a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: oktober 2010

Halloween

Jeg måtte bare prøve å skjære ut en halloween lykt av et gresskar, jeg har alltid hadd lyst til å gjøre det. Men det var ufattelig ekkelt å greve ut alt av gresskaret, det var slimete og sånt. fissj

Jeg lagde taco-gryterett til middag. Nydeligt!


Det snødde noe kolosalt i natt. Det var ikke en snyflekk å se da jeg la meg for å sove i går, men da jeg våknet i dag så det slikt ut. Helt sykt


Hva syntes du om gresskaret mitt? ;;

Publisert: 31.10.2010 @ 22:56 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

Bytur med mamma og søstra mi

I dag har jeg vært sammen med mamma og Stine i byen, vi har begynt å handle litt julegaver, og pressanger til folk som har busdag før jul. Jeg har også fått litt forskjellig, blant annet hårstriping som jeg skal bruke så fort som fy. Håret mitt ser ikke ut for øyeblikket. Men men, jeg drar no på kino med Marina senere i kveld. Vi skal se den der facebookfilmen, husker ikke hva den heter, men jeg husker i alle fall når den går.. så jeg kommer meg vell dit i tide.

(SUPER RANDOM BILDE)


Har du sett facebookfilmen ? eller skal du gjøre det ?

Publisert: 30.10.2010 @ 16:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

OD-dag + Innkjøp

I dag hadde OD-dag altså opperasjon dagsverk. Jeg og Julie var i OD-komiteen så vi skulle egentlig ringe arbeidsgiveren til de som jobbet for å se om det hadde møtt opp på jobb men vi hadde ikke fått listene der det stod nummerene, så vi satt der bare å ventet på at noen skulle ringe å si at noen ikke hadde møtt opp. Men det skjedde ikke, så vi satt på facebook, og jeg gamet trackmania. hehe. Men vi var der kunn til klokken 12 så dro vi en tur til byen!

I byen kjøpte jeg meg en svart tights:

Og et nytt deksel til linsen på kameraet mitt.


Publisert: 29.10.2010 @ 16:18 Kategori: mote Kommentarer: 2

Im still here!Sorry for at jeg ikke har blogget i de siste dagene, det er bare at jeg har så ufattelig mye lekser, har tre innleveringer i naturfag, og kjempestor tysklekse og norsk osv. Men det er da bedre sent en aldri å legge ut bilder fra helga.


Har du mye lekser for tiden ?

Publisert: 26.10.2010 @ 19:16 Kategori: Skola Kommentarer: 11

BODØ-CITYJeg er i bodø sammen med de beste jentene på stoppvolden cup. <3 Har hatt det supre digg, men jeg er super trøtt. For vi la oss ikke før klokken fem i går, så jeg ble jo helt utliten før vi begynnte å spille kamp. Vi har ikke vunnet en eneste kamp, men vi har jo bare spilt tre kamper, og alle kampene var mot veldig sterk motstand, siden vi er med ilamme 93 og har ingen 93 spillere på laget, så det blir tøft til tider.  Jeg har tatt masse bilder i dag, men jeg legger heller litt mer ut i morgen.

 

Publisert: 23.10.2010 @ 22:18 Kategori: Dagan Kommentarer: 13

Jeg drar til bodø på STOPPVOLDEN cup!

Gleder meg noe sykt til etter skolen i dag, da skal jeg og fotballaget mitt ta toget til bodø der vi skal ligge på rica hotell. Og så skal  vi vinne hele turneringen! (Y) HEhe det er bra jeg er positiv i alle fall. Vi får no gjøre det beste vi kan så får vi noe være fornøyde med den plassen vi får. Heldigvis begynner vi ikke kampene før på lørdagen, så det blir masse shopping på fredag og på formiddagen på lørdag. Jeg tar dataen med by the way, så det blir muligens blogging, er ikke sikker!
Publisert: 22.10.2010 @ 07:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 14

Dagens innkjøp: nytt skjerf

I dag var jeg på nattåpent med Marina og Jeanette, eller vi var der no om dagen  da, vi dro dit rett etter skolen. Og vi sluttet klokken tolv, så det var ikke så mange folk der da. Jeg lette og lette etter et sånn rundt skjerf, men jeg ville ha ett i hvit farge, og de fleste butikkene hadde det i svart. Men akkurat før vi skulle til å springe til bussen, så jeg dette skjerfet hengende inne på glitter, så jeg sprang inn og kjøpte det og så fortet vi oss til bussen, men bussen kom ikke før om en halvtime så alt stresset var unødvendig. Heh

(måtte bare sensurere meg, kom nettopp fra fotbballtrening når bildet ble tatt, hadde istapper i håret ogsånt xD ehhe neida)


Synes om skjerfet?

Publisert: 21.10.2010 @ 22:05 Kategori: mote Kommentarer: 6

Godmorgen du skjønne skapning!

Det var godt å stå opp i morges siden jeg visste at vi ikke skulle ha en vanelig, kjedelig skole-dag, men at vi skal lære litt om od-dagen, opperasjon dagsverk. Vi skal få se en film, og noen skal holde foredrag om hvordan de har det nede i brasil, og de selger brasiliansk mat i kantina så det er noe jeg har lyst til å prøve. !


Publisert: 21.10.2010 @ 07:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 9

Få rosa facebook! & hello kitty

Hello kitty
(trykk på linken)


Rosa

(trykk på linken)

Jeg gidder ikke vise steg for steg i dag, men hvis det ønskest så skal jeg selvsagt gjøre det! hvis ikke så dropper jeg det og regner med at dere får det strålende til selv. Men ikke nøl med å spørre, hvis du sliter og ikke får det til skal jeg selvfølgelig hjelpe deg.

PS: det finnes mange forskjellige farger bare så dere vet det, til og med til google og youtube.

Publisert: 20.10.2010 @ 22:12 Kategori: design Kommentarer: 66

Global dignity day

I dag hadde vi global dignity day på skolen. Det er en organisasjon som fokuserer på at alle mennesker har rett til å  ha ett verdig liv. Denne organisasjonen ble laget av Kronprins Haakon, Pekka Himanen og John Hope Bryant i 2006.

Jeg synes at det de gjøre er så fenomenalt bra. Og jeg fikk en stor vekker i dag på skolen, da vi fikk høre forskjellige historier om verdighet, og de rørte meg rett og slett. Jeg satt ikke å skrek, men jeg fikk en oppvekker, og fikk  sett situasjoner i en annens perspektiv. For det er så mye som skjer i dagliglivet som man egentlig ikke tenker over, og som man egentlig burde gripe fatt i. Så vi skrev ned et brev til oss selv der vi hadde noen punkter om hva vi skulle forbedre oss på, med det å vise respekt for andre, og tenke at alle er likeverdig osv. Så da skal jeg prøve å gjøre så godt jeg kan og være hyggelig alle, til og med de jeg ikke kjenner. For viss man bare viser litt omtanke eller gjør så lite som å smile til en person som har en dårlig dag eller har det dårlig med seg selv, så kan man glede noen. Og det er en stor glede å vite at man har gjort noe bra for noen andre.Har dere hatt global dignity day på skolen i dag ?

Publisert: 20.10.2010 @ 18:42 Kategori: Skola Kommentarer: 1

Photoshoot-indianere

Jeg hjalp Maja og Maria med en skoleoppgave, de hadde om en spessiel indianerstamme, husker ikke hva den heter... Men de skulle i alle fall ha en powerpoint om de indianerne og kle seg ut som dem og ta et par bilder. Det ble ikke så gode bilder siden vi tok dem når det var blekmørt.


Synes om bildene?

Publisert: 19.10.2010 @ 23:18 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Er i hardtrening

Etter skolen i dag var jeg på spenst, da jogget jeg i et ganske raskt tempo i en halvtime, og så sykklet jeg litt, etter det dusjet jeg og tok badstue. Nå skal jeg snart på fotballtrening! Grunnen til at jeg trener så mye er at det er turnering om tre dager, og jeg har ambisjoner om å være i full form. Men det er da kanskje litt i siste laget å trene nå, men all trening gir jo resultater, om så mye som bitte litt.

Tilfeldig bilde, bare for å piffe opp innlegget litt.


Liker du å trene?

Publisert: 19.10.2010 @ 17:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Indianerbildetakning

Jeg hjalp Maja & Maria med et skoleprosjekt i dag, de hadde om indianere så trengte de et bilde av indianere som de selv skulle være, men jeg får ikke tid til å legge dem ut nå, har enda litt redigering som gjenstår. Men det kommer i morgen eller i tidligste fremtid...


Kul maske eller hur?

Publisert: 18.10.2010 @ 23:37 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Formgiving, og kunst-museeum.

I dag har vi hatt tre timer skole-timer der vi satt og tegnet em veske, etter det fortsatte vi på en annen veske-oppgave der jeg måtte lage vesken jeg skal lage i pappform først, og det var ufattelig vanselig så jeg brukte all tiden vi hadde på det, så jeg skal lage vesken neste gang. Etter dette dro vi til byen og for på kunst-museeum, der skulle vi velge ut ett bilde vi likte, eller misslikte og skrive om det, men jeg giddet ikke gjøre det da, for da hadde jeg ikker rukket bussen hjem..Dette bildet valgte eg og skrive om !

Marina <3

Jeanette<3

Rååeste jenten mine!Og jeg er gal som alltid!

Publisert: 18.10.2010 @ 16:52 Kategori: Skola Kommentarer: 9

Full chilling!

I dag har jeg chillet kjempemye, bortsett fra at jeg tok meg en lang joggetur sammen med Jeanette og Amalie. Men før det så har jeg sittet og gamet the sims 3 noe som er ufattelig lenge siden jeg har gjort. Men det var jo ganske artig da. Laget en fattig jente for en gangs skyld.

Åh det blir deilig å komme seg på skolen i morgen, vi har full chille-dag, vi har bare formgivingsfag + at vi skal på kunst-museum på slutten av dagen. <3


Hva har du gjort i dag ?

Publisert: 17.10.2010 @ 20:05 Kategori: Dagan Kommentarer: 11

Hot or not? Uggs

I fjor var det jo kjempe mange som hadde kjøpt seg slike uggs, jeg har egentlig aldri syntes at disse var noe særlig fin, men de er jo kjempe behagelig å ha på da... men de ser rett og slett ikke så bra ut, så jeg sier not til disse. Jeg vil ikke tro de får slik suksess på salget i år som i fjord,


Synes du uggs er hot eller not?

 

Publisert: 17.10.2010 @ 15:18 Kategori: mote Kommentarer: 14

Bilde-eiffeltårnet


Synes om bildet?

Publisert: 17.10.2010 @ 12:15 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

16.okt.2010

Jeg har hatt en super koselig dag sammen med Maja Denisa <3 Vi møttes først i byen og så dro vi oppover til henne der vi har gamet gamboy, og laget kanelsnurrer, middag, spist godterier, og sett på hous of wax. Etter det kom Maria på besøk til maja, da dro vi ned på rema og kjøpte mere godterier, og så spillte dem fifa og basket på PS3. .

 


Så det ikke godt ut med kanelsnurrer?

Publisert: 16.10.2010 @ 22:03 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

Skal til maja i dag + byen

Nå er jeg på tur til byen for å møte maja, vi skal gå litt i byen og så dra til henne. Der skal vi kanskje bake og se på film, gleder meg masse. Det er så lenge siden jeg har sett henne. Så nå skal vi kose oss maksimalt!


Hva skal du gjøre i dag?

Publisert: 16.10.2010 @ 11:23 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

Skal på fritt vilt!Nå er det ikke lenge til jeg skal og se på frittvilt, jeg har gledet meg i et helt år ;O for de satte opp plakatene om fritt vilt 3 i oktober i fjor, og da trodde jeg først at det var bare noen dager til premieren på den tredje filmen, men så oppdaget jeg at det stod 2010, gjett om jeg ble sur da...Jaja nå får jeg no i alle fall sett den, håper virkelig at den er bra, det er så mange som har sagt at den er super dårlig, det eneste som er bra er at det er mange skvette sener.


Har du sett den ? eller skal du se den?

Publisert: 15.10.2010 @ 19:45 Kategori: Dagan Kommentarer: 12

Dagens outfitSkjorte fra vila

dongeribukse fra hmm husk ikke

hvit topp fra JC

Det begynner å bli en stund siden jeg hadde dagens outfit på bloggen, kanskje jeg skal begynne å ha det litt oftere?


Synes om outfitet? 

Burde jeg ha dagens outfit litt oftere?

Publisert: 15.10.2010 @ 16:28 Kategori: mote Kommentarer: 5

BOOYAKA BOOYAKA!

Hehe for en sjarmerende overskrift må jeg si! Hadde ikke nok hjerneceller til å komme opp med noe annet....  Tenkte jeg bare skulle beklage at jeg har så dårlig tid til å blogge.. Jeg har ufattelig lyst å bruke mere tid til det, men det er jo så mye annet som skal gjøres. Som feks nå som jeg skal på fotballtrening så nå må jeg stikke. byebye<3Hva har du gjort i dag?

Publisert: 14.10.2010 @ 18:45 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

MEGA LEEEEEEEEEEEEEEI

Jeg er så ufattelig lei av å skrive novelle, det er så sykt kjedelig...  Jeg har mest lyst å legge meg ned på soffaen og se på TV. Men jeg har selfølgelig ALDRI tid til å se på tv. Er det ikke det ene så er det det andre.

Og nå jeg har et stort tidspress på denne novellen jeg skal levere inn, den skal være ferdig til i overmorgen! ;O og jeg begynnte for en time siden eller noe slikt, har skrevet ca to avsnitt. Og den skal sansynligvis bli to sider. det er målet.
Synes om bildet? teksten er tatt fra simple plan's sin sang how could this happen to me.

Publisert: 13.10.2010 @ 19:26 Kategori: Skola Kommentarer: 7

Good morning sunshine

Åhh jeg er sååå ufattelig trøtt, det skal være sikkert å visst. Men det er ikke min feil, eller det er jo det, men jeg måtte gjøre ferdig naturfagrapporten og gyminnleveringen i går kveld. Kunne jo ikke bare droppe det fordi jeg trengte søvn. Men men nå er det allerede gjort, så får jeg heller legge meg  tidligere i kveld.

Bahh.. jeg føler ikke for å ha skoledag helt til fire i dag. Men vi har no to timer med gym så <3 de går fint


Synes om bildet?

Publisert: 13.10.2010 @ 07:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Vann bilde-
Hva synes du om bildet ?

Publisert: 12.10.2010 @ 19:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

VAR PÅ KONSERT!

Ja i dag var jeg og hele polarsirkelen vgs på Joddski konsert, alle skolene var ikke samtidig altså, men vi dro hver skole for seg. Jeg hadde egentlig høye forhåpninger til dem, for alt så så ordentlig og kult ut med masse lyskastere i alle farger, og store høytalere. Så jeg tenkte vell at de skulle være ganske så bra, for jeg hadde jo også hørt mye skryt om denne gruppa! men musikken var rett og slett ikke min smak på noen som helst måte, så forhåpningene mine falt i grus.  Men de var ganske så artige å underholdene der de spillte på nordlænningenes kjennetegn med å bannes og drikke.

Foto: Rolv Mallaug


Har du hørt om Joddski? I såfall synes du de er bra ?

Publisert: 12.10.2010 @ 15:25 Kategori: musikk Kommentarer: 3

Panda lipsHehe jeg så noe lignende på nettet og måtte bare prøve det ut! <3

 


Hva synes du om bildet ?

 

Publisert: 11.10.2010 @ 21:01 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 11

Si appelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

NamNam det er godt med appelsin når man gjør kjedelig mattelekse! Hehe og man er ikke barnslig nei! ikke på tale!

 man er ikke voksen før man tørr å være barnslig...Jeg synes matte bildene ble ganske fine jeg, og de symbolyserer helt riktig. Grått og trist, for matte er jo ikke akkurat så fargerikt og livlig.


Hva synes du om bildene?

Publisert: 11.10.2010 @ 19:39 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Beauty is only skin deep
Synes om bildet?

Publisert: 11.10.2010 @ 07:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 10

Siste dag i høstferien!Etter en lang dag med mye kaker, kjeks, og godsaker så tar jeg endelig kvelden. Jeg er så ufattelig kvalm av all maten jeg har blitt servert mens jeg har vært på besøk rundt omkring. Så det blir godt å få litt søvn på øyet, men da våkner man opp til vanelig dag på skolen! Gleder meg egentlig, for jeg har 8 timer med formgiving<3 kunne ikke vært bedre!

Good night sunshines!

Publisert: 10.10.2010 @ 22:55 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Besøkings dag!

Da var et besøk overstått og nå skal vi bare spise middag og så drar jeg, mamma, og pappa til sund på kaffebesøk. Vi var nettopp og besøkte søsteren min Stine som har kjøpt seg nytt hus, og det var første gang i dag jeg fikk se huset ettersom de hadde blitt ferdig å pusse opp. Det vart rålekkert! Og det var så artig å se mattis hunden min igjen han ble spinn vill da han så oss igjen<3(Random bilde av meg)


Har du noen planer for dagen ?

Publisert: 10.10.2010 @ 13:54 Kategori: Dagan Kommentarer: 15

All you need is loveLove is like a violin. The music may stop now and then, but the strings remain forever.Synes om bildet?

Publisert: 09.10.2010 @ 22:53 Kategori: Bilder Kommentarer: 25

Høst bilder <3

Jeg må jo knipse litt bilder før høsten forsvinner helt, for jeg har på følelsen at vi går mot kaldere tider, og er ikke helt sikker på hvor lenge det kommer til å gå før vi får sny, og all de fine høstfargene er dekket av et kaldt snølaken.

 


Hva synes du om bildene ?

 

Publisert: 09.10.2010 @ 20:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 28

BilderrRrr


I går var jeg uten en liten tur for å ta litt bilder, men så begynte det å piss-regne, jeg måtte bare ta kameraet under jakka og løpe inn igjen. De forferdelige været gav seg no etter litt, så jeg tok meg en tur til Jeanette, og så møtte vi Amalie,  og for å overrasket Tine og Anders ved å hive en tom Yt-flaske på vindusruten. Hohoho


Synes om bildene?

Publisert: 08.10.2010 @ 13:44 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

PEARLS


Hva synes du om bildene ?

hvilket bilde var finest?

Publisert: 07.10.2010 @ 15:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

SøvnmangelJa nå kjenner jeg det virkelig at det var godt å legge seg tidlig, siden jeg har fått alt for lite søv i de siste dagene. Så i går klarte kroppen min ikke mere, jeg la meg klokken syvi går ettermiddag eller noe slik og stod ikke opp før klokken var ni i morrest. Mamma ble helt sjokket over at jeg hadde sovet så lenge.. Men når man har gått mange dager med fysisk aktivitet og uten nok søvn så blir man ufattelig sliten... Jeg legger meg til vanelig rundt tolv eller ellve i noen tilfeller. Men jeg står opp i 6 tiden, så da får jeg jo bare seks timers søvn hver dag, og det er jo for lite, for man skal jo egentlig ha minimum åtte timers søvn?


Når legger du deg til vanlig?

Publisert: 07.10.2010 @ 13:06 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

KUNN 1 DAG IGJENNNN!!!!!!!!!!!!!!!Det føles nesten ut som om det fortsatt er sommer på grunn av det nydelige været vi har hatt i det siste, men nå er det altså bare en dag igjen på skolen og så får vi høstferie<3 men den er jo bare i to dager da... med helgen blir det jo fire, så da rekker man jo å få sove og slappe av litt før man skal tilbake til hardt kjør på skola. På disse fire dagene har jeg sykt lyst til å dra til Sørfjorden og møte Anna og Maja som også skal dit! Men jeg vet ikke helt ennå om mamma og pappa har planer de dagene. Vi får se!


Er det bare videregående som har to dagers høstferie?

Har du hatt høstferie eller skal du ha samtidig som meg?

Publisert: 05.10.2010 @ 16:52 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

04.okt.2010


Jeg leverte inn tegneleksen min i dag! Ble egentlig ganske fornøyd... ser jo at jeg kunne ha gjort det bedre noen steder, men giddet rett og slett ikke tegne mere.

Jeanette var på hospitering hos FO1A og vi fikk gjort en del ser dere vell! xD hehe

Neida vi fikk no tid til å gjøre litt da, sånn som å begynne å skisse idèer til vesker som vi skal lage.

Og med en gang jeg kom hjem måtte jeg skynte meg å spise og så dro jeg på fotballkamp på skonseng mot storforsheia, vi vant 3-0, ganske overraskende siden vi spilte på grus! VELDIG UVANT!!!

Det som var litt dumt med denne kampen var at jeg skadet foten min, så jeg måtte bytte, men så tenkte jeg at  siden det antaglivis er min siste elverkamp så skal jeg spille og gi jernet! Å det gikk no ganske så bra...

Publisert: 04.10.2010 @ 22:09 Kategori: Skola Kommentarer: 6

The book of everything!


Siden jeg er alzheimers glemsk så tenkte jeg at det kunne være lurt å ha et sted der jeg kunne se på timeplanen min, lekser, og hendelser som jeg kan skrive ned. Så får jeg en bedre oversikt over livet mitt. Men jeg kunne selfølgelig ikke bare bruke en helt vanlig bok, nei jeg måtte få ut litt kreativitet. xD så jeg fant fram forskjellige ting i skuffer og skap og ordnet sammen en søt liten bok.


Hva synes du om boken ?

Publisert: 03.10.2010 @ 14:13 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 15

Yesterday!

I går sorterte jeg absolutt alle papirene mine, og hev de gammle fra undgdomskolen, for jeg regner med jeg ikke har bruk for dem mer. Så nå har jeg et enkelt og greit system der jeg legger arkene jeg får i de forskjellige fagene inn i hver sin mappe.  
Så lagde jeg middag til meg og Geir- Inge for han kom hjem i går.

Kyllingfilet, grønnsaker, og chillisaus. NamNamNam!


Og jeg skulle jo være så flink å dra på friskhuset å trene, men så visste jeg ikke at det stengte klokken 17.00 på lørdager, så jeg dro dit klokken kvart på 5 så da var det bare å dra hjem igjen å ta meg en joggetur. Men i dag så har jeg skjekket åpningstidene og jeg fikk med meg Vilde og kanskje Jeanette så da skal vi dra å trene i lag<3

 

Publisert: 03.10.2010 @ 13:52 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

02.okt.2010

Jeg har redigert et par bilder som ble tatt i sommer, egentlig er det ikke hvit/grå bakgrunn men det er kun jeg som har tatt den bort.

Bilde nr.1

bilde nr.2

bilde nr.3


Hva synes du om bildene?

Hvilket synes du var finest?

Publisert: 02.10.2010 @ 16:14 Kategori: Bilder Kommentarer: 15

01.okt.2010


I dag har jeg vært på friskehuset og trenet med Julie, jeg har kun en prøvetime jeg skal bruke opp før jeg melder meg inn. Det koster 400,- i måneden så det er ingen billig sak, men  trene må man jo gjøre, og det så er så bra er at man også kan bruke bassenget så ofte man vil, og det er noe jeg virkelig ELSKER!!!  Jeg blir sikkert å dra en tur i morgen igjen, og da skal jeg høre om man kan få rabatt siden jeg går på fotball for det bruker å være slilk på spenst. Så vi får se hva som skjer.Hvis jeg ikke drar på friskehuset å trener så skal jeg kanskje på ranalanet, men bare på besøk, jeg gidder ikke være der hele helgen.


Har du noen planer for helgen?

 

Publisert: 01.10.2010 @ 23:49 Kategori: Dagan Kommentarer: 3
hits