a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: oktober 2011

halloween lookDet er jo tross alt halloween i dag så jeg måtte no bare sminke meg litt. Har selvfølgelig redigert øynene! hehe

Savner egentlig å gå på dørene til folk å tigge godterier, selv om det alltid brukte å bli skikkelig kaldt på hendene, og maskene jeg brukte ble skikkelig fuktige og ekkle når jeg pustet og peste i dem. Fisj Jeje gode tider!

-Savner du å gå halloween ?

Publisert: 31.10.2011 @ 21:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

pictures-random-Synes om bildene?

Publisert: 31.10.2011 @ 19:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

Vurdering av matildens

HEADER / DESIGN: Hun har et superfint design, som hun skriver at hun har laget selv, bare det at hun har hentet en del koder fra andre blogger. Men jeg synes det er veldig bra, stilrent og oversiktig. Headeren er også veldig fin, kanskje litt kjedelig og enkel  men generellt fin. Liker skriften som ble brukt i headeren til å fremheve hvem som eier bloggen. Veldig fin!


INNHOLD: http://www.Matildens.blogg.no heter bloggen til Matilde Strand. Hun er ei 14 år gammel jente fra bodø som blogger om sminke, mote, foto og generellt hverdagen hennes. Hun skriver selv at hun blogger kun når hun føler for det, og at det dermed kan bli litt lenge imellom oppdateringene. Jeg liker innleggene hennes, hun har korte men konkrete innlegg som er skrivefeil frie. Hun har også mange bilder i inleggene og de går veldig bra overens med teksten.

TERNINGKAST:

Jeg synes innholdet var så bra og designet at jeg velger og gi terningkast 6.

-Hva synes du om vurderingen?

Publisert: 30.10.2011 @ 21:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

RIP bestemor
Bestemor gikk bort i går kveld rundt 10. Hun slapp heldigvis å pines, hun hadde fått morfin og hadde dermed ikke smerter.  Legen hadde sagt at hun ikke ble å overleve helgen så vi var jo forberedt på det. Men det var ganske trist uansett. Jeg er veldig glad at vi var der på lørdagen og tok farvel. Selv om hun ikke hadde oppe øyene, så sa sykepleierne at hun kunne høre det vi sa. De så det på pulsen. Så jeg var veldig glad for at jeg fikk fortalt henne at jeg var glad i henne, slik at hun fikk høre det før hun gikk bort. Men jeg velger å ikke se henne nå, altså nå som hun er død. Jeg vil heller huske henne for den hun var.

Publisert: 30.10.2011 @ 14:30 Kategori: My life Kommentarer: 7

Vil du bli vurdert?


Tenkte jeg skulle ta en ny vurderingsrunde. Blir å ta  vurderingen i kveld en gang. Hvis du vil bli vurdert er det bare å kommentere ja i kommentarfeltet. Så blir jeg å bruke random.org til å trekke ut en blogg jeg vurderer.

Publisert: 29.10.2011 @ 12:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 29

Respektløst

Jeg og marina måtte være på skolen i dag siden vi ikke fant noe jobb. (Opperasjon-dagsværk). Og da hadde OD-komiteen brukt masse timer på å ordne et opplegg for elevene som nektet å jobbe, og for de som ikke fant arbeid. Da de skulle være "lærer" i timene våre ble de møtt med høylytte folk som ikke gjorde det de skulle og rett og slett bare gjorde seg vrang og giddet ikke gjøre stort, bare klaget og klaget. Det er jo greit at det kanskje ikke er den artigste dagen på skola, men det er no lov å vise litt respekt og ikke skape så mye uro i klassen. Det er jo tross alt elever på vår egen alder som stod for undervisningen, det krever veldig mye av dem. Så jeg vil bare si: Julie, Bettina, & Nora (og de andre) dere var superflinke "lærere"!


Publisert: 28.10.2011 @ 16:08 Kategori: Skola Kommentarer: 1

flinke jenter


Har vært hos Marina på leksegjørings kveld. Vi begynte bra med lekser, men etterhvert daffet det mer og mer av, og så ble det chatroulette, faktisk! haha artiiig

Publisert: 26.10.2011 @ 23:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Lighters

 
Bad Meets Evil- Lighters ft.Bruno Mars

Hva synes du om sangen? er den ikke helt nydelig!

Publisert: 25.10.2011 @ 22:49 Kategori: musikk Kommentarer: 1

Alle mine kjoler

Jeg har litt lite å blogge om for tiden. og siden jeg skulle prøve alle kjolene mine i dag, så tok jeg bilder av dem. Jeg ville finne ut hvilken jeg skal bruke på juleballet.(prøvde sommerkjolene og, ikke det at jeg blir å velge dem) Tror det blir nr.3, det er den nyeste kjolen min, jeg kjøpte den i Østerrike.
nr.1                                        nr.2                                nr.3

nr.4                                           nr.5                                nr.6

nr.7                                      nr.8                                     nr.9

nr.10                                            nr.11                        nr.12

nr.13                                  nr.14                                    nr.15
Hvilken kjole synes du var finest?

Publisert: 25.10.2011 @ 21:41 Kategori: mote Kommentarer: 7

Snart vinter!


Når jeg sykklet til skola i dag så merket jeg noe, det hadde blitt frost! Så det var ganske kaldt siden jeg ikke hadde på meg votter. Men det er jo helt fantastisk, nå er det altså ikke lenge til snøen kommer. Jeg gleder meg så sykt, da skal jeg kjøpe meg nye skøyteski og så skal jeg gå ski så og si hver dag!

Publisert: 25.10.2011 @ 18:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fotballturnering

Var jo i Bodø i helgen på fotballturnering, tok ikke så mange bilder da, giddet rett og slett ikke, jeg vurderte faktisk å slette bloggen siden jeg er så lei. Men bestemte meg for å ikke gjøre det. men men, i bodø kom vi til semifinale mot b&y og tapte, så vi fikk altså 3 plass.Egentlig ganske fornøyd med det p.g.a vår dårlige sesong.

Jeg kjøpte meg faktisk nesten ingenting! Bare litt sminke. Men jeg brukte ganske mye penger uansett, jeg måtte jo spise masse mat, og da fyker pengene.

Publisert: 25.10.2011 @ 18:30 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Gift

Fikk gave fra tante i dag, smykke og t-skjorte. Og så kjøpte jeg meg en ny hvit bh, siden det var 30 % på alle klær på cubus i dag. Jeg trenger jo det til når jeg skal bruke juleballkjolen min, den er jo hvit og ganske gjennomsiktig, så da er det lurt med en hvit bh.

\

Publisert: 20.10.2011 @ 21:03 Kategori: mote Kommentarer: 3

Øve øve øve


Har framføring som handler om jordskjelv og prøve i mattematikk til i morgen. Og det værste med alt, er at jeg mistet nesten alt jeg skrev på presentasjonen om jordskjelvene, så jeg måtte skrive det på nytt. Fan så irriterende!
-Har det hendt deg at du har mistet dokumenter på pcen?

Publisert: 19.10.2011 @ 20:18 Kategori: Skola Kommentarer: 0

tegneleksenNå er jeg ferdig med tegneleksen som vi har til i morgen! Skulle tegne en giraff av alle greier, ja ja lærerene har ikke så god fantasi. hehe

Publisert: 18.10.2011 @ 18:53 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2

Dagens innkjøp


Øredobber fra glitter

Lue fra cubus

Publisert: 18.10.2011 @ 17:52 Kategori: mote Kommentarer: 2

Bodø om 4 dager

Image and video hosting by TinyPic Har nettopp vært på møte og på trening. På møtet snakket vi om turen vi skal på til bodø på fredagen. Vi blir sansynligvis å ta buss dit. Det var individuelt hva egenandelen for turen var, og min blir på maks 500 kr.  Dette er faktisk siste turneringa da jeg går på gruben il, siden vi blir for stor for å spille på dette laget etter denne turneringa så skal jeg kanskje slutte å spille fotball og begynne å trene ski 100 %. Er ganske lei av fotball uansett, men det er liksom ganske koselig å gå på. Sosialt!

Publisert: 17.10.2011 @ 21:15 Kategori: trening Kommentarer: 0

er i tjong


Jeg er i tjongsfjorden denne helga og, men bare at denne gangen er jeg på besøk til Helene. Har faktisk ikke besøkt henne siden januar i fjor, så det var på tide. Men det tar jo så irriterende lang tid å reise hit,bruker jo hele ettermiddagen på det. og jeg måtte til og med gå en halvtime før skola var slutt slik at jeg skulle rekke og dra hjem en tur for å pakke. Jeje men denne helga blir no koselig den også <3

Publisert: 15.10.2011 @ 13:32 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

krabbespising

Kom nettopp hjem fra tur på Lurøya med Friluftsliv1, vi har hatt to flotte dager, en overnatting. Vi har søtte krabbeteine, sykklet mye, rodd, gådd tur, spilt ping pong, sett jackass uten lyd, og så mye mer. Men det som var artigst var at vi faktisk fikk krabber i teinene. Vi fikk 4 store krabber og resten av småkrabbene hev vi ut igjen. Se så svær den der var! Jeg holdte på å dø når Ivar satte den på skuldra mi. Ikke noe artig...uff
Krabbeslosskamp

Her koker vi krabbene! jeg smakte faktisk en liten bit av kjøttet på en klo til den ene krabben. uff det smakte helt forferdelig!!!

Publisert: 13.10.2011 @ 21:34 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 2

Ut på tur

I dag skal jeg med friluftslivgruppa til Lurøy. Der skal vi overnatte i en hytte som vi leier. Vi skal sette ut sånn krabbegarn eller hva det enn nå heter. Og så blir det vell litt fisking også. Dette er den siste overnattingsturen i dette semesteret, men vi skal selvfølgelig på flere formiddagsturer osv.

Publisert: 12.10.2011 @ 09:21 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 4

Treeeeeening

I dag har jeg vært og trent på spenst. Var sammen med Maja og Maiken, vi for på gruppetimene mage, rumpe, lår og zumba. Den første timen var kjempe effektiv og bra, men jeg likte ikke helt zumbaen denne gangen, men det var fordi det var en annen insturktør og da var det også en annen korigrafi, noe som jeg ikke likte overhode! så vi trente no litt selv etterpå.

Publisert: 10.10.2011 @ 23:16 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

no stress, just music


Godt å endelig få litt tid igjen til å spille gitar igjen nå som jeg ikke har noen lekser eller innleveringer. Er så sykt lenge siden jeg har spilt nå, har nesten glemt bort alle sangene jeg kunne, men noen sitter selvfølgelig igjen. Noen husker jeg ikke tabsene i hodet, men jeg bare kan spille dem utenatt. de ligger fortsatt i fingrene mine.

-Spiller du gitar?

Publisert: 10.10.2011 @ 18:01 Kategori: musikk Kommentarer: 3

Music

-Synes om bildene?

Publisert: 09.10.2011 @ 15:57 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Flott høsferie

Nå er jeg kommet hjem fra noen fine dager i Tjongsfjorden hos Maja sammen med Anna. Vi har hatt det super koselig, det var så godt å få se dere igjen snupperrr. Får bare håpe det ikke blir lenge igjen til neste gang!
The girls!

Du er såå fin Anna ;*

Vakkert i tjong.
-Hva har du gjort i høstferien?

Publisert: 08.10.2011 @ 19:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Tjongsfjord next


Skal til tjongsfjorden og besøke Maja sammen med Anna. Blir sykt godt å møte dem igjen, sist vi alle tre var i lag var i konfirmasjonen til anna. Alt for lenge siden spør du meg. ... men men nå møtes vi once again<3

Publisert: 06.10.2011 @ 14:19 Kategori: Dagan Kommentarer: 6

rulleski, siste gang?


Jeg skal ut å rulle med skiene mine i dag, er så lenge siden sist. Grunnen har vært det dårlige været, det har vært så mye regn at jeg ikke har turt å dra ut. Og jeg tror ikke været blir noe bedre, jeg tror det blir mer regn og kaldere, og så blir det sny. Så dette er sikkert min siste tur med rulleskiene, så da får jeg heller ta frem de ordentlige skien når vinteren er kommet.

Publisert: 06.10.2011 @ 11:56 Kategori: trening Kommentarer: 0

i morgen er det FREDAG

Siden det er så mange fredager som går bort på skolen så skal vi ha fredags-timeplan, men det vil være helt lik en fredag for vi får jo helg! SUPERT!  Gleder meg sånn, vi har jo også fri i de to første, så det eneste vi skal gjøre er 2 timer med design &arkitektur og så skal vi se slutten av filmen Arn som vi begynnte på i dag. Så får vi dra.

Publisert: 04.10.2011 @ 23:09 Kategori: Skola Kommentarer: 3

surrealistisk bilde


Vi hadde en oppgave i vissuelle kunstfag der vi skulle lage et bilde med en kopp i, det hadde ikke noe å si hvilket bilde det var så lenge det var en kaffekopp i bildet. Så jeg valgte å lage et ganske surrealistisk bilde, med en sterk komplimentærkontrast mellom koppen og skogen, ville fremheve den litt siden det er helt ut av sammenhengen at den står midt i skogen og at det kommer et fossefall ut av den. hehe for en merkelig ide jeg hadde.

Publisert: 03.10.2011 @ 18:59 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 14

earth

Photoshoppet littegrann i timene i dag, for vi hadde en sånn merkelig oppgave der vi skulle lage street art, men så ble jeg så inspirert av andre bilder jeg fant.

-Hva synes du om bildet?

Publisert: 03.10.2011 @ 15:06 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Foto- blomster
-Synes om bildene?

Publisert: 01.10.2011 @ 17:39 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Kalligrafioppgave

Vi hadde en oppgave i DOA at vi skulle skrive kalligrafi, ganske enkelt. Men vi fikk lov å være med å velge selv hvordan vi ville lage kalligrafien, så jeg valgte og kombinere et bilde som jeg malte med tekst som passet til bildet der jeg brukte kalligrafi.

Har ikke sminke på meg, beklager synet

Jeg har vel egentlig lovet bort dette bildet til Julie, hun ville ha det i bursdagsgave, så det skal hun få.

Publisert: 01.10.2011 @ 15:22 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 7
hits