a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: juli 2010

Ikke lenge igjen!!!!!!!!!!!!


Jeg er sånn ca ferdigpakket, ferdig sminket, og mett, alt som gjenstår er kunn å vente... Å vente, det er ufattelig kjedelig, alle sommerfuglene i magen min nesten flyr hull på magen så jeg må snart komme meg på togstasjonen før jeg blir overfyllt med stress. Jeg har på følelsen at jeg har glemt ett eller annet.... men hva ?  det måtte gudene vite
Egnetlig skrev jeg dette innlegget kun for tidsfordriv, slik at jeg skulle slutte å surre rundt i huset på jakt etter den glemte ting.


Åh for et merksnodig bilde av den "fineste kvalitet", jeg må bare si at web camera suger BIG TIME.
Men huff å meg se på klokken.. nå har jeg drevet bort  en del tid, akkurat det jeg ville. For nå er det ikke lenge til klokka slår tolv, og da må jeg dytte kofferten min inni bilen og så kjører mamma meg på stasjonen. og etter det så vil jeg dra til oslo der jeg møter Matilde /m fam. Og så drar vi til bulgaria, senere enn det er ikke planlagt, kanskje jeg blogger litt i syden, for Matilde skulle ha med seg dataen så da får vi se om det er nett der...

Noen andre som skal på toget til trondheim eller oslo ?     vell join meg
Publisert: 27.07.2010 @ 23:09 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

ordnings...I dag har jeg satt av litt tid til meg selv... Så jeg har tatt annsiktsmaske og peeling, lakket neglene også tåneglene, fikset øyenbrynene og tatt hårkur etterfulgt av en lang og varm dusj.  Så nå er jeg helt fullstendig klar til å dra på min to ukers lange ferie til Bulgaria, nå er det bare å vente til klokka slår 2 for da går toget mitt til oslo. Åhh det skal bli litt kjipt å måtte dra så langt i tog, men jeg har med meg kryssord og sudoku så det går vell greit. Kanskje jeg til og med drar innom butikken og kjøper meg noe lesestoff i samme slengen som jeg kjøper idoform og antibac.
Publisert: 27.07.2010 @ 17:40 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

innkjøp fra bodø:


2 stk topper fra JC
1 skjørt fra JC
1 vannfast mascara fra cubus
1 svart kjole/tunika fra cubus

Jeg handlet kanskje ikke så veldig mye, men mere etter hva jeg trenger. For jeg må jo spare på pengene ettersom jeg snart skal til syden, og da er det ikke så dumt å ha litt lommerusk.

Hva synes du om innkjøpet ?
Publisert: 27.07.2010 @ 00:15 Kategori: mote Kommentarer: 5

Bodøturen:


I går klokken 00.00 var vi framme med toget, det var en kjedelig og varm togtur vi hadde gått gjennom, for solen hadde stått på før på dagen så toget var glo hett, og i tillegg var jeg ufattelig kvalm. Men selv om togturen ikke var så bra så kom vi oss i alle fall trygt hjem. Og turen til bodø i seg selv var mer enn forventet, jeg og mamma ble godt tatt i mot av Willy som hentet oss på togstasjonen, og kjørte oss oppover til (fyrstikk husene som jeg vil kalle dem) der Elsa bor..
Og sammen med Elsa har vi vært på glasshuset og shoppet, og på Mjelle og badet og solet oss. 
LETTERE SAGT SÅ VAR DET EN KJEMPE FIN TUR!!!!!!!!!
Publisert: 26.07.2010 @ 15:09 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

Neste stopp- bodø city


De neste tre dagene vil jeg tilbringe min tid i bodø, der jeg og mamma skal overnatte til søskenbarnet til bestemor. Vi har ikke noen helt spesielle planer kun at vi skal shoppe, og bade.... så får vi se hva mer som skjer. Nå skal jeg bare undersøke at jeg har pakket alt jeg behøver, og så skal vi dra nedover på togstasjonen.
Publisert: 22.07.2010 @ 12:27 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Hyttetur med de beste jentene <3Nå er jeg kommet hjem fra en super koselig hyttetur med de beste jentene. Vi har overnattet to netter på hytta til Matilde, de hadde en kjempe fin hytte. På denne hytteturen har vi spillt MANGE spill, kort, vi har no spist nesten hele tiden inkludert å grille, og vi har pratet, tullet, men å fiske fikk vi ikke tid til, for vi kom oss ikke opp om morgenen. Vi har også prøvd å stappe meg og Tine inn i onepiecen min men det gikk ikke så bra for vi klarte ikke å gå selv så vi måtte ha jeanette til å holde oss. Håper vi kan gjenta en hyttetur en gang i tiden <3
Publisert: 21.07.2010 @ 17:00 Kategori: Dagan Kommentarer: 2
Stikkord: natur arkitektur foto

Byala i Bulgaria om 8 dager

YEAH!!!!! Nå skal jeg snart til syden, uten mamma og pappa for første gang... Åh det blir så  deilig!
Altså jeg skal ikke reise uten noen voksne, jeg skal reise sammen med min tante, onkel, bestemor, bestefar, og 3 søskenbarn. Men jeg skal ta nattoget alene til oslo, og så skal jeg møte dem der. 

Her er hotellet. tatt fra en balkong

Her er også hotellet, men jeg tror ikke det er det hele..

Her er den vakkre stranden..

Vi skal være på denne skjønne plassen i to uker, og jeg har et stort mål om å klare å ligge i ro og sole meg, for det er en ting jeg aldri har hatt tid til andre ganger jeg har vært i syden. Men jeg håper selvfølgelig at de har volleyballnett der, hvis ikke blir det ganske kjedelig i 14 dager -.-"
Publisert: 21.07.2010 @ 14:49 Kategori: My life Kommentarer: 4
Stikkord: natur arkitektur foto

DEPRIMERENDE VÆR

Det er helt sykt hvor fort været kan snu, i går var det steik varmt og full sol hele dagen lang.. Men så når jeg voknet i dag og så ut av vinduet var det skyfullt grått, og regn. Jeg fikk nesten ikke lyst til å gjøre  noe som helst, jeg har bare somlet rundt i hytta i nesten hele dag. bortsett fra da jeg jogget meg en ganske lang tur til andre siden av Sørfjorden... oh det var deilig må jeg si. Nå sitter jeg på hytta i onepiecen og ser på CSI new york.
Har dere hatt bra vær i dag ?
Publisert: 18.07.2010 @ 23:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GRILLING, FISKERIKONKURANSE, SLØYING, BADING, FEST... YOU NAME IT!

Herre Gud så mye det har skjedd i dag.. Først ble jeg vekket i ellvetiden slik at jeg kunne gjøre meg klar til å dra innover til oldervika med båten, for der skulle det nemmelig være fiskerikonkuranse. Da jeg og Tage  kjørte med båten, kjørte resten med bil inn til oldervika der vi fikk oss et kakestykke og en kaffekopp på kafeèn før fiskerikonkurransen startet. Den varte i 2 hele timer, og på de to timene greide vi kunn å få to små sei og to små torsker, så vi vannt verken tittelen som størrste, lengste, rareste, minste, og mest anntall kilo. Etterpå det  holdte de på å grille utenfor kafeèn og der kjøpte jeg meg middag. Og så feiret vi butikkdamen Anne-Grete som har arbeidet på butikken i hele 20 år, hun ble bært ut med kongestol og vi sang til henne ogsånt.... Jeg dro tilbake til hytta med båten, og det var selfølgelig blitt kjempestore bårer på sjøen, men jeg kom meg no heldigvis fullstendig tørr hjem, men jeg måtte sløye fiskene vi hadde fått på fiskerikonkuransen, og da tok jeg av meg den hvite t-skjorten min sånn at jeg ikke skulle få blod eller fiske bæsj på den, men mens jeg sløyde den sprutet den ene fisken fiske bæsj på bh-en min,, fisj så EKKELT, jeg sprang rett i dusjen og rangte av meg klærne,,, eller omvendt, er ikke sikker. xD  Vell senere på dagen badet jeg og Anna i oldervika, hoppet fra kaja og sånt, super deilig, artig og ikke minst ikke kaldt. Så vasket Anna venterommet, og så dro vi til henne og så til Andreea der vi så wrong turn 2 og en annen MYE mindre grotesk film. Da vi skulle tilbake møtte vi på Mathias som vi slo følge med til skolen, han var ganske artig kar å snakke med, og han klarte faktisk å sjangle seg helt frem til sommerfesten. Da vi kom dit var det mange (ikke edrue folk) som skulle snakke med oss, wuhuuuuu. Jeg oppdaget at Mattis (hunden min) var i bilen våres, så jeg ringte pappa og spurte om jeg skulle ta han med, og han hadde faktisk ikke drukket NOE SOM HELST,,, omg jeg ble skjokket, men han tar no sine egene valg... Hehe og nå sitter jeg å skravler med Anna på msn om alt som har skjedd i dag.

Publisert: 18.07.2010 @ 01:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

HAR ALT PAKKET OG KLAR!

Nå er jeg endelig ferdig med å vaske klær, og å pakke. Så det eneste som gjenstår før jeg drar til Sørfjorden er å dra en liten tur til tannlegen for skjekking av tennene. Og å lage middag til min bror, og så er det bare å dra på buss-stasjonen og sitte på bussen i ca 2 timer. Så kan jeg ta fergen som tar 10min eller noe slikt.

[tok bare med noen bilder, for innlegget ble så tørt]
Publisert: 16.07.2010 @ 12:01 Kategori: Dagan Kommentarer: 9

VOLLEYBALL & BADING I KLOKKERHAGEN


Jeg er nettopp kommet inn husdøra, etter å ha vært i klokkerhagen med Tine, Jeanette, Viktoria, og Emilie. Vi skulle egnetlig spille volleyball, men BEGGE volleyball banene var opptatt.. så vi endte opp med å spille på gresset.. Og når den ene banene ble ledig tok vi den, og det var sååååååå mye bedre å spille i sanden. Etter vi var ferdige å spille tok vi oss en tur i elva, det var overaskende varmt.. Men det var litt kaldt å sykkle hjem i våt minishorts og topp.
Jeg glemte å nevne det men været var fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint <3

Hva har du gjort i dag?
Publisert: 15.07.2010 @ 22:04 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

Grove pannekaker! yummi


[google]

Jeg lette litt på internett i går etter sunne oppskrifter, og så kom jeg over grove pannekaker, og da tenkte jeg "hmm..kan grove pannekaker være noe godt da?"  men så gav jeg dem en sjangse, og resultatet ble uforventet bra. De smakte bedre synes no i alle fall jeg. Jeg fant ikke oppskriften i gjen så jeg lagde egentlig  min egen oppskrift, for jeg kan jo lage vanlige pannekaker og da er det bare å bytte ut div indegrienser. Mamma og pappa elsket disse pannekakene og det er jo bra siden de er sunnere enn de vanlige, og det er jo det som var det beste med det. .. å lage noe som føles sunnere å spise så får man mer matglede.
(4 personer) Oppskriften jeg lagde:

-4 egg
-1/2 ts salt
-6 dl melk
-1 1/2 dl havregryn
-1 1/2 dl  rugmel
-1 dl hvetemel
-1ss flytende margarin
-0 dl eller ss sukker  xD

Jeg trenger vel ikke skrive fremgangsmåten, for de fleste kan vel lage pannekaker....
Publisert: 14.07.2010 @ 16:41 Kategori: mat Kommentarer: 14

WuhuUuUu...

Nå er jeg endelig kommet hjem etter uker i sørfjorden der jeg har hatt fine flotte dager med steik sol og har badet, ridd, jogget, solet meg og kjørt båt, til mindre gode dager der jeg har sittet inne og spillt kort, data, g.t.a, og har baket osv. Og under oppholdet mitt i sørfjorden har jeg blitt riktig godt kjent med to utrolig flotte jenter, nemmelig Anna og Maja Sirèn, eller jeg kjente Anna fra før av, men det var nok ikke riktig så godt som nå. Jeg har koset meg kjempe masse i lag med dem, og vi vil nok sitte igjen med en del gode minner fra sommeren 2010, og vi har tatt MASSE bilder, for å friske på hukommelsen og ikke minst for å blogge..
Selv om jeg nå er hjemme, blir det ikke lenge før jeg drar tilbake til vakre sørfjorden, jeg dro nemmelig hjem for å ordne med vidregående plassen jeg skal ta til høsten.. Og jeg kom inn på førstevalget som var studiespesialisering med formgivingsfag , og nå har jeg takket ja til at det er der jeg vil tilbringe mitt neste skoleår. Så det eneste som gjenstår før jeg drar tilbake til Sørfjorden er å vaske litt klær, og muligens besøke noen venner.
Publisert: 14.07.2010 @ 13:09 Kategori: Dagan Kommentarer: 7
Stikkord: natur arkitektur foto

Redigert eller ikke?

Det redigerte bildet:

Eller det uredigerte bildet:

Hvilket synes du var finest ?
Publisert: 13.07.2010 @ 17:18 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

Tut tutI går var jeg på båttur med mamma, pappa, Stine, Marcus, Maja, Kathrine, Tante Heidi, Scott og Mattis. Vi brukte sjaken våres oldervikjenta, og kjørte et stykke, men ikke så veldig langt siden tante Heidi, Kathrine og Marcus skulle dra hjem med en tidlig ferge. Turen i seg selv var koselig og brakte meg mange gamle barndomsminner, for det begynner å bli en god stund siden jeg var med på tur med den båten.
Publisert: 12.07.2010 @ 13:02 Kategori: My life Kommentarer: 2

Koselig Ridetur
Jeg var på ridetur med anna i dag også, det var utrolig varmt. Og mye klegg, så hestene ble litt urolige, men det gikk bra på tilbaketuren. men jeg slet litt med å komme  meg opp på hesten siden vi ridde uten sal ogsånt. så jeg ridde ikke så mye men det var jo like så greit, for noen måtte jo leie mailin.. 
Det var såååå koselig og jeg er blitt så utrolig glad i Mailin, hun er bare helt skjønn.<3 og raulin da. <3
det blir forferdelig når Anna reiser til umeå i morgen, kommer til å savne henne noe sykt.
Publisert: 11.07.2010 @ 20:24 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

bRrrRrr


[random bilde]

I dag har det vært regn og atter regn... Og Anna, Andreea og jeg som ridde i dag, vi vart jo piss bløte langt oppover lårene. Men ellers så var det jo ganske så koselig, vi stod jo inne i stallen og børstet og koste med hestene. Naww de er så søte... <3
Eller Andreea og jeg ridde jo ikke så mye da, vi leide Mailin opp til en slette der vi fikk prøve å ri litt på Raulin... Men det var no veldig gøy da. Senere i kveld eller natt skal jeg og Maja E dra og fiske i elva.. jeg sa jeg skulle bli med på en betingelse. -at jeg ikke måtte sette på marken på kroken eller røre den på noen mulig måte. xD

Hva har du gjort i dag?
Publisert: 10.07.2010 @ 21:01 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

I believe I can fly!
I don't believe I can fly, I know..xDI dag har jeg hadd en kjempefin dag med Anna Cecilia <3 vi Ridde tidligere i dag, eller jeg leiet Mailin og hun ridde raulin.. men det var en utrolig koselig skogstur. Som dere ser på bildene så har vi også badet i dag.  Etter skogsturen dro jeg hjem  på hytta og spiste middag og så dro jeg tilbake til oldervika og hoppet fra kaia sammen med Anna. Det var drit gøy!
Vi tok bilder av hverandre når vi hoppet, men vi fikk Terese til å ta bilder av når vi hoppet i lag.
Publisert: 09.07.2010 @ 21:44 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Fun in the sun

For en utrolig vakker dag det har vært i dag. Det var egentlig ikke meldt så veldig godt vær, men godt vær ble det. Jeg har bare ligget ute på verandaen og solet meg i nesten hele dag. Men jeg tok meg en liten tur ut på havet for å prøve fiskelykken. Men det ble ingen fisk på meg i dag heller...

Har dere hatt et fint vær i dag?


Publisert: 08.07.2010 @ 21:11 Kategori: Dagan Kommentarer: 4
Stikkord: natur arkitektur foto

The båttur - bilder

Jeg var på en liten båttur i dag, bare til butikken for å handle men jeg endte opp med å fiske også. Selv om jeg var alene så var det ganske så koselig. Men litt kjipt at jeg ikke fikk en eneste fisk, og litt bra for jeg er ikke så glad i å spise den, jeg liker bare å fiske. Huff... stakkars fisker sier jeg bare xD

Hva synes dere om bildene?
Publisert: 07.07.2010 @ 17:40 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Black'n white
Hva synes du om bildene ?
Publisert: 06.07.2010 @ 20:48 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Bading...... uæææ


I overgår badet Anna, Maja og jeg i oldervika, det var faktisk utrolig nok deilig. Det var litt kaldt til begynne med, men etterhvert ble vi vant til vannet. Det var kjempe gøy, så jeg håper vi kan gjøre dette flere ganger... muligens.
Dette er mitt tredje bad i år,eller noe sånt.

Har du badet i år ?
i så fall hvor mange gang?
Publisert: 05.07.2010 @ 22:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 6

Hyttaaaaa


[Strand tinndene elns]

[dots e løwww]

[blomsterbilde]

Jeg er på hytta atm, og jeg har vært helt skrullete i hodet. Jeg tok med dataen og det mobile brebåndet, men jeg klarte selfølgelig å glemme laderen til dataen. Veldig smart..... Men uansett så har jeg det super bra her, til tider fint vær, og kjempe gøye folk Anna & Maja <3. Jeg skal snart lage et nytt innlegg fra badingen våres.
Publisert: 05.07.2010 @ 22:11 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Hei & hå

At the moment holder jeg på å pakke, for jeg skal nemmelig til sørfjorden i dag. Gleder meg masse... Været ser ikke så lovende ut enda, men jeg håper på det beste. Det blir jo litt rart at Maja ikke er der, men hun kommer vell dit en tur i sommer, det får jeg virkelig håpe<3.
Men vet dere hva! Vi har skaffet oss et nytt mobilt brebånd så  jeg kan jo fortsette å blogge mens jeg koser meg på hytta. Det blir vel bra eller hur.
 
[merksnodig webcam bilde av meg]


Hva skal du gjøre i dag?

Publisert: 03.07.2010 @ 10:07 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Gifts .etc


Syden gave fra Tine.
Armbånd
3 magnetskillpadder
og 1 greenday button.

Slipknot t-skjorte fra Tine, som jeg fikk i bursdagsgave. <3
Og denne greenday t-skjorten som jeg hadde bestillt før de dro til tyrkia.
Tusen takk tine-pus <3 ilu
Publisert: 02.07.2010 @ 18:56 Kategori: mote Kommentarer: 3

For et nydelig vær


  Sooool og atter sol, det er helt herlig. Jeg hadde nettopp stått opp og det er så deilig å se ut av soveromsvinduet         mitt  og der ser jeg sola som skinner inn. Nå skal jeg prøve å få med meg noen slappfisker til klokkerhagen, ehhe neida...  i<3dem.  Og i morgen drar jeg til sørfjorden, akk det blir i hvertfall deilig.

Har dere fint vær?
Hva skal du gjøre i dag?
Publisert: 02.07.2010 @ 13:19 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Svart/hvitt bilder
Hvilket bilde var finest?
Publisert: 01.07.2010 @ 13:46 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Twilight overrasket megJeg hadde ikke særlig store forhåpninger til twilight men den overrasket meg veldig. Jeg har verken sett den første eller den andre twilight filmen så jeg fårstod ikke så mye i begynnelsen men etterhvert begynnte jeg å skjønne hva det handlet om. Men jeg skal se de to første filmene også, så jeg får et større innblikk på handlingene.


Omg Jaceob var fryktelig deilig xD <3
Publisert: 01.07.2010 @ 13:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits