a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: november 2010

Juleverksted

I går var jeg hos Tante sammen med barnebarna hennes, mamma, søstren min og ungene hennes. Vi hadde juleverksted, spiste pizza og så julefilm.. Det var kjempekos! Men jeg hadde håpet at vi skulle bake pepperkaker men det ble visst ikke det. jeg fikk no MAX julestemning så det gjorde ingenting.

Publisert: 28.11.2010 @ 14:56 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

Heisann og hoppsann

Som sikkert alle har fått med seg så er det rødnesedagen i dag! Og jeg angrer så at jeg ikke fikk tak i en rød nese, for jeg har rett og slett ikke vært i byen på leeeeeenge.. Jeg har hadd mye lekser og ting å øve på så jeg har nesten druknet meg selv i skolearbeid. Men i går tok jeg, julie, marina, og marte oss en tur til bassenge for å stresse ned etter naturfag begrep-samtalen. Åh det var deiligt!!

Jeg fikk en tattis av Julie som hadde kjøpt rødnese <3 ja jeg så klok ut!

I går så kom pappa med syden-gave til meg og jeg fikk masse masse godterier, men jeg har ikke så mye igjen i dag som dere ser.. -.-"


Jeg fikk også en Manchester United t-skjorte men pappa hadde desverre kjøpt en gammel modell.Han har rett og slett ikke peiling på slikt! men det gjør ikke så mye, jeg ble no glad for den uansett.


Har du kjøpt rød nese?

Publisert: 25.11.2010 @ 22:10 Kategori: mote Kommentarer: 3

I strawberry U


Mamma skulle lage kake og så skulle hun ha jordbær på kaka, og da fant vi en jordbær som lignet på et hjerte, så jeg måtte bare ta bilde av den. og jeg synes bildet ble ganske så søtt!


Synes om bildet?

Publisert: 20.11.2010 @ 20:08 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

sesong-avsluttning

I går hadde vi sesong-avsluttning på fotball, da dro nesten hele laget på MamaRosa og spiste pizza.Det var kjempe koselig men også litt trist siden den ene treneren vår skulle slutte så han takket for seg og så fikk vi hver vår rose og kort der det stod : takk for god innsatsen i sesongen 2010. hilsen trenerene.

Vel,vel nå er det en ny sesong og da har man nye muligheter til forbedringer og slikt. Men jeg er kjempe fornøyd med sesongen, vi klarte å få en 2.plass på tabellen. Men jeg vart overhode ikke fornøyd med bodø-turneringen for der tapte vi alle tre kampene. Men til neste år har vi nye muligheter til å vinne bare vi trener litt mere på å spille på mindre baner.
 

Publisert: 19.11.2010 @ 10:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Bedre sent enn aldri!!

Jeg har vært så utrolig opptatt i det siste så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge for jeg ha måttet prioritere andre ting sånn som trening og skole. Men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil begynne å blogge igjen uansett om ikke tiden strekker til at jeg kan blogge hver dag så kan jeg vel blogge sånn inimellom.

Det som jeg vart fasinert over var at selv om jeg sist blogget den 6 november så har statistikken min hvert ganske bra for å ikke legge ut noe nytt. Men jeg vil selfølgelig prøve å få den høyere ved å blogge mere.


Har du noen tips til hva jeg kan blogge om ?

Publisert: 19.11.2010 @ 10:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jackass 3D


Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en sykt bra film, Jackass nemmelig. De gjorde så mye ufattelig sykt, men noe av det var ganske så ekkelt, så jeg ble litt kvalm....  Men sykt brae 3D-effekter, noen gang følte jeg at jeg nesten ble truffet av ting som ble skutt opp imot meg. Og det så ut som om folkene ble levnde og nesten gikk i lufta, EHeheh   kult.

Jeg vil virkelig anbefale denne filmen,,, den burde seest.. [men ikke spis noe underveis, for du vil bli kvalm, garantert] xD


Har du sett Jackass?

Publisert: 06.11.2010 @ 23:22 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Foto-oppgave

 
Vi hadde en foto-oppgave i dag på skolen der vi skulle ta bilder i forskjellige synsvinkeler, så jeg har lagt meg på gulver og stått oppå pulter ogsånt. Det var ganske artig!

Vi skal levere noen av bildene inn, men jeg er ikke helt sikker på hvilke jeg skal velge. hmm....


Hva synes du om bildene ?

Publisert: 02.11.2010 @ 20:45 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

01.nov.2010

For en ufattelig stressfull dag, har blitt dunget ned med ting som skal være ferdig til neste mandag, og det er ikke småting, det er en kunstoppgave der vi blant annet skal male deler av kjente malerier, og så har vi en veske som vi skal fortsette med på  mandagen, men når vi drar hjem den dagen skal den være ferdig. Så jeg har stresset kjempe MYE!

Det jeg har gjort når jeg kom hjem var heller ikke så fryktelig artig akkurat, jeg har sittet og øvd til matteprøve... WehuuUUu! Og jeg har tyskgloser som må kunnes til imorgen. Faack...           Men jeg MÅ bar ta meg en jogge-tur, for jeg har sittet i ro i HELE dag... Jeg får snart ADHD. Hva har du gjort i dag ?  :)


Publisert: 01.11.2010 @ 19:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 2
hits