a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: juni 2010

Skal på twilight...


 Nå har jeg sminket meg og slettet håret så nå er jeg klar til å dra på kino med de beste folkan <3
Håper på det beste, har ikke sett den første eller andre før så jeg håper det ikke er en sånn kjerringfilm, og jeg håper jeg forstår noe siden jeg ikke har de andre to filmene.


Har du sett filmen eller skal du ?
Publisert: 30.06.2010 @ 20:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Baseball jakke. Hot or not?


Jeg synes personlig at disse jakkene er kjempe fine, og jeg kunne gjerne tenkt meg en slik. 
Hva synes du om baseball jakkene ? hot or not
Publisert: 30.06.2010 @ 17:55 Kategori: mote Kommentarer: 6
Stikkord: natur arkitektur foto

Dagens innkjøp:


svart tøy-shorts fra H&M 49.50 NOK

Neglelakk fra H&M 39.50NOK
Gliss hårkur fra H&M 49.50NOK
Garnier wash, scrub,mask fra cubus 72.00 NOK
Shift tyggis fra rema hehe..  nam elsker den <3<3


Topp fra cubus 59.00 NOK
Publisert: 30.06.2010 @ 15:50 Kategori: mote Kommentarer: 8
Stikkord: natur arkitektur foto

Home, sweet home


Nå er jeg kommet hjem igjen fra en kjempe koselig hyttetur. Været var ikke noe å skryte av for det var for det meste regn..
Hytta var ganske stappet full av folk til alle tider.. Vi fisket, spilte kort og badmington, og vi solte oss faktisk men det var på den første dagen for da var været kjempe bra. Å bo så tett sammen fører famillien sammen, det er som ett familietreff, håper det blir flere slike hytteturer senere i sommer.Publisert: 28.06.2010 @ 16:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 6
Stikkord: natur arkitektur foto

Nå drar jeg på hytta.. sjipp og håj

Nå er jeg snart ferdig pakket og klar til å dra til sørfjorden. Været er kjempefint, eller fint og fint, det er ikke så veldig varmt men det er i alle fall sol, i forhold til den siste uken da det bare har vært regn og vind. Så jeg får bare nyte sola så lenge den varer og bare kose meg på hytta. Jeg blir der nok noen dager så da blir det ingen blogging på meg, men jeg tar med speilrefleks kameraet så det blir mange bilder når jeg kommer hjem igjen.
Publisert: 24.06.2010 @ 11:19 Kategori: Dagan Kommentarer: 6
Stikkord: natur arkitektur foto

blomster picture


Publisert: 24.06.2010 @ 11:18 Kategori: Bilder Kommentarer: 3
Stikkord: natur arkitektur foto

Pakke i posten!!!


Mamma ringte meg klokken 11 i dag og sa at pakken min var kommet, og at jeg måtte komme på butikken for å hente den siden hun var på jobb.


I love it, allerede.

Noen som vet hva denne skal brukes til? den var med i pakken men jeg skjønnte ikke hva den skulle være godt for.
onepiece, jump in, pakke, posten, rosa
Publisert: 23.06.2010 @ 14:41 Kategori: mote Kommentarer: 3

Avslutningen på ungdomskolen 2010

Vi hadde en kjempe fin og rørende avslutning  i går kveld med mye gode kaker som jeg angrer litt på at jeg spiste/smakte på. Men på en sånn spesiell aften har man vel lov å ta seg noen kakestykker?
Etter avslutningen møttes ganske mange i klokkerhagen, det var det som var mest koselig på denne dagen. Men det var en smule kaldt. Det som skjedde der får være en annen sak.. *host*host*  Flott ungdom! 


Noen andre som har gledet seg til sommerferien ^^,?
Publisert: 23.06.2010 @ 14:18 Kategori: My life Kommentarer: 1

Gårdagens outfit

Jeg var i bursdag til Mathias i går, og det var kjempekoselig, mye god mat, og best av alt så hadde de dots kake ikke oreo men dots<3. Den smakte helt himmelsk, tror nesten jeg må få oppskriften. Dette var det jeg hadde på meg i bursdagen, en tunika og taights med tilbehør.
Publisert: 21.06.2010 @ 14:28 Kategori: mote Kommentarer: 2

Fin overskrift ja..

Jeg giddet desverre ikke bruke de få hjernecellene som jeg har til å finne en passende overskrift, jeg og hjernen min har kommet oss i sommermodus.  Og det føles deilig å kunne jogge meg en lang tur på morgenen, og jeg fannt ut at det var mindre folk som stirrer om morgenene enn om kveldene, så jeg tror jeg skal gjøre det flere gang.
Senere i kveld skal jeg i bursdag å fylle opp med kaloriene jeg mistet... Hehehe

[Gammelt, rart bilde av meg.. hehe ligner nesten ikke]

Har du noen planer for dagen?
Publisert: 20.06.2010 @ 15:01 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Blomster-bilder...[redigert]

Jeg har vært til mamma i natt og været var ganske så trist, så jeg giddet ikke ta noen nye bilder, så jeg legger heller ut noen gamle blomsterbilder fra da jeg var i sørfjorden og været var på topp.


Hva synes du om bildene?
Publisert: 19.06.2010 @ 17:40 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Nytt design


Det nye

Eller

Det gamleHvilket design burde jeg ha ?
Publisert: 18.06.2010 @ 14:23 Kategori: design Kommentarer: 1

Last time <3I dag hadde jeg min siste skoledag på denne skolen, jeg følte at det var litt trist også, når jeg tenker på alle minnene, utenomo fagene da.. Vi har hadd et så bra klassemiljø, og det vil jeg virkelig savne.. Jeg er jo litt glad da for å være ferdig med grunnskolen da, men det er folkene jeg vil savne.
Publisert: 17.06.2010 @ 17:29 Kategori: My life Kommentarer: 1

Bilder-blomsterPublisert: 16.06.2010 @ 13:48 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Vinden blåste sommerfølelsen min bort

Jeg var kommet i sommermodus og var helt klar for sommeren, men de siste dagene har vinden kommet, og det har blitt kjempe kaldt. Det føles ikke lenger som om at det er bare noen par dager til sommerferien.
Jeg holdte på å fryse i hjel da jeg spillte kamp i den tynne kampdrakten min og shorts, lårene mine var som kyllinghud.
Uff, og huff, det eneste jeg kan gjøre er å håpe på at jeg får en fin sommer med MASSE sol, åh, Tine og Jeanette drar til tyrkia i morgen, og jeg må innrømme at jeg er VELDIG sjalu.
Btw så vant vi kampen vi spillte, stillingen ble  5-3. 

Er det noen der ute som har hatt et fint vær i dag ? : D
Publisert: 15.06.2010 @ 22:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagens innkjøpJeg besstemte meg for at jeg ikke skulle handle noe som helst siden jeg har handlet så mye i det siste, men det skjedde da altså ikke. Men det var kjempekoselig å shoppe sammen med Matilde  i dag<33


Hva synes du om dagens innkjøp? n_n
Publisert: 15.06.2010 @ 17:34 Kategori: mote Kommentarer: 1

Dette var den beste smoothien jeg har smakt i alle fall


Jeg har nettopp kommet hjem fra en lang joggetur sammens med Jeanette, og når jeg kom hjem så måtte jeg bare lage meg en smoothie, og den ble bedre enn forventet. Den ser kanskje ikke så veldig delikat ut, men det er jo smaken som teller...
Inneholder:
1 stk fersken (uten stein og skall)
1 stk appelsin (uten skall)
2 SS blåbær
litt vannmelon, ikke så mye siden den ikke gir noe særlig smak.
Og til slutt litt annanas juice.
Publisert: 14.06.2010 @ 23:17 Kategori: mat Kommentarer: 1

ENDELIIIIG ferdi


(forsiden av presangtasjonen)

Nå er jeg endelig ferdig med alt som heter muntligeksamen, kom nettopp hjem og skjelver fortsatt. Uff så forferdelig det var å stå der oppe, fikk nesten et hosteanfall for jeg er så forkjølet at det ble slik nesten hele presangtasjonen: *host,host" kinetisk energi*host host* men han der sensoren gav meg litt epplejuice slik at jeg skulle klare å fortsette xD, hvis jeg ser bort i fra min hoste episode, så gikk det sånn ca bra. jeg brukte nesten ikke hjelpearkene mine, jeg måtte bare titte en gang siden jeg fikk fullstendig jernteppe....
Publisert: 14.06.2010 @ 12:24 Kategori: Skola Kommentarer: 3

Da var onepiecen min bestillt


Nå har jeg endelig bestillt meg en onepiece, jeg har alltid syntes at de så så god ut, men har aldri giddet å bestille en. Og jeg var litt i tvil om jeg skulle bestille nå som det var sommer, men de hadde jo fått sommeronepiece som er laget av tynnere stoff, den er tre gang så lett et stoff som de andre, så den kan jeg jo bruke i sommer når jeg skal være på hytta, den blir enkel å hive på seg etter jeg og Maja har tatt oss en dukkert i havet (og forhåpentligvis flere, frida, andreea, og anna? <3)
btw, jeg måtte betale 119kr i frakt siden jeg ikke betalte med kort, vi får den heller i posten og så betaler vi når den kommer.

Publisert: 13.06.2010 @ 20:56 Kategori: mote Kommentarer: 3

Sommer i sørfjorden- bilder

Vi hadde det kjempekoselig på hytta, men jeg måtte for det meste sitte å øve til muntligeksamen som vi har i morgen, men jeg tok med meg dataen ut slik at jeg kunne øve i sola. Men jeg fikk klarte ikke alltid å sitte i ro, så jeg og mattis tok oss en del turer ut som dere ser på bildene. Vakkert vær ikke sant?
Publisert: 13.06.2010 @ 20:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Kom opp i Naturfag muntlig. -Energi og krefter

Jeg ble kjempe glad da jeg fikk vite at jeg kom opp i naturfag, men jeg fikk ikke den beste oppgaven akkurat. Får bare gjøre det beste ut av det, så  går det sikkert bra. Det var 7 andre som også kom opp i Naturfag, Iselin fikk samme oppgave som meg, så vi blir sammenlignet. Resten av klassen kom opp i RLE og engelsk, det forstod vi ganske klart og tydelig siden vi hadde bare jobbet med disse fagene i det siste. xD 

Publisert: 10.06.2010 @ 10:09 Kategori: Skola Kommentarer: 4

Sommer OnePiece!!


Nå er de nye onepieceene kommet, de er 3 gang så lett som en vanelig onepiece, og har mye tynnere stoff. Jeg vurderer faktisk å kjøpe meg en slik, men jeg må bare overtale mamma, hun mener de er helt forferdelig stygge,  men jeg får vell bare smiske litt da. Andre farger som fantes var lilla, grønn og blå, men jeg likte best den rosae.

Synes du den var fin?
Publisert: 09.06.2010 @ 21:53 Kategori: mote Kommentarer: 6
Stikkord: natur arkitektur foto

Mistet pengeboken min :(


[sur] xD

Jeg og Matilde har i dag vært så flink at vi først hadde syklet til bassenget. Svømt og trent der siden kl 3 til halv 7, etterpå det syklet vi tilbake igjen. Og vet du hva? mamma fikk en telefon fra en dame, som spurte om jeg hadde mistet pengeboken min, da spurte mamma meg om jeg visste noe om dette.. Men jeg hadde ingen anelse, så det kom til  meg som et sjokk. Pengeboken min hadde ligget igjen i garderoben, der hadde noen først stjelt 300,- og et gavekort på 400,- så hadde barndomsveninnen min Nora sett pengeboken, og sett at det var bilde av meg på bankkortet mitt, så hun sa i fra til moren hennes som ringte mamma, så vi har nettopp vært og hentet den nå.. Åh jeg ble glad,    tenk hva folk kunne ha gjort med kortet mitt, :S vell,vell det ble en lærepenge ut av dette.
Publisert: 09.06.2010 @ 21:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Handling på blendHettegenser. Den var medium faktisk så den ble ganske stor siden det er mannestørrelser.
xDthihih

Så kjøpte jeg meg en svart bikini og en 2 pakke med truser.

Og en bukse.

Til slutt et smykke.

Butikken skal snart legges ned har jeg hørt, så det var nok derfor det var 70 % på hele butikke :O  rååååbillig
Publisert: 08.06.2010 @ 19:14 Kategori: mote Kommentarer: 3

Min siste 2km på skolen


Vi bruker å springe en løype på 2 km, ca 3 ganger i året, og nå er vi ferdig med det for alltid. Jeg er ikke helt sikker på om jeg synes det er en bra eller dårlig ting, for det forbedrer jo kondisjonen våres, og jeg bruker jo å jogge en del på fritiden, bare ikke så fort -.-"
Jeg ble litt skuffet over tiden min for jeg ville så gjerne slå Marcus, Vegard og Martin h... men det kommer sikkert aldri til å skje... jeg sprang den på 8 minutter og 27 sekunder, såe det er egentlig ikke dårlig men jeg foretrekker å vinne :(
Uansett så er det litt godt å være ferdig med den løypa, selv om jeg sikkert kommer til å løpe den igjen, men da blir det ikke noe tidspress.
Publisert: 08.06.2010 @ 19:02 Kategori: Skola Kommentarer: 3

Gonatt

Dagen i dag begynnte toppers med fint vær og sol, men når jeg kom hjem fra skolen begynnte jeg først å fryse så jeg la meg under teppenet for å sove, etterhvert fikk jeg feber og var bare en slappfisk, så jeg måtte droppe fotballtreningen og volleyballspillet sammen med Tine, Eivind og Jeanette. :( Håper virkelig jeg blir bedre til i morgen for da skal vi springe 2 kilometeren på tid...

[random hvitveis-bilde jeg tok på hytta]
Publisert: 07.06.2010 @ 22:33 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

AuAu

Jeg har nettopp vært ute og spillt volleyball sammen med Tine, Eivind, Jeanette, Amalie og Vilde... Det var kjempe artig, men det var visse konsekvenser, for eksempel at armene mine ser ut som to tomater. No pain, no gain heter det jo.
(gammelt bilde fra en annen gang)


I morgen skal jeg å besøke pappa på sund, han kommer i elve tiden så jeg må ha på vekkeklokken. huff og huff, men det blir sikkert koselig, for det begynner å bli en stund siden sist jeg besøkte han.
Men da tok jeg kveld....


God natt ;€
Publisert: 06.06.2010 @ 00:38 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Ukens innkjøp


Nye kawasaki sko

2 bukser

Jakke & Iron Maiden T-skjorte

Genser-ting  og wesc T-skjorte

Mini skjørt & shorts

Masse forskjellig
Publisert: 03.06.2010 @ 23:11 Kategori: mote Kommentarer: 5

Umeå klasseturen


Nå er jeg endelig kommet hjem igjen, selv om det var kjempe gøy i umeå.Vi har grillet, shoppet, spillt volley ball, badet midt på natten :O,spist masse godterier og vi har døgnet, noen av oss i alle fall. Det ble desverre ikke så mange bilder, jeg tok nemmelig ikke med meg kameraet rundt omkring. :/ så det vart bare bilder fra folkene som sov i samme hytte som meg, pluss litt til kortspilling.
Men minnene vil vare LENGE ! <3
Publisert: 03.06.2010 @ 23:00 Kategori: Dagan Kommentarer: 0
hits