a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: juli 2011

bilder fra slektstreffet
Gidder ikke legge så alt for mange bilder ut, har jo tatt sykt mange, men det er sikkert ikke så intressange. Så jeg følte at disse bildene viste så og si alt. Vi var mange folk, ca 150. Det var mye god mat, stod at vi fikk en enkel servering på påmeldingssjemaene, men det var ingen enkel servering skal jeg si deg. Det var så mye mat, desserer, kaker osv. har vell lagt på meg et par kilo bare på denne uka. hehe neida

men det som gjorde best intrykk på meg, på denne turen altså. Var hvor flott og rørende det var at de vi møtte og ble kjent med tok oss så godt imot, de åpnet husene for oss. Der var det nok av hjerterom. Det var som om vi var en stor familie som hadde kjent hverandre kjempelenge, kanskje til og med hele livet, men egentlig hadde vi jo møttes for første gang. Jeg synes bare det var så utrolig flott og jeg håper vi kan holde kontakt med de vi ble kjent med. Selvfølgelig ble vi ikke kjent med alle på tre dager, men de vi ble kjent med skal vi prøve å opprettholde kontakten med!

Publisert: 01.08.2011 @ 01:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

outfittene fra slektstreffet


jeg fikk jo ikke tid til å blogge så mye når jeg var der oppe i nord på slektstreff, så jeg legger bare ut nå outfit fra de tre dagene vi var på samlingen i slektstreffet. hadde btw veldig rare ansiktsuttrykk på alle bildene.

Publisert: 31.07.2011 @ 22:16 Kategori: mote Kommentarer: 4

SLEKTSTREFF


ja nå er slektstreffet i full gang, vi har vært på forskjellige kirkegårder og sett på slekt som har gått bort, og så har vi grillet, og møtt de andre i slekta samtidig som vi har fortalt litt historie om slektstreet. ganske kjedelig i lengden egentlig.

Publisert: 29.07.2011 @ 22:49 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

on the road

Nå har vi kjørt 75 mil nordover, slik at vi har kommet til nordreisa! Et fint lite sted i Troms. Her skal det være slektstreff i morgen, det er rundt 145 personer som har meldt seg på. Det varer til og med søndag, så reiser vi hjem igjen. 

Publisert: 27.07.2011 @ 20:25 Kategori: Dagan Kommentarer: 11

nordreisa

nå reiser jeg til nordreisa på slektstreff, skal være der til søndagen. Sku heller ønske jeg slapp, så jeg kunne dra til umeå med fotballlaget mitt. Men jeg må jo være med, påmeldingen går ikke ann å avlyse så.


byebye


Publisert: 26.07.2011 @ 08:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

dagens innkjøpokei jeg prøver bare å blogge som normalt, føler det er litt feil ettersom hele norge er i sorg, men life goes on. Men når jeg var i byen i dag tok jeg del i den nasjonale stillheten, 2 minutter i stillhet, da tog stoppet, heiser, rulletrapper, og alle var helt stille.

Publisert: 25.07.2011 @ 14:16 Kategori: mote Kommentarer: 12

hvordan fjerne hellokittyfacebooken

for en stund tilbake lagde jeg et innlegg der jeg informerte om at det gikk ann å få rosa facebook, eller hellokittyfacebook. trykk her! .mange har lest det inlegget, og fikk tak i hellokittyfacebook, men de viste ikke hvordan de skulle få den bort igjen. så nå lager jeg et inlegg for å vise hvordan man gjør det

håper det hjalp de som slet med dette!

Publisert: 25.07.2011 @ 00:54 Kategori: design Kommentarer: 18

bygdefesten ble..

bare et sammlingpunkt der vi skulle være i lag. Siden alt det som hadde skjedde klarte vi ikke å feste, det ville bli alt for respektløst ettersom hele hendelsen på utøya og regjeringskvartalet. Denne festen hadde vært planlagt lenge, siden det er den årlige sommerfesten i sørfjorden,  men når dette skjedde måtte vi bare la være å feste, for vi hadde jo rett og slett ingenting å feste for når hele norge er i sorg. så vi hadde ett minutts stillhet, og så hadde Idar ( kirkevergen)en liten tale om dette. så spiste vi, hadde på litt musikk, men det  ble ingen dans eller fest. Var bare sammen slik at vi skulle få noe annet å tenke på.Publisert: 24.07.2011 @ 23:28 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Tenner lys

Nå tenner jeg lys for alle som gikk på tapt på utøya, og ved regjeringslokale, tenner lys for alle pårørende tenner lys for de som har overlevd og har måtte gå gjennom denne forferdelige opplevelsen. De har min sterkeste medfølelse, selv om det nesten ikke går opp for meg at dette faktisk skjedde. så kommer jeg vell aldri til å forstå hva disse menneskene har gått gjennom.. Er så vanskelig å forestille seg hvordan  det må være å se sine venner blir skutt, hvordan man må kjempe for livet sitt, hvordan det er å selv bli skutt, eller for foreldre som satt og ventet på telefon for å høre om barnet deres var i live. Dette er så uvirkelig for meg, jeg klarer ikke å skjønne helt hvordan det må ha føltes. Men jeg har et behov for å vise at jeg bryr meg, så jeg tente pyntelyset mitt, det som jeg skulle spare til en spessiell situasjon. Tenkte denne situasjonen var den rette! Fikk ikke tid til å gjøre det før nå siden jeg hadde vært på hytta når alt dette skjedde, så vi har bare nesten sittet ved tven hele tiden og fulgt med på denne saken.  Har ellers veldig lyst å være med i fakkeltog som skal være her på mo, men siden jeg skal reise nordover så blir det kanskje ikke tid.

Herregud det er faktisk en jente fra mo som er savnet, håper virkelig det kommer et mirakel og at de finner henne i live!  Jeg kjente henne ikke, men hadde sett henne i byen før.

jeg kom btw over et revenge on Anders Behring Breivik spill, trykk her! var litt sånn tåpelig, men jeg følte meg egentlig litt bedre etterpå.

-Har du tent lys?

Publisert: 24.07.2011 @ 22:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Framme!!


Nå har jeg og maja kommet oss til sørfjorden, men huff vi måtte vente ufattelig lenge på ferga.. siden den første ferga som egentlig skulle gå til sørfjorden gikk til jektvika i steden. Fuck altså, var sykt kalt på venterommet.

Publisert: 22.07.2011 @ 23:22 Kategori: Dagan Kommentarer: 13

byebyeNå skal jeg snart ta bussen ned til byen og deretter til sørfjorden, for jeg skal nemmelig på hytta! Og Maja skal være med! blir sykt bra, har jo ikke sett henne i sommer så...

i morgen skal vi på kafeen og så skal det være grilling ute, og så fiskerikonkurranse og til slutt skal det være den årlige sommerfesten! håper bare været blir bra, sol og ikke noe regn.

Jeg tar med kameraet selvfølgelig, så jeg legger kanskje ut ett innlegg mens jeg er på hytta, men det er jo så tregt nett, så det tar jo forever å laste opp bilder.

Publisert: 22.07.2011 @ 14:24 Kategori: Dagan Kommentarer: 12

jordbær og vannmelon-smoothie


Prøvde å lage et hjerte men feilet litt..

måtte bruke opp jordbærene siden jeg skal på hytta i dag, så siden jeg tok jordbær og melk til frokost, så tenkte jeg at jeg lik så godt kunne lage meg en smoothie med jordbær i, pluss litt vannmelon og da!

-Er du glad i smoothie?

Publisert: 22.07.2011 @ 13:33 Kategori: mat Kommentarer: 3

todays outfitokei, håre mitt så litt vell gult ut.. det var pga lyse eller instillinga på kameraet. never mind!

-tycks?

Publisert: 22.07.2011 @ 11:23 Kategori: mote Kommentarer: 18

god natt

Har nettopp lastet ned disse sangene fra skrillex, pluss andre sanger fra andre artister/band. Trengte virkelig litt oppfriskninger på ipoden min. Men nå skal jeg legge meg for å sove.. må tidlig opp i morgen for å pakke!

God natt kjære lesere ;*

Publisert: 22.07.2011 @ 00:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

nom nom nom fruktsalatMe gusta!

Til de som synes jeg ikke lever livet siden jeg lever sunnt.. fuck you guys, dette er tusen gang bedre enn hamburger, pizza, chips, osv!!! såååå teknisk sett:  I'm enjoying life

-så det ikke bare helt nydelig godt ut ? :D

Publisert: 21.07.2011 @ 22:13 Kategori: mat Kommentarer: 17

bygave
Mamma har nettopp vært på veninnetur til bodø, og da kjøpte hun bygave til meg! Jeii <3

Publisert: 21.07.2011 @ 20:54 Kategori: mote Kommentarer: 5

it takes timeJeg fikk en del spørsmål i går på det inlegget jeg skrev om at jeg skulle begynne å male igjen, spørsmål om jeg ikke kunne legge ut bilde av maleriet når jeg blir ferdig med det. Og saken er den, det tar laaang tid. Men selvfølgelig skal jeg legge ut bilde når det er helt ferdig. tenkte kanskje dere ville se hvor langt jeg er på vei.. siden jeg neppe rekker å male så mye mer de neste dagene siden jeg drar til sørfjorden.

Publisert: 21.07.2011 @ 16:23 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 12

syvsover, that's me


Herregud, jeg stod opp kvart over ett!! Det er jo greit at det er ferie, men jeg går jo glipp av halve dagen. Jeg hadde jo store planer, jeg skulle bake, så skulle jeg fortsette på maleriet mitt og etter klokken fire en gang i dag skal jeg og Victoria ut å gå på rulleski. Så skal jeg rydde rommet etter det.
-Hva er dine planer for dagen?

Publisert: 21.07.2011 @ 13:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Nå er jeg igang med malinga


Pappa har mast så lenge på meg nå at jeg må begynne å male igjen.. Så jeg tenkte at jeg kanskje skulle gjøre det nå som dagene er gråe og regnfyllte. Så jeg skal male et bilde av norfjorden.. Begynner med det, så får vi se om det blir flere bilder etter hvert.. er ikke sikker på om jeg er så gira flere, er jo så ufattelig mye konsentrasjon som skal til!Publisert: 20.07.2011 @ 16:50 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 20

Dagens outfit-Tycks?

Publisert: 20.07.2011 @ 14:26 Kategori: mote Kommentarer: 5

dagens bilde-synes?

Publisert: 19.07.2011 @ 20:25 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

innkjøp


kjøpte meg et nytt skjørt på JC! vet det er en kapphal kleshenger, men det er altså ikke kjøpt der.


Øredobbler og fliseklemmere fra cubus

yerka deodorant fra vita
Jeg trener jo veldig mye, og når man trener blir man svett... noe som jeg ikke liker heaheh, så denne hjelper  veldig bra, slik at man slipper å bli så svett. Selvfølgelig må man jo bli litt, det er jo klart at kroppen må gå sin naturlige gang, men denne reduserer og virker hemmende på svettkjertlene... men lukta blir helt borte. og det beste av allt så trenger man ikke å kjøpe en ny deodorant før om ca et år. Har nettopp gådd tom for min gamle. Først brukte jeg den 4 dager i uken eller noe slikt, siden den var så sterk og effektiv. Så etter noen månder kunne jeg bruke den 2-3 ganger i uka. Dette anbefales virkelig til alle treningsfreaks der ute.
Så måtte jeg skaffe meg en sånn ny hempe til bikinien min, siden den andre hadde blitt ødelagt. Mamma sier jeg kjøper for småe bher og bikinioverdeler, men jeg tror no ikke det var problemet, siden dama i kassa sa at det hadde vært mange med samme problem på disse bikiniene.


Publisert: 19.07.2011 @ 18:34 Kategori: mote Kommentarer: 6

Dagens outfitDa var det dagens outfit igjen, jeg hadde egentlig ganske søte sandaler til, men jeg tok de ikke med siden tåene mine synes, og jeg er ikke spessielt glad i føtter så...

-Tycks?

Publisert: 19.07.2011 @ 11:57 Kategori: mote Kommentarer: 5

sweet nails

tenkte det var på tide å fikse negglene etter telturen. De ble da litt søt. heheh lilla <3Publisert: 18.07.2011 @ 22:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

todays photo-Synes?

Publisert: 18.07.2011 @ 20:30 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

starbucksstarbucks har jo blitt så populært å drikke, så jeg tenkte at jeg også burde kanskje prøve å smake det.. Er jo ikke det sunneste man drikker, men, men.. det var ganske godt. Ikke så godt at jeg blir å drikke det ofte, men jeg kunne tenkt meg å smake en med annen smak. den mørkebrune starbucksen feks, har hørt at den er bedre..

-Liker du starbucks?

Publisert: 18.07.2011 @ 17:03 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Ny header!!

Byttet ut den gammle headeren med en litt mer personlig header. Tenkte det var litt greit med en header som jeg fakisk var med i, siden bloggen handler om meg.-Bra forandring eller ikke?

Publisert: 18.07.2011 @ 16:32 Kategori: design Kommentarer: 3

Photo-Tycks?

Publisert: 18.07.2011 @ 00:10 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

bredek /granneset

Nå har jeg og en gjeng flotte ungdommer vært på teltur på både bredek og på granneset. Vi kom på fredagen, eller silje,tine, anders og jeg kom på fredag. og så kom Marina og Vilde på lørdagen. Egentlig skulle Robin og Jeanette også være med. Men snakk om å være latpeiser! de giddet ikke..

Jaja vi hadde det no ufattelig koselig selv om jeg fikk bra store gnagsår siden jeg brukte mamma sine fjell-sko som var for stor. Pluss at jeg gikk jo to turer oppover siden jeg skulle hjelpe marina å bære. Tok en time og et kvarter til bredek, og tre kvarter til granesset. Det er jo ganske brae tider med tanke på at det er sykt bratt, og at det var steik sol.

Håper vi blir gjenta dette en annen gang! ;>

Publisert: 17.07.2011 @ 19:12 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

da dro jeg
nå skal jeg til bredek, altså på telttur sammen med Silje, Tine, Vilde, Anders, jeanette, Robin og marina. Blir sikker kjempe koselig, og så håper vi på godt vær.  Bilder er fra 5te klasseturen på bredek for de som lurte

Publisert: 15.07.2011 @ 14:40 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

navel-piercing


Jeg har så syykt lyst på piercing i navlen. Men jeg får uheldigvis ikke lov av pappa. Jeg er jo over 16 så jeg har jo lov, men jeg må nok vente til jeg blir 18.. Han sier at jeg ødlegger kroppen min, og blablabla om at jeg kan få allergi mot alt slags smykker i ettertid. Og at imunforsvaret mitt blir svekket siden det er et åpent sår som kan ta opp til 9 månder før det gror igjen.

Så nå står jeg bare å prøver ut hvordan det ville ha blitt seende ut hvis jeg hadde fått meg piercing i navlen..for jeg blir å ta det så straks jeg er 18, da kan han no ikke nekte meg det.

-Har du piercing i navlen?/ vil du ha det?

Publisert: 15.07.2011 @ 10:56 Kategori: mote Kommentarer: 9

Pakker til teltur!!!I morgen skal jeg opp til bredek sammen med noen venner, er ikke sikkert helt enda om hvem som blir med og hvem som ikke blir med. Men det blir sikkert koselig, gleder meg mest til å gå oppover, men det blir tungt for jeg er ikke akkurat den typen som pakker lite når jeg skal på sånne turer. Jeje mere muskler på meii!


Publisert: 14.07.2011 @ 18:57 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

god morgen

God morgen alle lesere! Skjønner ikke hvordan jeg klarete å stå så tidlig opp når jeg la meg i tre tiden i går.

Åh jeg har helt dilla på sangen someone like you, den er så ufattelig fin, den går på replay heletiden. hehe blir vell lei av den og til slutt!

-synes om sangen?

Publisert: 14.07.2011 @ 10:03 Kategori: musikk Kommentarer: 4

måsebilde-tykcs?

Publisert: 13.07.2011 @ 19:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

bilder fra fisketuren

Var på fisketur sammen med Julie Xue i går, det var koselig! Julie fikk to torsker, mens jeg fikk en bitteliten sild og en torsk. Da ble det mat til katten.
Publisert: 13.07.2011 @ 14:12 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

dagens innkjøp

shorts fra vila zoon
belte fra vila zoon

caps fra sportenhavna
Hårspray farge fra cubus

Publisert: 13.07.2011 @ 00:12 Kategori: mote Kommentarer: 4

Forferdelig...Hadde det travelt så jeg tenkte jeg skulle lage meg en suppe, så jeg tok toro-tacosuppe. Den så jo god ut tenkte jeg, men huff og være den var forferdelig! det var til og med bønner i... æsj

-Har du smakt tacosuppe?  

-godt/styggt?

Publisert: 12.07.2011 @ 14:27 Kategori: mat Kommentarer: 5

Dagens outfit

-Tykcs?
Publisert: 12.07.2011 @ 13:04 Kategori: mote Kommentarer: 4

Makro


-Tycks?


Publisert: 11.07.2011 @ 22:14 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

yeah, livet er flott


Jeg fryktet at jeg måtte være alene på hytta med gamlingene, men heldigvis kom Matilde! så da hadde jeg noen å være sammen med. Og hehe vi har gjort litt av hvert. vi har prøvd så godt vi kunne å få litt farge på kroppen, så vi har blant annet tatt solarium, men det funket ikke så bra.. men vi har også prøvd å få håret lysere med en sånn fargespray, og det funket faktisk litt på meg, håret ble lysere. det funket jo også på matilde, men bare ikke like mye.

siden vi var så mange, lagde mamma kalkun! er ikke så spesielt glad i det, men det var no greit når jeg fikk salat

Værdens beste hund<3

Det var jo meldt regn og elendigheter, men himmelen var blå og sola skinnte så jeg skjønner ikke hvor yr fikk det der tullet fra!


Publisert: 10.07.2011 @ 20:14 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Hyttekos

Nå er jeg kommet meg på hytta, og jeg koser meg sykt! I går var vi ute med nybåten, og i dag grillet vi og solet oss, så kommer matilde straks! det eneste som er litt dumt er at jeg glemte ipoden min på venterommet i kilbohamn, men laila skulle ta den med seg når hun var ferdig på arbeid så da får jeg den tilbake heldigvis.

Jeg har hjulpet pappa og snekkre i dag, er ikke lenge til annekset er ferdig!


Mattis som ligger og soler seg<3

nam, nam! Det jeg laget i går før jeg satt meg på bussen utover til sørfjorden.

øyan mine, hehe


Publisert: 08.07.2011 @ 19:13 Kategori: Dagan Kommentarer: 12

Solingz på gang


Nå ligger jeg egentlig bare i sola og vente på at klokken skal bli fire, for da reiser jeg til sørfjorden med buss. Gruer meg litt til bussturen for bussen blir sikkert stappfull, siden det er så mange som skal til træna på festivalen som skal være der i helga.

Publisert: 07.07.2011 @ 13:20 Kategori: Dagan Kommentarer: 12

todays photo


Tycks?


Publisert: 07.07.2011 @ 12:15 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Nattasang

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta kveld siden jeg skal opp tidlig i morgen. og når jeg har problemer med å sove, som jeg regner med jeg får, hører jeg på en fin og rolig sang, som feks denne fra coldplay, fix you. Den er så nydelig! :)

God natt! ;€

Publisert: 07.07.2011 @ 00:13 Kategori: musikk Kommentarer: 4

Bilder fra sjona


Nå har jeg kommet hjem igjen fra en kjempefin tur i Sjona, jeg tok bussen utover på mandagen, og så tok jeg bussen tilbake i dag. Vi har badet i stamp, fisket, lekt, gådd tur på fjellet, solet oss, osv. Var dumt jeg ikke kunne være igjen til i morgen, men jeg må jo utover til sørfjorden da, så nå skal jeg bare vaske klær og pakke før jeg stikker til sørfjorden ett par dager.

Publisert: 06.07.2011 @ 20:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Todays shopping

Da jeg skulle forte meg til byen i morrest så kunne jeg ikke finne pengeboken min, jeg lette hele huset rundt, men kunne ikke finde den. Så begynte jeg å tenke når jeg hadde den sist, og det var når jeg var på besøk til jeanette, så jeg jogget hele veien til huset hennes, og banket på. Men ingen lukket opp, så jeg prøvde å ringe henne.. men ikke noe svar! så jeg ringte tine og vekkte henne, og spurte henne om hun hadde nummeret til moren til jeanette. Så ringte jeg moren, vekkte henne. Fikk komme inn å lete, men ingen pengebok å finne. Så jeg sprang hjem igjen og tenkte at nå hadde jeg virkelig mistet pengeboken min, men plutselig ser jeg i bokhylla, der lå den! Så jeg sprang ut til bussholdeplassen og rakk akkurat bussen! Tjohei, snakk om stress!
Toppene er kjøpt på bikbok, mens shortsen er kjøpt på JC

Lånte meg to tyskbøker på bibioliteket i dag, kan jo være god trening før språkreisen i august!

Publisert: 04.07.2011 @ 15:10 Kategori: mote Kommentarer: 9

Dagens outfit


var så lenge siden sist jeg hadde dagens outfit, så jeg tenkte jeg skulle sånn smått begynne med det igjen! Og dagens outfit er en jumpsuit fra h&m

Tycks?

Publisert: 04.07.2011 @ 14:26 Kategori: mote Kommentarer: 6

ufattelig god smoothie

Kjøpte sånn pakke med nedfryst frukt for å lage smoothie med.

i pakken var det 4 posjoner med frukt, og en pose skulle være nok for 1 glass smoothie


resultatet! og fyfan den ble GOD!!Publisert: 03.07.2011 @ 22:14 Kategori: mat Kommentarer: 8

Just some picturesJeh, jeg har lite og blogge om, så jeg slenger bare på med noen bilder. Hadde sikkert ikke vært så artig om jeg skulle blogge om hva som skjer, jeg skal nemmelig trene, igjen! hehe, the same old..
Men i morgen da skjer det litt forandringer, da drar jeg til Sjona sammen med mamma, tante, Mathias, Elias, Isak og Mille, det blir koselig skal du se! Jeg blir der til onsdagen, og så drar jeg på hytta. JEG<3SOMMERFERIEN

Publisert: 03.07.2011 @ 16:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Oh sunny day!


Åh ufattelig godt at sola kom opp i dag, bynnte å tvile litt på om det skulle bli mer sol i sommer, så jo så dårlig ut! I dag har jeg vasket bilen både utenpå og inni, og så har jeg klippet plenen. Ohyeah nå blir det cash...Ellers i dag har jeg solet meg, og gådd på rulleski :)

-Hva har du gjort i dag?

Publisert: 02.07.2011 @ 20:06 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

NordlandskortetNå har jeg endelig skaffet meg nytt busskort, eller egentlig; endelig har mamma skaffet meg nytt busskort,

Så nå kan jeg reise så mye jeg vil med bussen og med ferge/hurtigbåt. Kortet varer i en måned, så denne måneden skal jeg pendle mellom hytta og hjemme. Og så er det jo lurt å kunne ta bussen til feks byen, og på treningssenteret slik at jeg slipper å mase så mye på mamma og pappa.

Jeg skulle jo egentlig ta en tidlig buss i morrest, men så skulle pappa dra litt senere så jeg satt bare på han, eller jeg øvelseskjørte nesten hele veien hjem, 5-6 mil eller noe slikt. Skummelt

Publisert: 02.07.2011 @ 00:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 0
hits