a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: oktober 2013

Turlag

Etter jeg har flyttet nedover til Notodden og bynt på lærerskolen har jeg blitt leder i et turlag på skolen. Vi har hittil vært på to turer, men har arrangert mange flere! Det er veldig mange turmuligheter rundt omkring her så egner seg veldig flott. Artig at det er så mange turintriserte også! Det eneste problemet vi har hatt er transport, men finner vell flere medlemmer som kan kjøre etterhvert.

Nå gleder jeg meg bare til vinteren kommer med snø, så jeg kan gå på ski, og at vi kan ta et par turer til fjells.

Publisert: 25.10.2013 @ 20:50 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 0

Home, sweet homeNå har jeg vært hjemme i en hel uke. Har vært utrolig godt å komme hjem igjen, møte familie og venner. Denne uka har gått så alt for fort, har hadd så masse jeg skulle gjort så tiden har flydd litt forbi meg. Er ikke lett å rekke over alt på kunn en uke, men heldigvis er det ikke lenge til juleferien.

Så nå holder jeg på å pakker ned ting jeg har glemt å tatt med meg på hybelen. Og det er MANGE TING jeg har glemt. Sååå gruer meg litt til å dra med meg alt på toget.

Publisert: 12.10.2013 @ 13:28 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Pakker i posten!


I det siste har jeg bestilt meg en del ting på nettet. Fikk skikkelig dilla på å bestille, er jo så artig å få pakker i posten. Men nå skal jeg vente til jeg får stipendet mitt før jeg bestiller noe mer.

Bestilte litt matgreier på iherb. Brownies- og peanøttsmør- proteinshake.  kokos olje, sjokoladesaus (UTEN KCAL!!!!) og stevia sjokoladeessens.

Bestilte meg noen nikesko, men det var vel en uke siden, så er blitt litt skittene allerede. Skal bestille meg i flere farger senere.


Og disse superfine kinebrasil treningstightsene.  De er onesize, fikk helt sjokk når jeg fikk dem i posten, de var så små, men er god stretch i dem.


kinebrasil stevia sjokoladesaus kokosolje treningsklær nike
Publisert: 04.10.2013 @ 13:00 Kategori: Dagan Kommentarer: 3
hits