a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: juni 2011

var i bursdag til bestemorI dag for familien ut og spiste på babettes, siden vi skulle feire bestemor som fyller år. Hun skulle egentlig ha stort kalas på lørdagen, men siden bestefar ligger på sykehuset tok vi oss en liten tur ut på resturang. Var veldig koselig, men jeg ble ikke så fornøyd med maten.. men men jeg er jo ganske kresen da!

 

Publisert: 28.06.2011 @ 23:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 11

trene, trene, trene


Åhh det er deilig med sommerferie, da kan man bare trene så mye man vil, har jo allverdens med tid! Så de siste dagene har jeg tatt meg mange lange turer på rulleski, vært på fotballtrening, og trent på spenst. I dag trente jeg ganske mye armer, for som dere ser på bildet, så eier jeg ikke biceps eller triceps, har liksom prioritert å trene mage, rumpe og lår, og kondis ofc, så det har ikke blitt så mye tid til armene, men etter sommerferien skal jeg nok ha fått litt større muskler på overarmene. ;)


Publisert: 28.06.2011 @ 17:35 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

Blomster, bilder


-Synes om bildene?
-Hvilket bilde var best?Publisert: 28.06.2011 @ 10:44 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

Tool academy


Jeg satte meg ned for å se på tv etter fotballtreninga, og switchet over på kanalene. Så fann jeg denne nye reality-serien. Den handler om en gjeng menn som har blitt meldt på en slags dressurkonkuranse, der de skal prøve å skjerpe seg i forholdet de har til kjærestene sine. Mennene trodde egentlig at de hadde blitt meldt på en konkuranse om å være mr. awesom, så de viste jo heller ikke at damene deres skulle være og observere hva de gjorde og høre det de sa. Så det var mange som sa masse dumt for å tøffe seg. Slik som han ene som sa at han var utro, og at han hadde en mandags jente, tirsdags jente, onsdag osv. Og at dama hans var The bottom bitch. Ikke akkurat det smarteste å si. Men programmet var veldig intressangt og underholdende.

-Har du sett dette programmet på tven?


Publisert: 27.06.2011 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

PipPippen var på besøkJeg skulle bare inn en tur for å ta en pause fra gressklippinga, og når jeg kommer inn altan-døren hører jeg et dunk mot vindusruten. Så snur jeg meg og ser en fuggel, den prøvde å komme seg ut.. Så jeg prøvde å jage den ut mot døren som stod åpen. men det nyttet ikke, så til slutt måtte pappa bare ta den med hånda og gå ut med den... hehe stakkars fuggel, den så helt vettskremt ut!

Publisert: 27.06.2011 @ 13:20 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

Toby & Helfner- on my mind

Jeg bare elsker denne sangen! den er så fengende, og bra.. Jeg liker den kanskje litt ekstra siden torbjørn barth synger den. Han er jo bare så ufattelig DEILIG

Publisert: 26.06.2011 @ 23:01 Kategori: musikk Kommentarer: 6

blomster bilde
synes?

Publisert: 26.06.2011 @ 19:20 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

kjøpte meg rulleski!!

På fredagen så dro vi ut for å kjøpe rulleski, men det skulle ikke vise seg å være lett! Vi for på den ene sportsbutikken etter den andre, men de som hadde rulleski hadde kun rulleski som egnet seg for skøyting. Men til slutt dro vi på sporten havna, og de hadde!!! de hadde to forskjellige typer klassiske rulleski, men jeg valgte å kjøpe de beste. Og så måtte vi kjøpe bindingene, skjermene og det for å ha på stavene utenom. Så det ble kostende 3000,- men pappa sa han skulle betale litt slik at jeg slapp å bruke så mye penger på det!

Publisert: 26.06.2011 @ 15:27 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

Forsinket sankthans bilder


Var jo sankthansaften på torsdagen, så dette inlegget ble ganske så forsinket. Men vi har hatt problemer med nettet pluss at jeg har vært på hytta.

Men uansett det var en kjempe fin sankthansaften, vi var på skonseng til tanten min, det er liksom tradisjon å være der på den dagen. Det eneste som var en litt nedtur på denne dagen var at ungene hadde fanget mark, og jeg bare klarer ikke de ekle slimete dyrene. FISJ, får grøssninger av å se på dem.. og ungene merket at jeg ikke likte marker, så de kom springende etter meg med marker i hånden, jeg hylte og sprang min vei. flaks for meg var de ikke særlig raks!

Publisert: 26.06.2011 @ 15:00 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

jeg er på hytta

så jeg kan ikke blogge så veldig mye, for vi har kun mobilt brebånd, altså det er ufattelig tregt! Og dessuten så glemte jeg kameraet mitt så da kan jeg heller ikke føye på med bilder. Så jeg skal no bare slappe av på hytta, skal sikker være sammen med Anna, og så skal  det være fellesgrilling i kveld for hele bygda. Og så må jeg no ta meg en joggetur eller to! Kommer hjem på søndag btw.

God sommer! ;€   live, love, laugh

Publisert: 25.06.2011 @ 09:49 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

innkjøp


trenings t-skjorte, rosa selfølgelig <3

mamma kjøpte våtdrakt-sokker til meg, flotters


barberhøvel og barberskum, gjett om leggene mine ble myke!


Publisert: 23.06.2011 @ 15:34 Kategori: mote Kommentarer: 10

kjære medisin, gjør meg frisk!Hostesaft, slimløsende middel, og hostedempende tabeletter, hva mer må jeg bruke? halsbetennelsen går liksom aldri bort.Er jo blitt litt bedre, men jeg vil bli helt frisk! og jeg har faktisk ikke trent på flere dager, mamma nekter meg.. :( men jeg satser på å bli frisk til helga!

Publisert: 22.06.2011 @ 19:43 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

kjøpe, eller la være?

Det er det som er spørsmålet jeg står ovenfor, skal jeg kjøpe disse rulleskiene eller ikke? Har sykt lyst på de, har jo vært flott å kunne trene ski nå på sommeren.. Og nå har jeg jo penger til det, siden jeg fikk 4500,- av pappa pga karakterarket, men hadde egnetlig tengt å kjøpe meg en ny linse til kameraet og et tegnebrett, får jo ikke nok til å kjøpe rulleski og da. Så jeg vurderer å ikke kjøpe linse til kameraet, kan heller vente litt med det!Publisert: 22.06.2011 @ 14:13 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Sol(stjerne)briller på

Image and video hosting by TinyPic

Animasjon på det groveste! hehe neida jeg ville no bare teste ut om det gikk å ha animasjon på blogg.no og det funket strålende!

Publisert: 21.06.2011 @ 19:19 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Kunst og slikt

Om to dager har jeg fullført et helt skoleår på vidregående.Og jeg har for lengesiden bestemt meg at jeg vil fortsette å gå formgiving. Det var ikke slik jeg forventet at det skulle være, men selv om det ikke ble slik så gjorde ikke det så veldig mye. Så lenge jeg får bruke min kreativitet så er jeg fornøyd, det bare irriterer meg litt at vi får så begrensede oppgaver, er jo aldri rom for å tenke utenfor boksen, føler jeg.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra hva jeg har laget i løpet av året. Jeg har selvfølgeli laget mye mer enn dette, dette er bare en bitteliten del av hva jeg har laget.

Prøve-eksamensoppgaven min, vi skulle først skisse ned en sånn merkelig sak, og så skulle vi bruke den kubistiske kunstretningen elns. Så det er et litt merkelig bilde, men fikk no 5 på det så jeg er fornøyd!

Bare en sånn liten oppgave der vi skulle male et lite utdrag av et bilde innen ekspressjonismen, eller var det impresjonismen hm..

Afrikansk maske laget i en slags leire og malt med oksyder. Inspirert av andre afrikanske masker


En liten tegne-øvelse der vi fikk utdelt et ark med et par streker på, så skulle vi fortsette på tegningen med samme tegne teknikk.

Male-øvelse der vi skulle øve på å bruke ulike maleteknikker, bildet skulle vi male en kopi av, for vi fikk utdelt motivet.

Oppgave der vi skulle designe drømmehuset! jeg fikk litt dårlig tid på den der oppgaven, men ble no et greit resultat


Publisert: 21.06.2011 @ 17:41 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4

FOTO- blomsterSynes?

Publisert: 21.06.2011 @ 09:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

SUNN PIZZA

I går fikk jeg så fryktelig lyst på pizza, men tenkte jeg skulle prøve å lage en annen pizza enn det vi vanligvis lager. Så jeg surfet litt på google etter inspirasjon, og der fant jeg oppskrift på bunnen, men endret litt på den slik at den besto av havergryn, rug-mel grov spelt-mel, og byggmel. Så stekte jeg kyllingfile i småe biter, og hadde på tomatpurre og grønnsaker. Og litt ost på toppen selvfølgelig. Så spistejeg pizza med salat på siden av. Sunt og godt!
Publisert: 20.06.2011 @ 21:05 Kategori: mat Kommentarer: 9

Sommerlåter topp 5 + spotify liste

Toppløs - unknown

Let's just fall in love again - Jason Castro

En solskinnsdag - postgirobygget

Neste sommer - De Lellios

I'm yours - Jason Mraz

Spotify-liste med sommerlåter

 

Publisert: 19.06.2011 @ 19:09 Kategori: musikk Kommentarer: 6

Sunn is

Nå på disse varme dagene kan det jo være godt å ta seg en kald is, men det er jo ikke akkurat det sunneste man spiser. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage meg is som er full av vitaminer og mineraler. Jo nemmelig, jeg tok å mikset litt forskjellig frukt og bær oppi blenderen slik man gjør når man lager smoothie, og så fyllte jeg opp isformene, la den i fryseren over natta og vips så har man en sunn og velsmakende is. Mmmm..

Publisert: 19.06.2011 @ 13:20 Kategori: mat Kommentarer: 3

meanwhile

Mens nettet var nede har jeg ikke hatt muligheten til å blogge! begynner å bli litt lei av telenor, dette er jo andre gangen på kort tid at dette skjer. Men, men shit happens... life goes on

På fredagen var det egentlig meningen at jeg skulle være med mamma og pappa på hytta, men så gadd jeg ikke. så jeg dro til følling på kvelden, vi skulle grille jeg, marina, robin og petter. Men det skjedde det ikke så mye av, så Marina ble med meg hjem og vi grilla i ovnen, xD heheah det var ingen av oss som kunne med grillen så.

Nå holder jeg på å passe hunden til søstra mi, den søte lille danske gårdshunden cherrie! Helledussan så søt, hun holdte akkurat på å tygge på et gress-strå! 
Prøver å bli brun

chef-ida's work
Publisert: 19.06.2011 @ 11:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Tror jeg aldri har vært sykere..

I dag har jeg så og si levd på paracet i dag, min kjæreste venn! Hva skulle jeg ha gjort uten det.. Har aldri følt meg så syk som jeg følte meg i dag, jeg hadde vondt i hele kroppen, det var vondt å sitte, vondt å stå, vondt å ligge, og i hvertfall var det vondt når folk dultet i meg...  Jeg hadde en ufattelig feber når jeg kom hjem, og det var så vidt at jeg ikke svimte av når jeg skulle gå fra bussen og hjem, for jeg hadde jo ikke fått i meg noe særlig med mat før på dagen så jeg var jo helt utmattet. Når jeg kom hjem la jeg meg bare ned med full påkleding under 2 flecepledd og en tykk dyne. Selv om det høres varmt ut, så frøs jeg fortsatt, fikk liksom aldri varmen i meg, kunn i panna, den holdte på å koke over. Håper virkelig jeg slipper denne moderate smerten i morgen!


@arkiv


Publisert: 16.06.2011 @ 20:30 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

dagens innkjøp


1 stk fersken shorts

1 stk knebukse tights

og så fikk jeg dette med på kjøpet (Y)


Publisert: 15.06.2011 @ 19:23 Kategori: mote Kommentarer: 2

Fantastiske nyheter


Jeg har fantastiske nyheter å fortelle, for I dag fikk vi vite om vi skulle komme opp i muntligeskamen eller ikke. Og så heldig som vi er slapp vi det! YEAH.. Så nå kan jeg bare ta det helt chill, og nyte tiden fram til sommerferien.

Etter vi hadde fått vite at vi ikke kom opp i noe, dro vi på babettes og spiste og feiret at vi var ferdige med naturfagen for alltid, og at vi ikke kom opp i noe. SYKT DEILIG!!!!!!!!!!!!

Publisert: 15.06.2011 @ 14:20 Kategori: Skola Kommentarer: 0

Vannmannen- bildesyns?Publisert: 14.06.2011 @ 21:25 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Konfirmasjon i sørfjorden

I går var jeg i konfirmasjon i sørfjorden, til verdens beste Anna Cecilia. Hun var den eneste konfirmanten som skulle konfirmeres der, så det var en litt spesiell konfirmasjon.

Hun ble intervjuet både på film og på bånd, så hun kommer på tv og på radioen.


jentuttene.

Se så søt!


Publisert: 14.06.2011 @ 09:24 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Flotte slappis-dager
De siste dagene har vært skikkelig chill, vi har ligget ute på gresset og jobbet med brunfargen. Har egentlig nesten ikke hatt noen fag, bare sånne småe timer innimellom. Det har faktisk vært 27 grader ute, det er jo helt sykt varmt! Jeg har fått ganske stort skille på ryggen btw... Er jo litt kult å se hvor blek jeg var før!


Nå blir det hytta next!

Publisert: 10.06.2011 @ 13:57 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

sprang coopertesten i steiksol -.-


I dag var dagen vi endelig skulle springe coopertesten, jeg hadde gledet meg kjempe mye! Men så kom dagen, og jeg hadde fått strekk fra lårene og opp til ryggen pga turning, pluss at ankelen min er skadet pga fotball. Så denne dagen hadde jeg max uflaks. Men jeg sprang no bare coopertesten fordet om, og gjett om jeg ble svett i steik sola, og det var jo heller ikke vind så det gjordet ikke saken så mye bedere. Men men, tross alle hindringer klarte jeg å springe litt over 6 runder rundt banen, som tilsvarte 2550 meter. Jeg ble egentlig ikke så veldig fornøyd, for jeg tror jeg vil ha kunnet gjort det bedere hvis jeg ikke har hadd så masse skader...


Publisert: 08.06.2011 @ 19:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

healty food takes time

Jeg har jo begynt å spise sunn(ere) mat, så i dag har jeg kokkelert på kjøkkenet. Men å lage sunn mat tar tid, det merket jeg virkelig, ble litt lei egentlig. Men jeg må prøve å gjøre dette oftere så lenge tiden strekker til.


Havergrynsgrøt med blåbær i

salat som jeg skal ta med på skolen

Blåbær-smoothie nam, nam


Publisert: 08.06.2011 @ 07:48 Kategori: mat Kommentarer: 2

Deilig protein smoothie

Jeg har bestemt meg at jeg skal prøve å leve enda sunnere enn før, så jeg unngår godterier, snacks, is, lyst brød osv. Jeg trenger egentlig ikke endre så mye på kostholdet, bare skjerpe meg litt når jeg blir fristet ved mellommåltidene. Det er de som er værst, spessielt hvis det er en stund siden man spiste. Prøver nemmlig å ta av litt før sommeren, og jeg greier ikke det med bare trening, trener jo hver dag, men får ingen effekt. Kanskje fordi jeg spiser så mye i løpet av dagen? tror nok det!  mengden mat skal jeg også redusere..

Publisert: 07.06.2011 @ 22:24 Kategori: mat Kommentarer: 1

Trening + innkjøp

I dag har jeg vært sammen med Robin på spenst, vi trente egentlig ikke så veldig hardt siden begge var stiv og støl. Men jeg fikk jo et bra bilde av han når han løftet tungt! strongman


Innkjøp:
var i byen sammen med mamma i dag, vi skulle jo egentlig bare kjøpe en konfirmasjonsgave til Anna som skal konfirmeres i helga, men så endte jeg opp med å smiske meg til ny bikini og bukse. :)


Publisert: 07.06.2011 @ 20:20 Kategori: mote Kommentarer: 1

Dagen min

Det har egentlig vært en ganske stresset dag i dag, for på skolen i dag hadde vi så mange prosjekter som egentlig skulle ha blitt ferdig til da, men så hadde jeg ikke giddet å gjøre dem før i dag, så da vart jeg skikkelig stresset og jobbet hardt slik at jeg skulle klare å bli ferdig med dem til i slutten av denne uken i alle fall.

Enda mer stress antok da jeg kom meg hjem, da skulle jeg nemmelig på fotballtrening..  Så jeg hev på meg klærne og sykklet nedover til fotballbanen. og det værste var at vi måtte vente i 40 minutter før vi fikk fotballbanen, for det var noen som spillte kamp der. Så egentlig hadde jeg sluppet å stresse men å heller tatt det med ro og gjort litt lekser men nei...

Vi hadde det btw ganske artig etter treninga i dag, vi drev på å turnte. Ikke at jeg var så flink da, men det var no artig!

 


Publisert: 06.06.2011 @ 21:52 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Bloggferien er over

Jeg hadde bare tatt meg en liten, eller egentlig ganske lang  blogg ferie, men nå starter jeg opp igjen! Jeg hadde bare så lite tid til å blogge, og gikk egentlig ganske lei, men nå satser jeg på at jeg skaffer meg litt inspirasjon til å drive bloggen som før. Det er jo snart sommerferie og greier, og da blir det vell mye mer å blogge om, og tiden vil jo strekke bedre til i sommerferien.

Jeg lagde meg nettopp et nytt design, tenkte at når jeg skulle begynne å blogge igjen kunne jeg ikke bruke det samme gamle kjedelige designet, så da mikset jeg bare sammen noe og ble egentlig ganske fornøyd, det får no holde. Vart ikke så alt for fancy men brukbart!


synes om det nye designet mitt?

Publisert: 05.06.2011 @ 17:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits