a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: august 2010

Livet er herliiiiiigt!

Jeg er så glad for tiden, jeg skjønner ikke helt hva som foregår.Jeg er så full av lyst, og gleder meg til den minste ting. Jeg ser faktisk fram til å dra på skolen hver dag, men det kan jo være fordi jeg har kommet i en så flott klasse, med snille og søte jenter som innkluderer alle. Og de er så lett å prate med, det føles nesten som om jeg har kjent dem mye lengre enn jeg egentlig har, for dette er jo kunn den andre uken min. Og jeg har fått favorittdager, som er mandager, og onsdager, for på mandager har vi HELE dagen med formgivings fag<3  og på onsdager har vi gym sammen med Media og kommunikasjon.
Det var kjempe gøy i tysken i dag, for vi måtte sette oss sammen med en annen person i klassen som vi overhode ikke kjente, så skulle vi spørre han/hun om hva navnet var, alderen hvor de kom fra ,interesser, hvor de bor, og ble født. Etterpå hadde vi en artig navnelek og stollek. Huff jeg blir så stresset når man må tenke fort -.-"


MATTIS SKAL KASTREREST I MORGEN, SYNES SYND I HAN.....


Er du for eller mot kastrering?
Hva har du gjort i dag ?
Publisert: 31.08.2010 @ 22:57 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

HELGEN OG INNKJØPENE:


Jeg var på besøk til pappa en tur der jeg fikk øvelseskjøre med traktoren. Så nå begynner jeg å lure på om jeg heller skal kjøre opp til traktor i steden for bil. Da kan jeg cruise rundt i byen med denne gammle stygge traktoren! yeah  god plan


Jeg hadde liggebesøk av Maja Denisa, (ingen bilder av henen her :( )  Vi så skrekkfilm, svidde popcorn, spiste is og koste oss.
Jeg lå også over til Jeanette i løpet av helgen <3

Innkjøpene jeg kjøpte da jeg var sammen med Tine & Maja i byen:

Saggebukse kjøpt på cubus         på jente avdelingen faktisk

Og DC lue på xonsport
Publisert: 29.08.2010 @ 22:05 Kategori: mote Kommentarer: 4

Dagens JC-innkjøp

Jeg og mamma dro en liten tur til byen siden jeg sluttet så tidlig på skolen i dag. Og i byen var det martnan der tante Irene solgte vaffler kaker og div får å få samlet inn penger til mo il. Så vi spiste der og så for vi en liten tur rundt i byen der jeg handlet dette på JC:
 

 

Hva synes du om innkjøpene ?

Publisert: 26.08.2010 @ 22:23 Kategori: mote Kommentarer: 6

Foto av Matilde og meg
Matilde var på besøk til meg i dag, og da for vi ut og tok en del bilder, (som dere ser), spiste is, og så en shoppaholicers bekjennelser elns. Iloveyou<3


Hva synes du om bildene?
Publisert: 25.08.2010 @ 22:25 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Oppsumering av dagen + gårdagens innkjøp

I dag som er den andre dagen min på den nye skolen gikk kjempe bra, men det var litt kjedelig til tider siden vi skulle markere HVER ENESTE ting i materiellboksen vår. Og det var ikke lite ting skal jeg si deg! Det var alt fra tegne og male utstyr til limpistoler blokker i alle fasonger, og en gigantiske linjaler. Men etter vi hadde gjort det og snakket litt så spiste vi lunsj sammen med design og håndtverk klassen vg2  og de viste oss rundt på skolen og så hadde vi en konkuranse, det var alt fra puslespill, labyrinter, til ordleker. Vi vant ikke, men de som gjorde det delte sjokolade med alle sammen.
Jeg gikk hjem, omg det var langt å gå, jeg fikk gnagsår. Men jeg gikk jo ufattelig fort da! kom samtidig som skolebussen hjem xD

Gårdagens innkjøp:
ny mascara <3

Og ny skjorte
(hehe det er ikke meningen å ha rosa onepiece under xD)Publisert: 24.08.2010 @ 23:20 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Første skole dagen!

Jeg har begynt på vidregående! Det er helt sykt som tiden har flydd, jeg husker min aller første skoledag på barneskolen som om det skulle ha vært i går. Og nå er jeg begynt på vidregående.
Jeg må inrømme at jeg ikke bare har gledet meg til denne dagen, jeg var også veldig nervøs, og det er vel vanelig? det er jo en helt ny skole med nye folk, og det er jo et helt annet  miljø. Litt nervøs eller spent har man vel lov å være!
Men det hadde jeg egentlig ikke behov for å være siden denne dagen gikk på skinner. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, studiespesialisering med formgiving overgikk alle mine forventninger. Vi fikk en super snill kontakt lærer hun heter Bente, klassen er på 15 stykker, bare jenter faktisk (jeg vet ikke om det er en god ting eller ikke xD), vi fikk en stor materiell pakke med alt fra malesaker til tegnesaker, Og det beste av ALT  er timeplanen:
Vi har 5 timer i uka med visuell kunstfag <3
Og 5 timer i uka med design og arkitektur<3    KAN DET BLI BEDRE ?Publisert: 23.08.2010 @ 17:39 Kategori: Skola Kommentarer: 3

HONNEY IM HOME!!!

Nå er jeg endelig kommet hjem og rører meg ikke av flekken... eller lettere sagt jeg drar ikke på noe mer ferie for i morgen starter jeg på ny skole! 
Vi hadde det kjempe koseli i sjona, været var fint de første dagene men den tredje ble det ganske så deprimerende.

Det er her vi ferierer!
 
Vi tok oss en tur opp til totenkøta. Det er ikke en så veldig lang tur, altså strekningen, men det er veldig bratt så det tok sin tid å komme oss opp dit.


Mathias og Elias badet i våtdrakter. Jeg ble desverre ikke med dem siden jeg var så smart å glemte badeklær hjemme.


Vi gikk og vi gikk og vi gikk... xDUt på tur aldri sur =)
Publisert: 22.08.2010 @ 23:48 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Jeg blir borte et par dager!

Jeg gjør meg nå klar til å dra på trafikalt grunnkurs... det er nemmelig siste dagen og vi skal ha førstehjelpskurs. Akkurat som om vi ikke kan legge noen i stabilt sideleie, vi lærte det faktisk på barneskolen såe... lol
Men uansett! etter kurset så drar jeg rett til sjona, sekken er pakket så vi kjører direkte dit, og der skal jeg være i noen dager. Det blir desverre ikke noe blogging mens jeg er der, siden vi ikke har nett der.. men men
  Kos dere og nyt den siste tiden av sommeren♥
Publisert: 19.08.2010 @ 16:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallais


Hallais skjønne skapninger! I dag er jeg MAX glad, sola skinner, livet er herlig, og ikke minst, så skal jeg til klokkerhagen med venninner, der vi skal bade, sole oss og spille volleyball(?) Hva mere kan man ønske seg? okey det finnes mye bedre ting man kunne ha gjort i livet, men man må jo glede seg over de små tingene her i livet. så det er det jeg har tenkt til å gjøre.. for sommeren er på hell, så det er bare en ting å gjøre!  og det er nemmelig å nyte det siste vi har av sommeren.

Har du noen planer for dagen?


Publisert: 18.08.2010 @ 13:32 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

For mye å gjøre, og for liten tid

Jeg har kunn en uke igjen før skolen starter, og jeg tenkte kanskje jeg kunne slappe av og nyte de siste dagene, kanskje holde på med div hobbyer som jeg har håpt jeg skulle få tid til. Men det er så mye som skjer på så kort tid at jeg blir fulstendig gal. I dag hadde jeg overnattet til vilde, så dro vi til byen der vi møtte Jeanette, Matilde og Amalie for å handle nye skolesaker, men jeg fikk nesten ikke tid i byen før jeg måtte på trafikalt grunnkurs. Og nå skal jeg snart ut og jogge med Jeanette.. I morgen skal jeg også en tur til byen for å finne meg noe nye klær til skolestart, så da blir jeg kanskje nødt til å avlyse planene mine med matilde, for jeg skal jo på trafikalt grunnkurs i morgen også, og rett etter det skal jeg i bursdag. I overmorgen skulle jeg egentlig dra til sjona med mamma, (siden jeg nesten ikke har sett henne i sommer) men det må jeg utsette p.g.a trafikalt. g.k. Jeg må utsette det til torsdagskvelden etter trafikalt.. og droppe treningene vi har på torsdager og tirsdager....
og så skulle jeg jo egentlig ha vært i lamme pappa siden jeg ikke har sett han i sommer. Og i hvertfall bestemor, for jeg vet jo aldri hvor lenge hun har igjen, så jeg skulle no ha tatt meg en tur innom. Huff for noe stress.... 
Nå blir det godt å springe bort litt energi!Er det noen som kjenner seg igjen, eller er det bare jeg som har alt for mye å gjøre ?
Publisert: 16.08.2010 @ 20:37 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Tegning- jente


En tegning av en litt forskrekket jente, hehe
Det er altså ikke en ekte person, jeg bar begynte å tegne øynene og så tegnet jeg resten..
Arket ble litt knøvlet... tsss

Hva syns du ?
Publisert: 15.08.2010 @ 19:00 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 16

Bilder- Blomster og vepser

 Hva syned du om bildene ?
Publisert: 15.08.2010 @ 17:01 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Ei mer tåpen jenta skal man lete lenge etter

I går kveld lagde Tine, Jeanette og jeg ei bursdags kake til Vilde som har bursdag i dag. Vi lagde ferdig selve kaken i går men vi måtte vente så lenge på at geleen skulle stivne så vi bestemte oss for å pynte den i dag. Så da jeg hadde jogget meg en tur, dusjet og stellt meg, skrev jeg en melding der det stod:  er dere klar til å pynte kaka?     og gjett hvem jeg sendte den til ?    vilde nemmelig!  det skulle jo være en overraskelse, men hun så jo meldingen og ringte meg opp 2 sekunder etter jeg hadde sendt den. Så hun spurte jo selfølgelig om vi skulle lage kake til henne, og jeg bare: nei jeg skulle egentlig sende den meldingen til søstren min fordi mamma har bursdag om noen dager..  Det gikk hun ikke på... huff jeg er bra tåpen!
Men kaken smakte no bra, og hun ble kjempe glad så det var vel det som var meningen,., men det hadde jo vært litt artigere å overraske henne da!
Publisert: 15.08.2010 @ 15:49 Kategori: mat Kommentarer: 3

armbånd- made by me

Da jeg var i bodø var jeg innom perlebutikken de hadde der, og der kjøpte jeg meg litt sølvtråd og et par perler... Så lagde jeg dette enkle armbåndet her!  Flettemetoden jeg brukte er den samme som man bruker når man lager hampesmykker/armbånd osv.


Syns du det ble fint?
Publisert: 14.08.2010 @ 19:14 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

innkjøpene2 stk nike sokker
1 stk disel sokk

Negelakkpynt
Blå & lilla negglelakk

Herbal essences shampo
nivea body milk
Palmolive shower milk
Og hårskliper

1 STOR pose truly party animals
2 STORE nugatt    300g <3<33<3333

DC hettegenser

DC shorts
7
Dolce&gabbana parfyme 

Smykke, øredobber, og armband

Øredobber og øyenskygge

Solbriller

Alt dette kjøpte jeg meg når jeg var på ferie i bulgaria... Jeg handlet ikke akkurat så mye, men litt i alle fall. Jeg tror nok jeg handlet mest feriegaver vil jeg tro..

Hva synes du om innkjøpene?
Publisert: 14.08.2010 @ 13:43 Kategori: mote Kommentarer: 20

13.aug.2010

I går klokken halv to ankom jeg Norge for første gang på 2 uker i Byala i Bulgaria, der sola har stått på for fullt og temperaturen har vært skyhøy.Så kulde og regn har ikke akkurat vært noe problem.
Det har vært deilig og koble av og senke stressnivået mitt til bunns, og nå har jeg ladet opp batteriene mine opp og er helt klar til å begynne hverdagslivet igjen.

Her er et bilde fra hotellet.. Eller det er ikke akkurat et hotell, mer en bunke med leiligheter som selges og så leier privatpersonene ut leilighetene.
Som du ser så er "hotellet" ganske godt inngjæret, og de har en port som stenges kl åtte og etter det blir den overvåket av en vakt som kun slipper inn hotellets gjester og de som arbeider der.

Here is were the magic is happening. hehe altså soling og bading
Åh vi har  hadd det bra varmt, det har jo vært tsunami varme et par dager midt i uken.. Det vil si at temperaturen er over 40 i så så lang tid, sp kalles det tsunami  varme.... fikk vi fortalt av Miro.
Han fortalte også at om vinteren hadde de hatt 29 minusgrader.... det er jo helt sykt!! Men det var da en veldig uvanelig vinter,,

Her er stranda i Byala, den er ikke riktig så fin som den i Obzor men denne var det lett mulig å finne seg en plass for åtte personer.

Vi var en tur i Aqua park, bulgarias største badeland.. Det du ser på bildet er bare en liten del av aqua-parken, men det var disse skliene vi fikk tid til å bruke, for vi var kunn en halv dag og da fikk vi ikke tid til  å prøve alt som var å prøve.

Vi var to ganger i den gammle delen av Nessebar. Den ene gangen ble vi kjørt av hotellets private sjåfør, men neste gang leide vi to biler og kjørte selv, slik at vi sparte litt penger,  til shopping?
Det var utrolige shoppingsmuligheter, for nessebar var nesten byggd på boder under husene deres.

Her har du den vakkre solnedgangen som vi så da vi var på vei til en resturang i Byala.

Jeg og Matilde, som holder på å gjøre oss klar til å spise middag.
<3 ilu søteste søskenbarnet

PS: jeg lager et innlegg i morgen der jeg skal vise dere hva jeg har handlet mens jeg var i bulgaia.
Publisert: 13.08.2010 @ 22:59 Kategori: My life Kommentarer: 3
hits