a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: desember 2011

31.des.2011


Nå er jeg ferdig sminket og klar for å feire det nye året som kommer. Skal først spise inderfilet og fløtegratinerte poteter sammen med familien, og så drar jeg til Jeanette.. og etter det har jeg ikke noen klare planer, bare nyte den siste tiden i 2011.

Publisert: 31.12.2011 @ 19:52 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Innkjøp!

Har vært i byen i sånn tre dager på rad, og bare kjøpt småting. Er lut lei av å gå rundt på sentrene men det er jo artig å finne så mye på salg :)
Nye sko, var halv pris på!

Tubetopp,  og topp som var på halv pris.

serum, sykt billig
L
lue.

Publisert: 30.12.2011 @ 18:35 Kategori: mote Kommentarer: 3

iphone dekselHar tittet litt på ebay etter iphone deksel, var sykelig mange deksel å se  igjennom. Det her er tre av de jeg likte best. Jeg skal bestille sammen med Marina, selv om det ikke er noe frakt. Men vi valgte å gjøre det i lag, siden vi må ha en voksen til å bestille for oss siden  vi ikke har ordentlig visa kort.

-Var de ikke fine?

Publisert: 30.12.2011 @ 00:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

bloggstopp


Uwvææ har absolutt ingenting å blogge om... Har jo ikke tatt noen bilder i det siste, gidder rett og slett ikke ta med meg speilrefleks kameraet når jeg vaser rundt. Det er jo så stort, gleder meg til jeg får iphonen min den kan jeg i det minste ta med meg rundt omkring. Så når den kommer så lover jeg at jeg skal blogge mer.. imens blir jeg bare å blogge om ting som skjer i min nærmeste omkrets,altså  "Hjemme!"

Publisert: 29.12.2011 @ 01:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Julegavene mine

Ble litt i seneste laget før jeg rakk å få tid til å legge ut julegavene på bloggen, men her er de:

Skilue og hansker

 

Pulsklokke, med tilbehør.


Genserene

singletter, kåpe, og bukse

Masse forskjellig. tok ikke med glitteret jeg fikk av helene, måtte prøve det så det ble ikke med på bildet. Jeg dekorerte ipod dekselet med glitter haha, det ble søtt!

flere dingser

Truser
Gavekort på bikbok,  tilsammen 1200,-  fikk også penger i julegave, men jeg har selvfølgelig klart å mistet de, tror hunden til søstra mi har spist de opp eller noe. Kjipt

Fikk iphone av pappa, men den kom ikke i posten før jul. Men jeg får den no sikkert før året er omme. Jeg vet ennå ikke om det er en hvit eller en svart.. vil at det skal være en overraskelse, håper selvfølgelig at den er hvit. :)

Skjerf.

Publisert: 26.12.2011 @ 20:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

puls-klokke testingHar vært ute og testet den nye pulsklokken min. Det var ikke det beste været å jogge i, men jeg fikk no til å ta pulsen og ekspreminterte litt med det. Men jeg fikk ikke til å bruke den sensoren som skulle være på foten min og måle hvor fort jeg sprang og hvor det var jeg sprang hen. Så jeg må nok lese litt mer i  bruksanvisningen.

Publisert: 25.12.2011 @ 23:24 Kategori: trening Kommentarer: 1

Julecupcakes


Har baket julecupcupcakes til i dag, skal nemlig ha julemiddag hjemme med familien på pappa sin side  i år. Så da må vi ha noe til ungene. Kjøpte juleformer til cupcakesene, synes de var ganske søte.  :)

 

Publisert: 25.12.2011 @ 14:52 Kategori: mat Kommentarer: 2

God jul


Jeg vil bare ønske alleleserne mine en riktig god jul, håper dere koser dere masse på juleaften! <3

Publisert: 24.12.2011 @ 16:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Du grønne glittrende tre go dag
I dag har jeg pyntet juletreet, det ble kjempe fint! Er ellers litt trist å se ut av vinduet og se at det ikke er noe sny. Alt regnet bort i natt, uff. Kan ikke huske sist det var jul uten sny.

Publisert: 23.12.2011 @ 15:38 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Maleriet er ferdig


Ble endelig ferdig med maleriet mitt, begynte faktisk i sommerferien med det, men så har det bare blitt stående for jeg har ikke hatt tid til å male. Så nå gjorde jeg det helt ferdig. Vart veldig fornøyd med det!

-Synes

Publisert: 20.12.2011 @ 20:51 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 7

Riding isteden for skole!!


I steden for å være på skola i dag og ha fag, så dro vi til Langfjell Gård og ridde de flotte islandshestene de har der. Det var usykelig kaldt, jeg hadde ganske tynne hansker og gummi støvler så jeg mistet følelsen i både føttene og i hendene. Klarte ikke røre på dem var ufattelig ekkelt og skulle ride når man liksom ikke hadde noe å gripe tak i, for da gjord det bare enda vondere. Uff jeg hater å fryse, men ellers så var det jo koselig da. Vi grillet no etterpå i grillkøta.

Publisert: 20.12.2011 @ 16:38 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 1

RefleksMamma har mast sånn at jeg må ha på meg refleks når jeg drar ut å jogger, så nå tenkte jeg at jeg skulle ta på meg refleks, tok alle jeg fant. Okei d var bare kødd da, sprang altså ikke med refleks som dinglet ned fra pannebannet. Men jeg brukte vesten, og det er faktisk veldig vikitg med refleks, det merket jeg da jeg var ute og øvelseskjøret en dag. Da kom det plutselig noen folk ut i veien, uten refleks altså, vi så dem nesten ikke og jeg mått bråbremse når jeg fikk øye på dem. Så bruk refleks folkens, viktig!

Publisert: 20.12.2011 @ 00:15 Kategori: trening Kommentarer: 0

Grønt-Pepperkakahus

I fjor ble det rosa-tema på pepperkakehuset, i år tenkte jeg at jeg måtte ha en annen farge. Det ble ikke så jule-tema akkurat, men synes det ble litt stilig med grønnt hus. Håper bare jeg slipper å spise denne kaloribomben, satser på at jeg får masse besøk i julen. ;)

Publisert: 19.12.2011 @ 18:41 Kategori: mat Kommentarer: 1

Adventskalender

Fikk to pakker denne helgen siden mamma hadde glemt å gi meg noe den første søndagen i advent, for vi fant ut at det var bare tre helger i desember før jul så da ble det heller en ekstra pakke denne helgen.
Dette fikk jeg i den ene.  Hadde ønsket meg sånn slettespray og jeg trengte virkelig hårstrekk.

 
Dette fikk jeg i den andre.

 


 

Publisert: 18.12.2011 @ 20:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Julekos

Jeg passer Cherrie i kveld, er ganske mye styr å passe henne samtidig som jeg baker, for hun er jo spinnvill, og så er det litt irriterende å vaske hendene mine for hver gang jeg blir borti henne, men det er no for det meste bare kos å være sammen med henne da.

-Er hun ikke søt`?


Publisert: 17.12.2011 @ 19:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nissen er på besøk

Nå har nissen kommet på besøk i år og tross at et er snyfritt. Er litt artig at han sitter der rett framfor inngangspartiet, for det er så mange som først tror det sitter en ekte person der og de blir skikkelig redd. Haha, men det er jo ganske artig for ungene når vi har julebesøk og sitte på fanget til nissen. Han sier ikke noe da, men vi bruker å si at han bare vokner opp før på juleaften.  


Sånn ble julekortet jeg skal sende til Østerrike. Jeg skal selvfølgelig skrive et par ord på baksiden (på tysk altså) men jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal skrive.  Må iallefall skrive at Hanne ikke ble med på bildet og kanskje sende et bilde av henne og.

Publisert: 17.12.2011 @ 13:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

JENNY ER BEST!


Hun har en så sinnsykt fin stemme, den er så særegen og tøff. Jeg bare digger henne, hun hadde en fortjent seier, selv om jeg egentlig ville at Isak skulle vinne. Det var jo selvfølgelig bare fordi han er så søt. Men alle er jo egentlig vinnere, de kan komme igjennom med en artistkarriere, og det er jo det som er viktig.

Hvem synes du skulle ha vunnet?

Publisert: 16.12.2011 @ 22:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ut med klassen

Nå er jeg endelig ferdig med alle tentamene mine, mattetentamen gikk rett i dass.. men jeg er glad det er over. Nå skal jeg ut med klassen og spise pizza på PapaPia og så skal jeg dra på spenst og trene det av meg :)Publisert: 14.12.2011 @ 14:37 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Kvalitetstid med meg selv
Jeg trengte virkelig å stresse helt ned, ta meg et fotbad, annsiktsmaske og spille av dempet og rolig musikk. Har vært så stresset av allt skolepresset, føler at det har tatt litt over livet mitt i det siste. Fullt av tentamener, innleveringer osv. Var godt å bruke litt tid på meg selv, og legge bort matteøvingsheftene mine for en stund.

Publisert: 13.12.2011 @ 23:09 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Leiii!


Har brukt helga på å regne matte, og nå sitter jeg her igjen ved kjøkkenbordet. Det er ikke så særlig artig, men på onsdagen er den store dagen, da er det mattetentamen. Får bare håpe jeg klare å få en bra karakter. Håper på en 5er men det virker ganske umulig. Det er jo tross alt R-matte, jeg burde egentlig bli fornøyd hvis jeg får en 4er

Publisert: 12.12.2011 @ 19:59 Kategori: Skola Kommentarer: 5

3. søndag i advent
Tenk at det allerede er blitt den tredje søndagen i advent. Det er helt sinnsykt hvor fort tida går. Jeg begynner å stresse litt med julebakinga, har ennå ikke hatt tid for jeg har hatt så masse tentamener og styr som jeg måtte ha øvd på. Men mattetentamen er på onsdagen og det er den siste. Så da har jeg bare to innleveringer igjen og så kan jeg ta meg tid til å bake. Fikk btw mascara i adventspakke i dag, flotters, trengte meg en ny en.

-Synes om bildene?

Publisert: 11.12.2011 @ 21:41 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Julemiddag


Nå er vi snart på tur til Hemnes for å spise julemiddag. Det tar jo en liten stund å kjøre så vi må bynne nå. Det blir vell koselig, men jeg skulle egentlig ha vært hjemme å øvet på matten, har jo tentamen på onsdagen. Vell vell får ta det i morgen da :)

Publisert: 11.12.2011 @ 13:36 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

har farget håret
I går farget stine håret på meg, jeg skulle egentlig ha en veldig lys brunfarge, og det var det jeg hadde kjøpt. Men av en eller annen grunn ble håret mitt ekstremt mørt. Jeg hadde ikke så mye i mot det, men mamma og pappa likte det ikke noe særlig, de ville egentlig at jeg skulle være blond så.

Publisert: 10.12.2011 @ 12:32 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Logo
Vi fikk en oppgave på skola der vi skulle lage en logo for korpset på Lurøy, Neo Cantus. De logoene jeg har laget er ikke helt fullførte men det var bare forslag, må selvfølgelig bearbeide de. Men vi skulle ha en logo klar til i morgen. Jeg synes det var ganske artig oppgave, men jeg likte ikke at det var en logo for et korps, for da er det jo ganske begrensninger, og man må jo ha med noe som har med musikk å gjøre.

-Hvilken logo var best?

Publisert: 08.12.2011 @ 20:14 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6

Savner brunetta

Jeg har sittet og sett igjennom gamle bilder fra 2009, da hadde jeg brunt hår for første og siste gang, foreløbig? jeg er så sykt lei å være blond, følte meg nesten smartere når jeg var brunette. Og det er jo egentlig bedre å ha brunt hår, da slipper jeg å slite håret så mye med bleiking, men det problemene er at jeg ser likbleik ut, og om sommeren blir det jo bleiket av sola så da blir jo fargen ikke så fin.  
burde jeg farge håret eller skal jeg la være`?

Publisert: 06.12.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Vann maleri


Malte det i helga, fikk bare plutselig så lyst til å male... hehe tidsfordriv kalles det!

 

Publisert: 06.12.2011 @ 21:54 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

Never stop doing tings that make you smile


Var på spenst i dag etter jeg hadde vært på tiptoe forestilling. Det er bare så ufattelig sykt deilig å trene, jeg er rett og slett avhengig. Jeg synes det er lenge å vente en dag med å trene, da føler jeg meg helt slapp. Jeg får mer energi av å trene, jeg blir glad, og det er så godt å kjenne at pulsen stiger. Jeg virker kanskje litt gal i noens øyne, men hvorfor skal man slutte å gjøre noe som gjør en glad. Jeg vil bare trene mer, men tida strekker ikke til, man kan jo ikke bare prioritere trening, venner og skole er ting som man må få tid til. Skulle bare ønske vi hadde mindre tid på skolen slik at jeg kunne ha trent mer...

En dag uten trening er en dag uten mening! <3

Publisert: 04.12.2011 @ 21:47 Kategori: trening Kommentarer: 1

Julestemning

Jeg har så ufattelig med julestemning i dag, jeg var nemlig med pappa og fant juletre i skogen til onkel. Vi fant et til oss, og et til bestemor og bestefar. Men vi blir ikke å ta treet inn i huset ennå, det er nok ennå litt for tidlig. 

 

Jeg pyntet litt på rommet mitt idag også. Tok opp litt røde ting, men jeg må nok vente litt før nissene tas opp. Er jo ikke jul ennå, selv om jeg ønsker det.


-Har du julestemning?

Publisert: 03.12.2011 @ 18:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

jul i blåfjell&lt;3


Kan ikke fatte at det faktisk er 1. desember i dag! er overlykkelig! Men det føltes litt rart siden jeg ikke fikk adventspakke i dag, jeg avtalte nemlig med mamma at jeg skulle få det i helgene. Så er bare å glede seg til helga.

1.desember betyr også at det var jul i blåfjell i dag, awww. Det var så koselig å se på, mange gode barndomsminner fra den serien der.

-Så du blåfjell i dag?

Publisert: 01.12.2011 @ 19:15 Kategori: Dagan Kommentarer: 2
hits