise resten. Ble heldigvis ikke så mange da, siden jeg klarte å tømme ut halve røra. Hehe flink!  jaja det er no artig å bake uansett.

Hello kitty juice
Mamma og pappa var i sverige i går, og så kjøpte de disse hellokitty juicene, og litt godterier til meg. De smakte kjempegodt, og så så de jo supersøt ut!

-Har du smakt hellokitty-juice?

Julecupcakes


Har baket julecupcupcakes til i dag, skal nemlig ha julemiddag hjemme med familien på pappa sin side  i år. Så da må vi ha noe til ungene. Kjøpte juleformer til cupcakesene, synes de var ganske søte.  :)

 

Grønt-Pepperkakahus

I fjor ble det rosa-tema på pepperkakehuset, i år tenkte jeg at jeg måtte ha en annen farge. Det ble ikke så jule-tema akkurat, men synes det ble litt stilig med grønnt hus. Håper bare jeg slipper å spise denne kaloribomben, satser på at jeg får masse besøk i julen. ;)

cupcakes

Jeg lagde glassur cupcakesene som mamma bakte i dag. Vi skal nemlig i gullbryllupp, og når vi skal på kaffe etter vi har vært på resturang skal må vi jo ha noe til barna. Så vi lagde cupkakes det slår jo alltids an.
Kake på 90 kcal

fant en oppskrift på en skumkake på en av yndlingsbloggene mine, nemlig kriweb. 


Kaka var veldig god til tross hvor lite kcal den inneholder.
Glasuren var jeg ikke så veldig begeistret for, hun hadde nemlig ikke skrevet noe direkte oppskrift på den, bare at hun brukte proteinpulver, pisket kesam, og litt sukrin.  Jeg syntes den ble så bløt da, så jeg peiste på med mel faktisk! ikke så gjennomtenkt, det ble rett og slett ikke så godt.

Oppskriften: http://www.kriweb.no/2009/09/04/kake-90-kcal/

Smoothie


Appelsinsmoothie med kokos krem/skum med sitronsmak. Mmm nydelig god!

Supersunn middag"Gryterett" laget av løk, hvitløk, chili, basillikum, hønsebuljong, gullerot, finhakkede tomater(boks), og muskatgresskar. Og litt ost på toppen må til når alt annet er sunt. Denne retten smakte utrolig godt, anbefales på det sterkeste!

Muffinssssss

Jeg bakte muffins og tok med på skola til Julie, siden hun har bursdag i  dag.  Det var litt stress når jeg skulle lage dem i går siden jeg skulle på varetelling på kapphal. Men jeg klæsjet på litt glasur og så vips ble de ferdige.
Gratulerer med dagen Julie!!! <3


muffinFITNESSNaam naaam, i dag har jeg laget muffinfitness. De var ufattelig gode. Ble faktisk veldig overrasket.

Jeg fant oppskriften på fitnesspakken (frokosblanding-pakken). Men jeg byttet ut litt av oppskrifta for å gjøre dem ekstra grove. Men altså det smaker søtt, for i oppskrifta skal det også være eplemos og litt farin, men tok egentlig ikke halvparten av det som stod på oppskrifra, ville ha så sunne muffins som mulig.  Men jeg anbefaler virkelig å prøve å lage disse muffinsene. DET SCHMAKER GODT!

Rosa cupcakes
Jeg lagde rosa cupcakes i går, men kunne ikke legge dem ut på bloggen før i dag siden ruben hadde lånt kameraet mitt. Men nå er de her, håper de er gode, har ikke smakt på dem ennå.. blir nok ikke å klare å spise mer enn 1 i værstefall 2. så det blir vell resten av familien som får smake på godsakene.

hjemmelagde belgiske vaffler
Mmmm.. namnam. fant oppskrift på nette på belgiske vaffelkaker, og så hadde vi jo nettopp kjøpt oss belgisk vaffelkakjern så jeg måtte jo prøve å lage. De ble kjempegode!


jordbær og vannmelon-smoothie


Prøvde å lage et hjerte men feilet litt..

måtte bruke opp jordbærene siden jeg skal på hytta i dag, så siden jeg tok jordbær og melk til frokost, så tenkte jeg at jeg lik så godt kunne lage meg en smoothie med jordbær i, pluss litt vannmelon og da!

-Er du glad i smoothie?

nom nom nom fruktsalatMe gusta!

Til de som synes jeg ikke lever livet siden jeg lever sunnt.. fuck you guys, dette er tusen gang bedre enn hamburger, pizza, chips, osv!!! såååå teknisk sett:  I'm enjoying life

-så det ikke bare helt nydelig godt ut ? :D

Forferdelig...Hadde det travelt så jeg tenkte jeg skulle lage meg en suppe, så jeg tok toro-tacosuppe. Den så jo god ut tenkte jeg, men huff og være den var forferdelig! det var til og med bønner i... æsj

-Har du smakt tacosuppe?  

-godt/styggt?

ufattelig god smoothie

Kjøpte sånn pakke med nedfryst frukt for å lage smoothie med.

i pakken var det 4 posjoner med frukt, og en pose skulle være nok for 1 glass smoothie


resultatet! og fyfan den ble GOD!!SUNN PIZZA

I går fikk jeg så fryktelig lyst på pizza, men tenkte jeg skulle prøve å lage en annen pizza enn det vi vanligvis lager. Så jeg surfet litt på google etter inspirasjon, og der fant jeg oppskrift på bunnen, men endret litt på den slik at den besto av havergryn, rug-mel grov spelt-mel, og byggmel. Så stekte jeg kyllingfile i småe biter, og hadde på tomatpurre og grønnsaker. Og litt ost på toppen selvfølgelig. Så spistejeg pizza med salat på siden av. Sunt og godt!
Sunn is

Nå på disse varme dagene kan det jo være godt å ta seg en kald is, men det er jo ikke akkurat det sunneste man spiser. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage meg is som er full av vitaminer og mineraler. Jo nemmelig, jeg tok å mikset litt forskjellig frukt og bær oppi blenderen slik man gjør når man lager smoothie, og så fyllte jeg opp isformene, la den i fryseren over natta og vips så har man en sunn og velsmakende is. Mmmm..

healty food takes time

Jeg har jo begynt å spise sunn(ere) mat, så i dag har jeg kokkelert på kjøkkenet. Men å lage sunn mat tar tid, det merket jeg virkelig, ble litt lei egentlig. Men jeg må prøve å gjøre dette oftere så lenge tiden strekker til.


Havergrynsgrøt med blåbær i

salat som jeg skal ta med på skolen

Blåbær-smoothie nam, nam


Deilig protein smoothie

Jeg har bestemt meg at jeg skal prøve å leve enda sunnere enn før, så jeg unngår godterier, snacks, is, lyst brød osv. Jeg trenger egentlig ikke endre så mye på kostholdet, bare skjerpe meg litt når jeg blir fristet ved mellommåltidene. Det er de som er værst, spessielt hvis det er en stund siden man spiste. Prøver nemmlig å ta av litt før sommeren, og jeg greier ikke det med bare trening, trener jo hver dag, men får ingen effekt. Kanskje fordi jeg spiser så mye i løpet av dagen? tror nok det!  mengden mat skal jeg også redusere..

Cupcakes og skolebollæ


Nå har jeg vært flink og bakt cupcakes og skoleboller til i morgen, for da har jeg nemmelig bursdag! og da skal vi feire sammen med familien. Det er faktisk helt sick at jeg blir 17 år i morgen, herrefred som tiden flyr. Jeg begynner jo å bli voksen, men føler meg ikke akkurat slik.. men jeg får no bare nyte den siste tiden min som ungdom! : )


Morn, mornSnakk om å være morgenfugl.. jeg står jo så tidlig opp hver dag, og det er jo vinterferie.. Den burde jo egentlig nytes ved å sove utover dagen, men det negative med det er at da går jeg jo glipp av dagen. Ikke det at det var så mye å gjøre i dag, siden været er så dårlig. Men jeg lagde meg no vaffelkake, og støvsugde no huset, så jeg fikk vell litt ut av morgenen.


Hva skal du gjøre i dag?

Kjøttbullar i dag og Sverige i morgen!Jeg fikk ett lite savn til Sverige i dag, så jeg måtte bare lage meg kjøttbullar og potetmos. Og så drar jeg til Hemavan i morgen og står på slalomski. Jeg drar sammen med Tine og kanskje noen andre, vi har ikke hørt om noen vil være med ennå. Så da drar vi med bussen klokken 6 om morgen tror jeg, og kommer hjem igjen om kvelden en gang.  Gleder meg! det er så ufattelig lenge siden jeg har vært i hemavan, 1 helt år. ;O

Fastelavensboller må til på fastelavenssøndag! :D

Det er jo kunn fastelavenssøndag en gang i året så da måtte vi gripe sjangsen og lage boller.

Og Mmm de var nydelige!Det var kanskje ikke det lureste jeg spiste nå når jeg skal ut på ski, kommer sikkert til å få sting...


Skal du lage boller i dag?

Rosa pepperkakehus

Da hadde jeg pyntet ferdig pepperkakehuset! og det ble i rosa-stil.. Åh jeg synes det ble så søtt! har nesten lyst til å spise det med en gang.Haha

Pepperkakebaking

Jeg tenkte egentlig jeg skulle vente til i morgen, men så skyndte jeg bare å bake litt pepperkaker, og det var fort gjort. Da har jeg iallefall en mindre ting å tenke på, men jeg må no pynte dem, men det for vente til i morgen!


Q:Har du begynt å bake til jul?

Ei mer tåpen jenta skal man lete lenge etter

I går kveld lagde Tine, Jeanette og jeg ei bursdags kake til Vilde som har bursdag i dag. Vi lagde ferdig selve kaken i går men vi måtte vente så lenge på at geleen skulle stivne så vi bestemte oss for å pynte den i dag. Så da jeg hadde jogget meg en tur, dusjet og stellt meg, skrev jeg en melding der det stod:  er dere klar til å pynte kaka?     og gjett hvem jeg sendte den til ?    vilde nemmelig!  det skulle jo være en overraskelse, men hun så jo meldingen og ringte meg opp 2 sekunder etter jeg hadde sendt den. Så hun spurte jo selfølgelig om vi skulle lage kake til henne, og jeg bare: nei jeg skulle egentlig sende den meldingen til søstren min fordi mamma har bursdag om noen dager..  Det gikk hun ikke på... huff jeg er bra tåpen!
Men kaken smakte no bra, og hun ble kjempe glad så det var vel det som var meningen,., men det hadde jo vært litt artigere å overraske henne da!

Grove pannekaker! yummi


[google]

Jeg lette litt på internett i går etter sunne oppskrifter, og så kom jeg over grove pannekaker, og da tenkte jeg "hmm..kan grove pannekaker være noe godt da?"  men så gav jeg dem en sjangse, og resultatet ble uforventet bra. De smakte bedre synes no i alle fall jeg. Jeg fant ikke oppskriften i gjen så jeg lagde egentlig  min egen oppskrift, for jeg kan jo lage vanlige pannekaker og da er det bare å bytte ut div indegrienser. Mamma og pappa elsket disse pannekakene og det er jo bra siden de er sunnere enn de vanlige, og det er jo det som var det beste med det. .. å lage noe som føles sunnere å spise så får man mer matglede.
(4 personer) Oppskriften jeg lagde:

-4 egg
-1/2 ts salt
-6 dl melk
-1 1/2 dl havregryn
-1 1/2 dl  rugmel
-1 dl hvetemel
-1ss flytende margarin
-0 dl eller ss sukker  xD

Jeg trenger vel ikke skrive fremgangsmåten, for de fleste kan vel lage pannekaker....

Dette var den beste smoothien jeg har smakt i alle fall


Jeg har nettopp kommet hjem fra en lang joggetur sammens med Jeanette, og når jeg kom hjem så måtte jeg bare lage meg en smoothie, og den ble bedre enn forventet. Den ser kanskje ikke så veldig delikat ut, men det er jo smaken som teller...
Inneholder:
1 stk fersken (uten stein og skall)
1 stk appelsin (uten skall)
2 SS blåbær
litt vannmelon, ikke så mye siden den ikke gir noe særlig smak.
Og til slutt litt annanas juice.

G0d m0rg3n
God morgen alle kjente og ukjente xD
Som dere ser så har jeg bilde av frokosten min, tenkte jeg skulle være litt sunn nå før bikinisesongen slik at jeg ikke legger på meg.
Grunnen til at jeg er sååå TIDLIG oppe er at vi kom hjem i fra hytta i går kl halv tolv så jeg var usedvanelig sliten og trøtt ikke minst. Jeg skal legge ut noen bilder som jeg har på kameraet fra hytteturen.
Nå skal jeg bare stelle meg litt, skjekke nettby og så drar jeg på skolen i 8-tiden og da får vi vite hva vi kommer opp i på eksamen. huff gruer meg litt. . . .

Hva skal du gjøre i dag ?

Gullerotkake


Jeg lagde gullerot kake i går, fordi det er bare to dager i gjenn til jeg har bursdag, åh det er så sykt at tiden går så fort. Nå blir jeg hele 16 år gammel, oh shit, det høres forferdelig gammelt ut...Men men,,

Jeg skal lage skolebrød i morgen btw. blir godt (Y)

Indegrienser:

 

4 dl sukker   |

4 egg            } Piskes hvitt

 

4dl melk                   |

2ts kanel                   |

2ts bakepulver          |

2ts natron                  }  Blandes med eggedosis vekselsvis.

1ts salt                      |

Ca 1dl smeltet smør

6dl fint revet gullerot

Blandes forsiktig med resten

115g myk ost (Philadelphia)  (172g!)

60g smør

4dl melis

1ts vaniljesukker

 

Smeltes i vannbad, røres sammen smør utover den avkjølte kaken. (eller vispes sammen)

Over og undervarme 150৹ i 45 min.

Sunnhetsuken min gikk ikke bra

Jeg, Jeanette og Matilde skulle ha sunnhets uke, og da var det strengt forbudt å spise godterier. Men i går da jeg og Tine var til Jeanette, gav først Jeanette seg og spiste godteri. De satte å gomlet godterier framfor meg mens de sa MmMMmM,,, så jeg klarte ikke holde ut, så Matilde ble vinneren av sunnhetsuken : (

Sunnhetsuken har begyntJeg, Matilde, Jeanette og kanskje Amalie skal ha en sunnhetsuke der vi ikke har lov å spise sukker, potetgull og alt annet usunnt. Vi skal ikke slanke oss men vi skal prøve å få en bedre matvane. Jeg tror ikke det blir noe problem å holde ut en uke uten usunn mat, fordi jeg spiser veldig mye sunn mat til vanelig, men innimellom spiser jeg litt og det vil jeg ha slutt på....

Tine var slem i dag, hun spiste karrameller mens vi så på.. -.-"

smoothie

Jeg lagde meg nettopp en smoothie og den ble kjempegod,

Indegriensene:
1 banan
litt mango
1 og 1/2 kiwi
1 appelsin
og litt juice

En sliten kokkJeg begynte klokken 11 å lage mat, og jeg ble fredig å rydde opp alt klokken 8. Jeg er så sykt sliten akkurat nå, så jeg gleder meg til å legge  meg. Jeg ble veldig fornøyd med maten jeg lagde, og da er det veldig koselig å få så fine tilbakemeldinger fra middagsgjestene. Mamma og pappa skal skrive en vurdering av arbeidet mitt, og jeg skal også skrive en egenvurdering siden dette egentlig er et skoleprosjekt.

Menyen bestod av, bruschetta som forrett, oksesteik, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og rødvinsaus som hovedrett og til slutt desserten som var Crèm Brûlèe. Og etter middagen drakk vi kaffe og spiste gullerot-kake.

Wraps = nam

Det ble en del matblogging i dag, men det eneste jeg har gjort i dag er å lage mat. Jeg våknet klokken halv tolv og har vært på kjøkkenet siden. Dere burde lage dette, det er så godt og veldig mettende.2-4 porsjoner.

2 store wraps
4 ss lettrømme/majones
2 ss sitronsaft
2 ss soyasaus
2 ss søt chillisaus
2 dl kokt ris (av  ca 3/4 dl rå ris)
1/2 finhakket løk
1/2 finhakket paprika
1/2 fedd finhakket hvitløk
150 g stekt kylling i strimler.
1 krm salt
1/ krm pepper
1 advokado i små terninger.(ha i til slutt)

1. Rens og del opp indigriensene. Bland atl bortsett fra advokadoen, den tilsetter du til slutt.
2. Spreblandingen ut på tortillas/lefser og rull fast sammen. pakk rullen i plast og la den stå i kjøleskapet minst 1/2 time. (JEG SYNES IKKE DET TRENGS, DET BLIR GODT UANSETT)

Marsipanfigurer

091205211737

091205211704

091205211608

091205212100

I dag har jeg hvert på besøk hos halvsøsteren min Karina, hun har to unger som heter Mille og Isak, og de er barn av Øyvind som er mannen til Karina. Vi har laget marsipanfigurer som du ser. eller du ser kun noen av dem jeg har laget siden bildene ble tatt hjemme til meg. Men tantebarnene mine lagde noen søte figurer, de har så god fantasi så marsipanen gikk fort unna.  
Vi hadde det veldig koselig.

USUNN :O

091115175725

091115175836

Åhuff,, jeg er nesten helt alene hjemme, mamma og pappa er på besøk til Geir-Inge (Bror) på¨nesna, men de kommer sikkert snart hjem igjen. Stine er også borte men det er bare BRA,, HIhihi. Jeg blir usunn av å være alene, og syk.  Jeg burde egentlig ikke spise godterier fordi jeg tror rett og slett at jeg ikke tåler det, blir så hyper av det. Helt fortullet rett og slett.

Tine&IdasRUDSTYKKERskillz

I dag hadde vi praktisk prøve i mat og helse. Gruppen skulle deles i to slik at man var to på hver gruppe,  jeg og Tine ble på gruppe, å Pia og Martin på en gruppe. siden jeg var 4er og Tine 3er så måtte vi lage grove rundstykker, mens Martin og Pia lagde boller. Vi lo så og si hele tiden mens vi var på skolekjøkkenet :)

Vi fikk nesten ikke en eneste sprekk i rundstykkene våre og de ble kjempe deilig. Monika gav oss karakteren 5+.

Grove rundstykker eller bagetter:
091111224511


1/2 pakke gjær
2 dl vann/melk, lunken
1 ts sukker
1/2 ts salt
1-2 ss olje
1/2 dl store havregryn.
2 1/2 dl sammalt hvete
ca. 2 dl hvetemel.
I stekeovnen: 240 C midt i ovnen i ca10 min

1. smildre gjæren i en bakebolle, tilsett litt av den lunkne væsken og rør ut gjæren.
2. Hell resten av væsken, sukker, salt og olje. Tilsett eventuelle smakstilsetninger.
3. rør inn havregryn og alt det sammalte melet.
4. Tilsett hvetemel og elt deigen jevn og smidig slik at den slipper redskap og bolle.5. Dekk bakebollen med en tallerken eller plast og la deigen heve til dobbel størrelse.
6.Elt den ferdighevde deigen litt og trill en jevn pølse som du deler i like store deler.
7.Trill glatte, sprekkfrie rundstykker eller avlange bagetter. Legg dem på bakepapir på en bakeplate.
8. Dekk med plast og la dem heve til dobbel størrelse eller til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.
9. Dusj eller pensle med vann like før du steker. Stek og avkjøl på rist.

DEILIG wraps med kylling og ris.

Når jeg var til mamma på lørdagen så laget leg wraps, både hun og jeg syntes det var himmelsk godt. Vi laget denne retten på skolekjøkkenet men skolen vår er så fattig at vi kun fik en halv hver.
Denne retten anbefales på det sterkeste fra, mamma og resten av familien. ;D

1. Rens og del opp indigriensene. Bland atl bortsett fra advokadoen, den tilsetter du til slutt.
2. Spreblandingen ut på tortillas/lefser og rull fast sammen. pakk rullen i plast og la den stå i kjøleskapet minst 1/2 time. (JEG SYNES IKKE DET TRENGS, DET BLIR GODT UANSETT)
3. Del rullene på skrå i to eller flere biter. Lager du smale biter, er det lurt å bruke tannstikkere for å holde dem sammen. 

2-4 porsjoner.

2 store wraps
4 ss lettrømme/majones
2 ss sitronsaft
2 ss soyasaus
2 ss søt chillisaus
2 dl kokt ris (av  ca 3/4 dl rå ris)
1/2 finhakket løk
1/2 finhakket paprika
1/2 fedd finhakket hvitløk
150 g stekt kylling i strimler.
1 krm salt
1/ krm pepper
1 advokado i små terninger.

SKOLEKJØKKEN :DD

I dag så hadd eg skolekjøkken siden det e onsdag, vi laget pølsegryte, og foccaccia men jeg synes ikke pølsegryten var god så jeg skal heller gi deg oppskriften på focaccia, det er en slags bolle/ brød.

Focaccia
:
1. Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett litt av det lunkne vannet og rør ut gjæren.
2. Tilsett resten av vannet, sukker, salt og nesten all olivenoljen. La det være igjen ca 1/2 ss.
3. Tilsett hvetemel og elt deigen jevn og smidig. Tilsett resten av olivenoljen mot slutten av eltingen. Det gjør at deigen ikke klisser seg mot hendene og bakebollen selv om den er litt løs.
4. La deigen heve til dobbel størrelse.
5. Elt den ferdighevede deigen litt og form et rundt emne og legg det på bakepapair på en bakeplate. Tykk deigen ut til en sirkel, ca 30 cm i diameter, eller del deigen i fire og lag små brød, ca 15 cm i diameter.
6. La focacciaen heve minst 15 minutter til den blir luftig og fin.
7. Lag << smilehull>> i deigen med fingrene og fordel olje over. Stryk oljen jevnt utover med lett hånd. Dryss på salt og rosmarin.
8. Stek brødet til det blir lysebrunt , og avkjøl på rist.
091104211028

1/2 pakke gjær
3 dl vann, lunket
1 ts sukker
1/2 ts salt
3 ss olivenolje
ca. 7 dl hvetemel
FYLL: ( VI BRUKTE OREGANO & TIMIAN.
2ss olivenolje.
1 ts grovt salt
ca 1 ts tørket rosmarin.
i stekeovnen: 220 C midt i ovnen i 20 minutter.

Frokost :D

091031110802

I morgen som alle andre morgner så spiste jeg havergrynsgrøt xD Det er så godt og sunt ikke minst, alle burde spise dette til frokost, det er bare så deilig at jeg er hekta.


Jeg glemte å skrive hva som skjedde i går, men kan jo fortelle det nå: Jeg spurte først Vilde om vi skulle selge lodd på prix, men da jeg hadde overtalt henne så kom jeg på at det sikkert ikke var så mange på denne tiden av dagen. Det endte opp med at jeg dro til Vilde og fikk se hybelen hennes (Y). Etterpå dro vi til Jeanette, vi ble sittende på dataen, men etter en stund dro vi ned på Toms, og kjøpte is :D
arkiv

 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits