a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: september 2010

Gamle tegninger
Jeg ryddet litt i dag og fant to gammle tegninger fra slutten av åttendeklasse, jeg var så fasinert av slike amine og magna folk, eller hva enn det heter. Det var litt artig å se tilbake på....

Publisert: 30.09.2010 @ 22:48 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 5

Crazy nails
Hva synes du om bildene/neglene?

Nails, colors, negler, neglelakk, fargerik
Publisert: 29.09.2010 @ 22:23 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 5

Kreativitet!

I går fortalte jeg at vi hadde tegnet skyggene våre ute på skoleplassen i en av formgivingstimene. Men da hadde jeg ikke bilder av påfunnet, men det har jeg altså nå:

Marina sin grønne skygge, min røde, nora sin brune, og julie sin lyse brune.

Vi hadde en hatt så vi skulle prøve å etterligne MJ men det var nok kanskje bare Julie sin skygge som lignet!


De ble ikke helt ferdige, men men ..

Heheh det ble skikkelig kult, så nesten ut som om en person hadde vært på ryggen til den andre. Kanskje det var det de gjorde, hmm... jeg følgte ikke med :P


Og et bilde av meg og Julie <3 så litt stein ut der men shit happens...

Bildene ble tatt av Marina. Thank you!


Ble ikke skyggene stilige ? eller synes du dette hører hjemme i barnehagen xD?

Publisert: 29.09.2010 @ 19:11 Kategori: Skola Kommentarer: 2

Knerten

Da Maja var til meg i helgen så tok vi oss en tur ut og da fant vi en pinne, og vi bare:- den lignet på knerten!  Men den hadde egentlig litt "hår" på hodet, men det røsket vi av slik at det ikke skulle være en knerteline i steden for knerten.  Hehe jeg synes bildet ble ganske stilig med lyset som kommer inn i bildet!


Hva synes du om bildet?

Synes du det lignet litt på knerten, eller ikke?

Publisert: 29.09.2010 @ 17:47 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Full kjør!

I dag har jeg peiset på og trenet på friskhuset (prøvetimer) sammen med Marina, og noen timer senere hadde jeg fotballtrening.. Så nå er kroppen min fullt utslitt! så det var godt med en god dusj og snart en god natts-søvn.

Mmm det var godt med noe varmt i denne kolosale kulden!


På skolen i dag tegnet vi skyggene våre ute på bussholdeplassen, det ble ganske stilig. Jeg, Marina, Nora og julie hadde temaet MJ king of pop. Der vi poserte MJ moves med hatt. Jeg skulle ha tatt med kameraet på skolen slik at dere kunne ha fått sett. Men det jorde jeg altså ikke. (Og dette bildet er skygger fra en annen gang.)

Jeg hadde så fryktelig lyst på en muffins, men det ble litt vanskelig. For da måtte jeg dele opp oppskriften noe sykt, og i tillegg hadde jeg ufattelig dårlig tid, så det første forsøket mitt var i microbølgeovenen faktisk. Muffinsen ble SVIDD og microen ble så og si ganske ødelagt! så ikke prøv det hjemme! Men det neste forsøket gikk kjempe bra for da brukte jeg oven.. 


I dag fikk jeg endelig anorakken som resten av fotball-laget mitt allerede hadde fått for lenge siden! Jeg var nemmelig ikke i umeå da de fikk dem så jeg fikk den førstan nå. Jeg brukte den på treningen så derfor har jeg fjernet annsiktet mitt, for jeg var så sliten og rød!

Publisert: 28.09.2010 @ 23:18 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

Kitsch!Vi har hatt ett prosjekt på skolen der vi skulle lage en kitsch gjenstand, med både idemyldringer, arbeidstegninger, og forming av gjenstanden i leire. Jeg lagde en krukke som så ut som en skål. Den ble ganske creepy!

For dere som ikke vet hva kitsch er så er det kunst/gjenstand som ser ut som noe, men er noe annet, eller har så har det blitt brukt andre ting som ikke har noe med sammenhengen å gjøre. Sånn som et armbånd laget av knapper, (bilde nr. 1) .  Se på de forskjellige kjøkkenredskapene som ser ut som dyr (bilde nr.2)

Salt og pepperbøssen som er to mennesker som klemmer. (bilde nr.3)

Den kuleste av eksemplene mine: Cupcaken som er en mobil høytaler.

Og det søte cupcakesmykket.


Hvilken av Kitsch eksempelne mine synes du var kulest?

Har du hørt om kitsch før?

Publisert: 27.09.2010 @ 23:32 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 8

HELGEBESØK AV DEN SØTESTE

OHYESSSS!! hard core
1,2,3 fake a smile....

Søteste jenta!

Opp/ned

Naist bilde eller hur?

Gi akt!


psychoen min<3

Majada! slem pike...

Helgen har vært SUPERDUPER BRA takket være Maja Sireèn! Hun kom på fredagen og dro i dag klokken 4. Vi har vært på shopping, bowling, sett skrekkfilmer, spist godterier, og funnet på masse crazye ting.

Denne helgen kommer definitivt til å huskes!

Gla i deg majamorami<3


Hva har dere gjort i helgen ?

Publisert: 26.09.2010 @ 22:35 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

Goodnight ;*
Touch your heart,
Close your eyes.
Make a wish,
Say goodnight.

Sky so wide,
Stars so bright,
Off the lights,
Sleep so tight.

[ dikt på google]

 

GONATT ALLE SAMMEN <3

Publisert: 22.09.2010 @ 22:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

I dag fikk vi skolepcene!Etter en måneds ventetid fikk vi endelig skolepcene. Det tok sin tid, for de var forsinket, og vi ble lovet dem for to-tre uker tilbake. Men i hovedsak så har de blitt levert ut! Og jeg må si jeg hadde forhåpninger om at pcene skulle være en smule bedre, siden det siest at de har en verdi på 10 tusen kroner, og man får jo en bra data for den summen. Men jeg vil ikke definere denne som "bra"....  For det første og viktigste så er den grå og STYGG, for det andre er den LITEN, kun 14 tommer, og for det tredje så har den ikke kabal ;O, og til slutt så er den ufattelig treg. Oj så positiv jeg er...   Vi får den i allefall billig, og jeg skal jo kun bruke den på skolen, for jeg har jo pc hjemme, så det kan være ganske bra å slippe å ta med seg dataen fram og tilbake.

Publisert: 20.09.2010 @ 22:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

MISSLYKKET helg!
Idylliske bilder ikke sant? jo men noen gang forteller ikke bilder den hele sannheten. For jeg har latt være å ta med bildene av meg og det er en grunn! Hele helgen ble misslykket, helt totalt misslykket. Alle mine gjøremål og forhåpninger til denne helgen på hytta ble knust av innfluensaen min. Jeg mistet all energien, fikk bare lyst til å legge meg nedpå, jeg hostet og harket så mye at jeg kjenner at det sliter på kroppen min. Min eneste trøst var halsdropsene, nesesprayen og senga. Nå håper jeg virkelig jeg blir frisk til i morgen  eller i alle fall bedre. For jeg klarer rett og slett ikke være i en slik form på skolen i morgen.


Q: Er du syk?  Tror innfluensaen er noe som går for tiden, stemmer det?

Publisert: 19.09.2010 @ 20:29 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

HADEBRA!Nå drar jeg til den skjønneste plassen på jord, ja jeg skal nemmelig til sørfjorden. Jeg blir der hele helgen men vi har mobilt brebånd så jeg kommer sikkert til å blogge litt mens jeg er der, hvis jeg får tid da. Maja skal også på hytta, så det passer jo perfekt at jeg og skal dit. Så vurderer jeg også om jeg skal besøke andre Maja som nå er i Jektvika i helga. Og været ser lovende ut!<3


Hva skal du gjøre i helga?

Publisert: 17.09.2010 @ 17:00 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

DAGENS INNKJØP!

I dag har jeg sittet hjemme og gjort en haug med lekser, og øvd til matteprøve som vi har i morgen. Derfor kunne jeg ikke være med til Hærøy på fotballkamp for da ville jeg ikke ha vært hjemme før kl 12 i kveld.

Men jeg fikk no litt tid til å være med mamma i byen, og det var jo en fordel.. Vi skulle egentlig se på alværsjakke men endte opp med å kjøpe tingene nedenfor, for de  hadde ikke fått inn høstens nyheter ennå.


 Tannbørste, 2 bokser flour med jorbær og tuttifrutti smak<3   og sunsilk balsam.

Treningstaights.

Nivea volume lipgloss og mascara.


Synes om innkjøpene?

Publisert: 16.09.2010 @ 19:51 Kategori: mote Kommentarer: 1

Er med i enda en fotokonkurranse

Jeg tenkte jeg skulle melde meg på en till fotokonkurranse hos Chatrine: http://cathrinenesset.blogg.no/1282077654_jeg_holder_fotokonkur.html

Temaet er svart/hvitt

og premien er en valgfri selvutløser:

http://www.tvspelsweb.se/irfjarr-canon-rme6-p-2456.html

KONKURRANSEN SLUTTES I MORGEN SÅ VÆR KJAPP OG MELD DEG PÅ!!!

Publisert: 15.09.2010 @ 17:28 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

FotokonkuranseJeg tenkte jeg skulle slenge meg med på en fotokonkurranse, med dette bildet her. Det trengte ikke være noe spesielt tema i bildet så jeg tok bare et bilde jeg hadde liggende på skrivebordet.

http://stoltmamma92.blogg.no/1284202038_fotokonkurranse.html#comment

Man kan vinne noe fra fotoknudsen eller noe slikt. Bli med du og da vell!!!!

Publisert: 14.09.2010 @ 23:15 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

RASPBERRY n_n
Synes om bildene?

Publisert: 14.09.2010 @ 19:03 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Blowling med nesten hele klassen

I dag har vært en SUPER KOSELIG dag på skolen og etter skoletid. På skolen hadde vi HELE dagen med kun formgivingstimer <3  åh det er så deilig å begynne uken med disse fagene.

Etter skolen dro jeg hjem med bussen og så spiste jeg og så fant jeg selfølgelig ikke pengeboken min. Den hadde jeg glemt i bilen til maja og turid så jeg ringte dem men de var ikke hjemme så jeg måtte låne penger fra mamma for å spille bowling som jeg ikke rakk... Men det var skikkelig artig å være sammed med klassekammeratene mine, jeg har så vondt i smilemusklene mine nå att jeg sikker våkner opp og ser ut som jokeren i morgentidlig.


Hva har du gjort i dag?

Publisert: 13.09.2010 @ 23:05 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

CreepyPictures

Vi hadde det litt artig med vannmaling som dere ser...  Huff vi så skikkelig skummel ut synes jeg.

Hva synes du om bildene vi tok?
Publisert: 12.09.2010 @ 18:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Bilder fra hytteturen sammen med Maja & Anna

Nå har jeg kommet meg hjem igjen, fra en ufattelig koselig tur med de to snuppene mine Maja & Anna. Vi har hadd  det kjempe gøy og har funnet på mye rart. Dette var en tur som vil minnes lenge... Gleder meg til neste gang vi kan gjøre noe slikt igjen.
Jeg skal legge ut litt flere bilder senere, for vi har tatt så ufattelig mange bilder, dette er bare en liten brøkdel av hele sammlingen.

Hva har du gjort i helgen?
Publisert: 12.09.2010 @ 15:45 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

HYTTETUREN!! ÜEndelig har jeg kommet meg på den hytteturen jeg har gledet meg så lenge til... Nemmelig denne turen med Maja til hytten min i sørfjorden. Vi måtte dra RETT etter skolen var ferdig, heldigvis sluttet jeg kl to i steden for tre. Vi har ikke fått gjort så mye i dag egentlig, vi har bare laget oss litt middag, hørt på musikk på annlegget til Maja, og spillt kort og kinasjakk.

I morgen har vi avtalt å møte Anna på butikken, så skal hun være med oss hjem og kanskje ligge over, det tar vi slik det kommer. Men vi skal lage taco og kose oss så mye som mulig.

Synes om bildene?
Publisert: 10.09.2010 @ 23:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Høst-bilderSorry for at jeg har vært ufattelig dårlig med å legge av tid til å blogge, det har bare vært så mange andre ting som jeg mått ha prioritert som lekser, fotball, trening, venner og volleyball, men i dag var jeg ute en tur i sola og tok en del bilder.

Synes om bildene?
Publisert: 09.09.2010 @ 19:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Spiritisme!


I dag har jeg vært en tur og spillt volleyball i klokkerhagen sammen med Tine, Marius, Pia, Emilie, Amalie, og Eskild det var kjempe skøy. Og etter på  dro jeg og Amalie til Tine der vi drev på med spiritisme, vi hadde det helt mørt utenom lysene på bordet da, men det var egentlig ikke så veldig skummelt for vi tullet ganske mye. Jeg følte på meg at de andre rørte på glasset, og det kan hende jeg også gjorde det et par ganger, for det er jo ikke artig hvis det ikke skjer noe. Men jeg ble ganske så redd da Amalie spurte om åndene kunne vise oss et tegn på deres tilværelse ved å ta på meg. Jeg bare:- Neeeeeeeii  ikke si det! og så klamret jeg meg fast til en pute. heheh jeg er bare så ufattelig redd for å komme i fysisk kontakt med ånder. hoho


[Google]

Har du prøvd spiritisme før?
synes du det er bare juks og fanterier?
Publisert: 06.09.2010 @ 22:59 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Onepiece backpack: hot or not?

Nå er det også kommet onepiece sekker. Da jeg først hørte om dem tenkte jeg at de var sikkert kjempe fine, men da jeg så dem på internett ble jeg ganske så skuffet, jeg synes de har overdrevet alt for mye med skriften på sekkene, og jeg likte heller ikke formen på sekken. Den er kanskje egnet for mindre barn da, men.. men..

HOt or not?
Publisert: 05.09.2010 @ 13:17 Kategori: mote Kommentarer: 9

Full fest på verket 2010


Jeg har vært på verket to kvelder på rad, eller jeg kan vel ikke si jeg har vært PÅ verket men utenfor blir kanskje mer rett. For det er 18 års grense for å komme inn på verket, men utenfor er det like stor fest, med mange fulle tenåringer. Hahah jeg har sett mye rart ja.  ..    En spurte om jeg skulle være med på nachspiel hos han i campingvogna, en annen ville ha meg med til byen på nach, og så skulle han lage nuddler til meg i morgentidlig. Yeii
Huff det var mange tragiske folk der, det er derfor det blir så artig å erte dem for det de har gjort (6)
Men en ting jeg ikke skjønner er at småe unger nede i 11 års alderen får lov å være der så sent på kvelden når det er så mange fulle ungdommer. Det er jo så uansvarlig at jeg ikke har sett på maken.

Jeg så og hørte på karpe diem btw <3
Publisert: 05.09.2010 @ 12:24 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

qt cupkakes <3

4
Aww var de ikke bare ufattelig søte, kunne nesten ha spist dem, men jeg tror ikke leire smaker så godt, spesiellt ikke når de er stekt, og harde. HUffs.
BIldet er litt redigert og sånt, men jeg synes det ble utrolig søtt n_n

Synes ?
Publisert: 04.09.2010 @ 16:29 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

Har planer om å tyvlytte på verket!

For dere som ikke vet det så er verket en musikk-festival eller noe slikt som arrangeres i rana kommune. Det er ganske mange band og sånt som kommer dit, men det er ikke så mange brae band og slikt. Men karpe diem kommer så jeg tenkte jeg skulle tyvlytte litt.. Siden musikken spilles så høyt hører vi den sikkert over hele gruben, men de har stengt av veien som går forbi verket så der sliter vi med å komme oss nært. Men jeg og Amalie tenkte vi skulle svømme oss en tur i elva som går vedsiden av, med dukkemaske og snorkel såklart. Og dukke opp et par ganger xD høres ikke det ut som en god plan eller hva?

 
[bollekjæka]

Skal du på verket ?  /  eller kanskje jeg burde spørre om du har hørt om verket før ? xD
Publisert: 03.09.2010 @ 18:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 3
hits