a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: november 2011

Fjærne gulfargen


Denne blond-shampoen fra John Frieda er ufattelig bra. Den fjerner gulskjær litt etter litt, men du må la den virke litt i håret før du vasker den ut. Jeg synes den er så bra fordi det tar en stund før du får gulskjæret helt bort, det går liksom litt etter litt. På de shampoene der det går bort med en gang bruker folk å få går skjær, og med denne så er det jo enklere og se når man burde stoppe å bruke den,

Har du prøvd den før?

Publisert: 29.11.2011 @ 22:39 Kategori: mote Kommentarer: 1

Ønskeliste til julenissen

-Iphone 4. Jeg har jo en sugen mobil atm, en jeg brukte for sikkert 4-5 år siden. Sånn skjer når man pressiserer å bade med mobilen i lommen.
2. Nike running chip Er en brikke som man legger i joggeskoen, og en annen ting som man stikker i ipoden, så kan man se hvor langt, fort og hvor man har sprunget.

3.Treningsklær

4.Gavekort på g-sport. Skal kjøpe meg nye skøyteski til vinteren.


6. FÅ EN FANTASTISK JUL!

Hva er vel ikke bedre enn å få ønske seg enn nettopp det!!!. hehe

-Ønsker du deg noe av det samme`? Evt hva?

Publisert: 28.11.2011 @ 22:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

JULESTEMNING

Vi har fått opp adventsstaker i så og si alle vinduene i huset, og i dukkeskua, og i boden. Og mamma hengte og opp julegardinene mine! Jeg sitter å hører på julemusikk, og julestemninga er på TOPP!
Lagde et til julekort btw! Ble ikke like fint som det første men ble no greit.


Publisert: 27.11.2011 @ 16:24 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

scrapping- julekort

Jeg vart så inspirert av Julie i dag, så jeg måtte bare prøve meg på litt scrapping. Lagde et julekort! synes det ble ganske fint til å være første forsøk.

Publisert: 26.11.2011 @ 21:26 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2

Gullbryllupp


I dag var vi i gullbryllupp til besteforeldrene mine, på pappa sin side selvfølgelig!  Var på bimbo-kroa og spiste først, og så dro vi hjem til dem og spiste kaker etterpå. Tenk at de har vært gift i 60 år, det er bra mange år. De ble gift når de var rundt 20 og nå er de 80. Det er helt sykt, jeg kunne ikke tenkt meg til at jeg hadde funnet en person når jeg var 20 som jeg skulle dele resten av livet mitt med. Men selvfølgelig hvis man finner den rette, så går det jo an! slik som dem <3

Q-Har du vært i gullbryllup før?

Publisert: 24.11.2011 @ 22:54 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

cupcakes

Jeg lagde glassur cupcakesene som mamma bakte i dag. Vi skal nemlig i gullbryllupp, og når vi skal på kaffe etter vi har vært på resturang skal må vi jo ha noe til barna. Så vi lagde cupkakes det slår jo alltids an.
Publisert: 24.11.2011 @ 17:23 Kategori: mat Kommentarer: 4

Kake på 90 kcal

fant en oppskrift på en skumkake på en av yndlingsbloggene mine, nemlig kriweb. 


Kaka var veldig god til tross hvor lite kcal den inneholder.
Glasuren var jeg ikke så veldig begeistret for, hun hadde nemlig ikke skrevet noe direkte oppskrift på den, bare at hun brukte proteinpulver, pisket kesam, og litt sukrin.  Jeg syntes den ble så bløt da, så jeg peiste på med mel faktisk! ikke så gjennomtenkt, det ble rett og slett ikke så godt.

Oppskriften: http://www.kriweb.no/2009/09/04/kake-90-kcal/

Publisert: 23.11.2011 @ 20:21 Kategori: mat Kommentarer: 6

proteinskolt!

Først i dag kjøpte jeg meg nytt proteinpulver, et med sjokoladesmak. Men jeg fant ut når jeg kom hjem at dette ikke var noe vanlig proteinpulver, det var for de som ville gå opp i vekt! og det har jeg jo ikke så ufattelig lyst til kan du skjønne. Det stod at man fikk i seg 1400 kalorier ekstra, det er jo sykt mye, så jeg dro rett tilbake og byttet.

Kjøpte meg heller denne..Det er nesten ikke kalorier i men masse protein, akkurat det jeg ville ha. Men det som var så dumt var at den ikke fantes med sjokoladesmak, så det ble tropisk appelsin.  Helt greit.  Men det var litt dumt at jeg måtte betale 140 kr mer for denne da, men det er helt klart verdt det.

Ble ikke tid til å lage kalorifattig kake i dag, så får se om jeg får tid til det i morgen.

Publisert: 22.11.2011 @ 21:37 Kategori: trening Kommentarer: 0

Det snør, det snør, tiddelibom

det er det, det gjør, tiddelibom og hutte meg tu!


Slik ser det ut utenfor soveromsvinduet mitt! ahh jeg bare elsker at det endelig har begynt å snø, har ventet lenge på det. Trodde nesten vi ikke ble å få noe som helst snø i jul. Er bare 34 dager igjen til juleaften, jeg er allerede i julestemning.

Publisert: 20.11.2011 @ 13:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

SpartacusSpartacus er en serie som handler om en romersk slave som blir dømt til døden i arenaen. Der sloss han mot fire gladiatorer, og han vinner kampen, han slakter alle fire. Og dermed får han en ny dom, han skal selv bli gladiator. Så han blir sent til en slags "gladiatorskole" der de trener ufattelig mye. Det som er så fint med han er at han hele tiden kjemper for sin kone. Så det er en ganske romantisk serie, men også ganske trist.

Jeg holder på for fullt å se episodene, klarer nesten ikke å stoppe for de er så spennende.

Publisert: 19.11.2011 @ 12:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Tentamen


Vi hadde norsk tentamen i dag, det gikk ikke så bra.  Det er ikke det at jeg ikke hadde noe å skrive om, men problemet var at jeg hadde alt for mye å skrive om. Og vi hadde fått klar beskjed av læreren at vi ikke skulle skrive mer enn 2 sider. Og det klarte jeg ikke, ble 2 og en halv. Så jeg håper jeg ikke detter ned i karakter pga det.


Lagde meg muskattgresskarsuppe når jeg kom hjem i dag! nam nam.Publisert: 17.11.2011 @ 15:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 6

Joggetur med Marina


I dag har jeg og Marina vært å jogget i klokkerhagen. Det var ikke så ufattelig bra treningsøkt siden det ble så mye snakk, men det var no koselig!  Jeg er bare glad vi ikke ble voldtatt av elgene i skogen. Hehe ;)

Publisert: 16.11.2011 @ 21:16 Kategori: trening Kommentarer: 1

Smoothie


Appelsinsmoothie med kokos krem/skum med sitronsmak. Mmm nydelig god!

Publisert: 15.11.2011 @ 20:14 Kategori: mat Kommentarer: 4

Tegnelekse


Fikk plutselig vite i dag at vi hadde tengelekse hadde helt glemt det bort. Så jeg mått no bare hive meg rundt å tegne den. Selv om det var litt krevende lekse så likte jeg den, det er jo artig å skyggelegge.

Publisert: 14.11.2011 @ 23:24 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 3

wanna go back

Jeg har så ufattelig lyst til å dra tilbake til Østerrike, møte vertsfamilien, og utforske plassen enda mer. Var så ufattelig fint der. Jeg har hadd så lyst til å kunne ta en liten del av et skoleår der. Vi fikk vite på skolen at vi kunne ta utdanning i utlandet, men vi fikk egentlig ikke så mye informasjon. Så jeg skulle ha visst litt mer om det. Har vært super å tatt et par måneder i østerrike. Praktisert språket og slikt. Men jeg MÅ iallefall på ferie dit neste år, må jo besøke christine! :D

Publisert: 14.11.2011 @ 20:44 Kategori: salzburg Kommentarer: 1

øyenskygge-Tycks?

Publisert: 12.11.2011 @ 19:30 Kategori: mote Kommentarer: 3

Supersunn middag"Gryterett" laget av løk, hvitløk, chili, basillikum, hønsebuljong, gullerot, finhakkede tomater(boks), og muskatgresskar. Og litt ost på toppen må til når alt annet er sunt. Denne retten smakte utrolig godt, anbefales på det sterkeste!

Publisert: 12.11.2011 @ 16:46 Kategori: mat Kommentarer: 4

Nye støveletterVar samme med mamma i byen en liten tur, vi skulle handle litt julegaver, og så fikk jeg henne med inn på skobutikker, og se hvor fine støveletter hun kjøpte til meg! <3

Publisert: 10.11.2011 @ 21:23 Kategori: mote Kommentarer: 2

Setergrotta

Nå har jeg av alle klaustrofobiske vesen, vært i setergrotta. Det begynte forferdelig, med smale ganger der vi krøp, og det værste var når vi skulle igjennom brevsprekken. Det var helt forferdelig, Men jeg kom meg gjennom. Etter det tok vi bredere ganger og kom til store huler, der det ikke var noe skummelt i det heletatt. Jeg hadde grudd meg til dette hele uka, men tross alle de smale gangene så kom jeg meg igjennom grotta uten å få panikk. Så jeg er stolt! :D
@google
-Har du vært i grotte før?/Synes du det var skummelt?

Publisert: 09.11.2011 @ 21:14 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 1

old birds fly

 

Fly, fly away little bird

the light will guide you the way

from this earth, through the sky,

far, far away

Fly to your husband, your parents, and your sisters

Meet the birds you once lost

and let the others go

They want you the best,

Your time has run out now, so just start flying

Heaven is waiting....

 


Hva synes du om diktet?

Jeg var nemlig i begravelse i dag, knekkte helt sammen etter kirka. Var helt utrolig merkelig, jeg trodde jeg kom meg ganske bra over tapet av bestemor, men gjorde tydligvis ikke det. Var bare jeg som stengte inne følelsene mine igjen... Og da kommer det så mye følelser på en gang. Følte liksom at jeg måtte få ut litt mer gjennom poesi, ikke likt meg, men jeg prøver no noe nytt i allefall.

Publisert: 08.11.2011 @ 21:16 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Bloggesperre

Jeg får liksom ikke til å blogge sånn som før, føler liksom ikke at jeg gidder så mye. Får heller bare ta et par blogginlegg når jeg føler for det, gidder ikke blogge om sånne  kjedelige ting( sånn som nå haha)


Jeg var jo på hyttetur sammen med Anna i helga, tok desverre ikke noen bilder da. Men det var veldig koselig, vi så masse filmer, gikk tur i måneskinnet, lagde taco og brownies, og bare slappet helt av. Så nå etter en slapp helg blir det full peis med treninga. :)

Publisert: 07.11.2011 @ 07:39 Kategori: Dagan Kommentarer: 1
hits