a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: april 2011

like or dislike ? -sko Dette er sko som er litt veldig uten om det vanlige. Jeg ville personlig ikke ha brukt noen av disse skoene men de var ganske kule da. det finnes oppfinnsome folk ser man.


Like or dislike ?

Publisert: 29.04.2011 @ 22:52 Kategori: mote Kommentarer: 4

treningen tar over blogginga ;S

Jeg må bare beklage at jeg ikke har blogget regelmessig, men jeg har trent så mye de siste dagene så da har jeg ikke hatt tid til å blogge. Har hatt måtte trene litt ekstra siden vi i går skulle ha sesongen første kamp. Den gikk desverre ikke så bra, vi tapte 3-2 men det er no ikke så værst siden det ene målet deres var linjedommeren sin skyld. Han dømte straffe når det egentlig ikke var det..


random fotballkamp, hadde ikke bilde fra gårdagens så slengte bare på med en illusjon.

tips til hva jeg kan blogge om?


Publisert: 29.04.2011 @ 21:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

The eyes- quotes


~The eye sees a thing more clearly in dreams than the imagination awake~

~The eyes are the mirror of the soul~

 http://thinkexist.com/quotations/eyes/


syns om bildet og teksten?

 

Publisert: 26.04.2011 @ 17:58 Kategori: Bilder Kommentarer: 14

FOTO-Hestehov

synes?

Publisert: 25.04.2011 @ 17:57 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

Hjemme igjen!Nå har jeg reist fra paradiset.. og kommet hjem til masse snø! uff å være..

Påsken var egentlig ganske fin hadde jo mange dager med strålende vær, og det var godt å møte anna, maja og frida igjen.. men på den andre siden blir det jo godt å komme seg på skolen og møte klassen igjen, og det med døgnrytmen blir bra å fikse på :)

Publisert: 25.04.2011 @ 15:26 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Årets første bad i havetI dag tok jeg og Anna vårt første bad i havet. Det var jo så varmt ute, så vi tenkte at det kanskje var blitt varmt i vannet også, men det var nok iskaldt!! BrrrRr  vi ble no til slutt vant til vannet etter å ha springet uti og opp igjen et par ganger.

Publisert: 24.04.2011 @ 17:21 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

VÅÅÅÅREN ER HER!!!

Det er helt sykt å være her i sørfjorden, våren er i fullgir. Det er bare så deilig og ligge og sole oss ute i t-skjorte og greier. Har blitt mye grilling de siste dagene og, noe som er et virkelig pluss. 

Grur meg nesten litt til å reise tilbake til mo, det er så sykt ufattelig mye sny der... 

Publisert: 23.04.2011 @ 20:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Snuppene mine!

Åh der er så herligt å være i sørfjorden når de beste snuppeluppene mine er her. Vi har det så koselig, og i dag var det syyykt varmt. Det var nesten sommer, siden all snyen er borte, og sola steik noe sykt.  Jeg skal prøve å legge inn bildene vi tok i dag på pcen, men det kan hende jeg ikke kan legge de ut før i morgen. Har jo mobilt brebånd siden jeg er på hytta... så det tar en evighet 

FOTO: anna <3 

Publisert: 22.04.2011 @ 22:07 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

let's go...


Nå skal jeg også dra til sørfjoden. Mamma og pappa er der allerede.. Jeg skal sitte på onkel Knut som også skal på hytta si. Jeg må si jeg ser  virkelig fram til å endelig få komme på hytta igjen, det er så lenge siden sist. Og så får jeg jo endelig møte Anna & Maja igjen <3 det må nok være det beste!

Publisert: 19.04.2011 @ 16:56 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Hyttetur1

I helga så var jeg jo på hyttetur med Marina og Chatrine. På mogressfjellet tror jeg det  het. Været sugde maximalt, men vi hadde det no ganske koselig selv om. Vi spilte ganske mye kort og brettspill. Vi var også ute i det stygge været.. og lagde en iglo, men vi slet litt med å lage tak, men den ble ganske høy da!


Publisert: 18.04.2011 @ 23:41 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Famile/påske-kveld

Vi hadde famile/påske kveld på skolen i dag. Der solgte vi kaker og kaffe, og hadde loddsalg, og auksjonerte bort malerier som vi selv hadde malt.det ble en vellykket kveld, og vi samlet inn hele 6000,- kroner når vi hadde trekkt fra alle kostnadene.

Jeg bakte gullerotkake i morrest! Den skulle jeg ha med på familiekvelden.Selvutløser må til for å få et bra bilde! <3Marte sang en ufattelig vakker sang! hun er så sykt flinlk å synge..
Appelsinbilder som vi selv hadde laget, og nå er de solgt til forskjellige familiemedlemmer.


 

Publisert: 14.04.2011 @ 23:26 Kategori: Skola Kommentarer: 3

FOTO- orkidè


Synes?

Publisert: 10.04.2011 @ 15:21 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

filmkveldI går fikk jeg besøk av Jentene mine, vi skulle se film, spise pizza og godterier. Det ble litt mye da med en 1,2 kilos pizza så jeg hadde mer igjen til frokost. Jeanette overnattet til meg med de andre dro hjem. Det var en skikkelig koselig kveld. ;)heaheh

Publisert: 10.04.2011 @ 14:40 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Karakteren 6


JIPPI! jeg og julie fikk karakteren 6 på framføringen vår om en musikkanalyse av russian roulette.  Hun overnattet sammen til meg i natt, og det var SÅÅÅ verdt å stå opp klokken 6 i morrest, selv om vi er litt trøtte akkurat nå. Vi er BEEESSST!!!

Publisert: 08.04.2011 @ 10:35 Kategori: Skola Kommentarer: 0

Mistet alt på pcen

Jeg vet ikke helt hva som skjedde... jeg holdte på å laste ned noe fra nettet og så skulle jeg starte maskinen på nytt og da var plutselig bakgrunnen og desigent på pcen endret, og alle bildene og dokumentene var borte vekk. Hmm mystisk. Og veldig kjipt siden jeg skulle ha framføring i morgen. Så jeg har hørt om vi kan utsette den til fredagen i allefall..

Huff hvordan går det ant å være så uheldig :(

Publisert: 06.04.2011 @ 22:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Kaldere enn kaldest
@weheartit

Huff og være det var kaldt å ha utetrening i dag. Det så så fint ut med sol når vi begynnte å trene, men så kom vinden og høljeregnet. Vi skulle ha tatt med oss shampo og balsam, for vi ble våt fra topp til tå. Det var ufattelig godt å komme hjem å ta seg en lang og varm dusj og få servert taco etterpå. naam

Publisert: 04.04.2011 @ 20:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Konsert

Etter jeg hadde vært til pappa dro jeg på konsert i kirken. Det var årets konfirmanter som holdt dette showet, de hadde vært i kirken i to helger nå for å øve til denne konserten. Det skulle være en innsamling til kirkens-nødhjelp.  De danset og sang, og viste forskjellige filmer med prosjektoren. Det var faktisk kjempe bra!

De var så flink <3


Hva har du gjort i dag ?

Publisert: 03.04.2011 @ 19:39 Kategori: musikk Kommentarer: 6

Flott fest!

I går var jeg jo i bursdag til onkelen min, det var et veldig fint kalas med mye god mat, kaker drikke osv. Og så var det ganske festlige taler, og jeg likte pakkeleken, der vi skulle sende pakken videre til den med... feks den største pengeboken. Jeg fikk også pakken en gang, for de vakkreste legger elns, og når jeg skulle sende den videre så måtte jeg sende den til mannen med den lekkreste bak. Hehe flaut

ungene dro rundt ni, men jeg vart igjen og kom faktisk ikke hjem før i halv tre tiden i natt, hehe.. 

 Publisert: 03.04.2011 @ 10:59 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Bursdagsselskap om litt


Nå skal jeg snart i bursdagsselskap til min kjære onkel som fyller år i morgen.  Jeg har pynet og stellt meg så nå er det ikke lenge til mamma kjører meg nedover til bursdagen, det gjenstår bare en liten glatting med slettetanga så  er jeg klar. 


Publisert: 02.04.2011 @ 17:28 Kategori: mote Kommentarer: 2

22 km på ski på 2 timer og 3 minutter!Nå har jeg kommet hjem fra blåvegen løpet. Det var et ufattelig vått løp, siden det pess-regnet hele veien. Og jeg bommet litt på smøringen så jeg hadde både dårlig gli og dårlig feste! supert.. :S   Men men det var no godt å få rørt litt på seg. Til neste år blir jeg og victoria og starte fra umbukta som er 45 km lang, det blir så mye bedre. Kjenner ikke meg noe særlig sliten akkurat nå så.. 

Publisert: 02.04.2011 @ 14:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 1
hits