a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: desember 2010

En super jul!

Jeg har hatt en super fint jul! Det har vært kjempe koselig å tilbringe så mye familien, for det er jo faktisk det julen handler om. Selv om det er artig å få så mange pakker så er det beste å få kunne være med familien, få god mat, og hygge oss. Dette får meg til å tenke på alle som ikke har en fin jul overhode...  Slik som en dame mamma kjente som døde på juleaftnatten, hun var kreftsyk, hun var kunn 51 år! det må ha vært tøft å være familien hennes i denne tiden! Det er vondt å tenke på slike ting, og at folk faktisk opplever dette i selveste julen, den beste tiden på året.  Men slik er verden, den venter ikke med å gå sin gang.

Jeg håper no alle de som leser dette har hatt en super jul og fortsetter med det videre!

Selv om jeg virkelig satte pris på alle de fameliere gleden så ble jeg jo veldig glad for alle julegavene. og det var maaaange! jeg fikk masse klær, gave kort på forskjellige steder, masse smykker og annent dilldall, klassiske ski med sko og smøringsutstyr, masse sminke, slalomsko, og så videreeee... Altså jeg fikk masse! det tok sin tid å pakke opp xD

I dag hadde vi familie middag med pappa sin side, det var gooood mat!  og kjempe kos! I morgen skal vi til skonseng til tanten min på julemiddag!


Har du hatt en fin jul?

Publisert: 26.12.2010 @ 00:23 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

God jul!

Åh nå er det endelig juleaften! Jeg har nå gledet meg siden den siste jula var over. Så nå har jeg fullt med julestemning, selv om desember gikk utrolig fort og det ble litt mye stress i slutten. Så nå skal vi snart på kirkegården, vi tar det først siden det er så kaldt i år. Så skal vi i kirken klokken 2 og så blir det ribbe litt senere. Og så skal jeg lage crem brûlèe til dessert!  Etter det blir det litt avslapping og så åpner vi pakker.


Jeg vil ønske en riktig god jul til alle sammen!

 

Publisert: 24.12.2010 @ 10:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

BLOGG-KRISE

Jeg har en stooor blogg krise akkurat nå... Jeg har nemmelig klart å ødelegge minnekortet mitt, jeg skjønner ikke helt hvordan men det har mistet en bit. Så jeg kan ikke ta flere bilder og da har jeg ikke akkurat så mye å blogge om. Og det passet ikke så bra siden jeg hadde lyst til å vise dere de fine marsipanfigurene og muffinsene jeg lagde i dag! =( Men jeg skal dra til byen i morgen å kjøpe meg et nytt minnekort, men jeg har egentlig ikke mere penger igjen så.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre må vell låne litt penger til mamma eller pappa da ;(

Publisert: 23.12.2010 @ 00:18 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Siste skoledag var koooos!

I dag var det den aller siste dagen før juleferien! Vi har hadd det kjempekoselig..

Først så vi på en liten forestilling i glassgata, der sang TO-elevene og så holdte MD oppvisning med et julestykke eller noe slikt. Og så danset danserene, de var sykt flinke! Men jeg var absolutt ikke forberedt at vi som hadde vært i OD- komiteen (Opperasjon-dagsverk) skulle gå fram og ta i mot rose. Men det var jo egentlig ganske koselig å få en rose da!

Etter dette gikk vi opp på klasserommet og hadde en skikkelig fin julefrokost. De hadde dekorert bordene og satt dem på langs. Vi hadde masse stearinlys og dempet lyset slik at det skulle bli ordentlig god stemning. Og så fikk vi en bok fra læreren vår, det var en bok der vi skulle få medelevene til å skrive en liten hilsning i.Hun hadde brukt et maleri som vi hadde laget tidligere til utsiden av boken.

Den var skikkelig fin


Jeg fikk mange søte hilsninger men denne var da den søteste! Jeanette hadde tatt bilde av meg, henne, og Marina. Hahah det var så søtt, "håp du får ei fantastisk fin jul ! førde om eg hat jula.." HAHAHAHHA hun er no så søt!

Publisert: 21.12.2010 @ 15:00 Kategori: Skola Kommentarer: 2

Kitch tingen!

Jeg har nå fått hjem kitch tingen jeg lagde, det var det første vi lagde i faget design og arkitektur. Jeg blogget om dette tidligere, men da hadde jeg ikke bilde av det jeg laget så nå har jeg tatt bilde, for det var noen som spurte om jeg ikke kunne vise hva jeg hadde laget på bloggen. So here it is:

Det er et øye men egentlig en skål!

Læreren ville ikke at vi skulle lage så store ting, første gangen liksom. Så derfor ble den litt liten!
Publisert: 20.12.2010 @ 15:52 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 0

Rosa pepperkakehus

Da hadde jeg pyntet ferdig pepperkakehuset! og det ble i rosa-stil.. Åh jeg synes det ble så søtt! har nesten lyst til å spise det med en gang.Haha

Publisert: 19.12.2010 @ 19:24 Kategori: mat Kommentarer: 4

Lukkerhastighets morro!

Nå er det en stund siden jeg kunne ha eksperimentert med lukkerhastigheten. Grunnen var rett og slett at jeg ikke har funnet kamera-stativet. Men nå har jeg altså det! så da ble det litt forskjellige lysbilder i mørket.


Din mening om bildene?

 

Publisert: 19.12.2010 @ 10:33 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Byturen!

Jeg var i byen en snartur i dag, jeg måtte bare handle litt julegaver. Så dro jeg på spenst og trente etterpå.
Da jeg kom hjem så pakket jeg inn en del julegaver. Nå er det ikke mange pakker jeg har igjen å kjøpe! Åh  jeg vil bare bli ferdig fortest mulig.

Da jeg var i byen så lånte jeg meg tre barnebøker på bibloteket, de er på tysk så!Jeg hadde bare så ufattelig lyst til å prøve å lese dem i jula for det er jo bra for å utvikle tysk ferdighetene. Det som fikk meg på denne ideen var tysklæreren min, vi leste nemmelig i barnebøker på skolen og det var så artig! haha

Jeg begynte å lese på den ene boken i ettermiddag og den var kjempe bra!! den har med cd slik at man kan høre på tysken, og så er det med morsome oppgaver til teksten.

Publisert: 18.12.2010 @ 22:55 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Skulking for pizza!! ;O

Ohyeah bad-ass eller hva... Neida jeg giddet bare ikke være den eneste igjen når den ene mattegruppen fikk dra.. Så jeg ringte mamma og spurte om hun syntes det gikk greit, så jeg dro nedover til byen og så hadde vi en super avslutning.
Publisert: 17.12.2010 @ 18:34 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Y0 H03

Hei&Hå! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra spenst! jeg har vært og trenet selfølgelig. Og nå sitter jeg å gomler på lussekatter som mamma bakte til meg i går. Kanskje ikke så lurt å spise ettersom man har trent, men det er jo bare jul en gang i året så.

Nå skal faktisk slappe av for jeg har abselutt ingen lekser til i morgen, noe som ikke skjer hver dag akkurat. Så jeg skal se på tv ;O  helt sykt, det er åååååååår og dag siden jeg har hadd tid til det!  åh det blir godt!

Random bilde xD

Publisert: 14.12.2010 @ 17:09 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Pepperkakebaking

Jeg tenkte egentlig jeg skulle vente til i morgen, men så skyndte jeg bare å bake litt pepperkaker, og det var fort gjort. Da har jeg iallefall en mindre ting å tenke på, men jeg må no pynte dem, men det for vente til i morgen!


Q:Har du begynt å bake til jul?

Publisert: 12.12.2010 @ 22:40 Kategori: mat Kommentarer: 4

ONLY ONE LEFT

Da hadde man tent enda et lys til og nå er det kunn ett igjen! Tiden flyr virkelig avgårde, nå er det kunn 12 dager igjen til den selveste dagen..  Jeg ligger litt etter tidsskjemaet på juleforberedelsene siden jeg kunn har baket kanelstenger.. og det begynner å haste litt med de andre kjeksene. Og pyntingen er bare fullført hallveis! hm hvordan vil da dette gå.

Åhh jeg gleder meg til jeg får fri på skolen, det er liksom  da den kolosale julestemningen kommer!


I dag var jeg først på besøk hos Maja & Turdi, jeg har ikke sett dem på lengelenge!

Å nå er jeg nettopp kommet hjem fra trippelbursdag, nemmelig Mille, Karina og Øyvind sin bursdag. Mille hadde den opprinnelige bursdagen i dag, men Karina og Øyvind for noen dager siden.


Er det noen som har julestemning?

Publisert: 12.12.2010 @ 19:49 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

En stråååålende aften!!

Juleballet var kjempe artig, jeg koste meg kjempemye. Jeg ble litt sliten av å hyle og danse men ellers så var det kjempe koselig men jeg tok nokk litt for mye av på dansegulvet.. men sånn skjer.

Det er jo litt kjipt at det ikke er noe nytt ball før til neste år igjen, men dette ballet kommer til å bli husket!! iallefall for meg, men Marina ? hmm... tvilerPublisert: 11.12.2010 @ 01:40 Kategori: My life Kommentarer: 4

ferdi sminket og klar for juleball

Jeg har sminket meg og krøllet håret så nå er det bare å ta på meg kjolen så er jeg fullstendig klar for juleball. Men jeg skal en liten tur til Nora først der vi det skal være ett par jenter som skal møtes så drar vi i lag til juleballet. <3

Håper det blir koselig på juleballet!!!   gleder meg ..
 

Publisert: 10.12.2010 @ 18:04 Kategori: mote Kommentarer: 4

Juleballkjolen!

I går prøvde jeg begge kjolene jeg vurderte å gå med, og så bestemte jeg meg for å velge denne:

Jeg måtte bare sensurere annsiktet mitt siden jeg så ut som en innskurkket tomat.


Hva synes du om kjolen?

Publisert: 09.12.2010 @ 23:04 Kategori: mote Kommentarer: 1

2 søndag i advent!

Ja i dag er det den 2.søndag i advent, gud som tiden flyr avgårde. Jeg har no heldigvis nesten blitt ferdig med alle julegavene til veninnene mine, så det gjenstår bare søstra og broren min.. Og jeg har vasket rommet til jul, men jeg har ikke pynet ennå. Men det som begynner å haste litt er at jeg skal bake forskjellige julekaker... Men jeg får vell litt tid til det og!

I dag fikk jeg helge-advendskalenderpakke.. Jeg trodde det var øredobber eller noe slikt, for det så nesten lik ut! men jeg fikk 150-kort for å ladde opp mobilen med. Det var skikkelig bra, for det trengte jeg virkelig!


Har du advendskalender?  isåfall hvilken ?

Publisert: 05.12.2010 @ 13:40 Kategori: Dagan Kommentarer: 5
hits