a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: mars 2012

Ut på ski, alltid bliii
Nå skal jeg snart ut i dette vakkre været, jeg skal på skistua sammen med tante, og ungene. Herregud jeg elsker at det er blitt fint vær igjen, vart lei av regn og uvær.

Publisert: 18.03.2012 @ 10:08 Kategori: Friluftsliv Kommentarer: 2

Lavkarbo- pizzaTil bunnen trenger du:

- 2 Egg

- 1/2 boks Cottage cheese

- 75 g reven ost

- en fingerklype salt

- litt hvitløkskrydder

Fremgangsmåte:

Bolle nr 1: Mos eggeplummene med Cottage C med stavmikser. Tilsett så osten.

Bolle 2: Stivpisk eggehvittene med saltet, pisk det så det bli helt hvitt og stivt. Du kan snu boksen/bollen raskt på hodet uten at det hvite skummet detter ut.

Bland eggeplummeblanding sammen med eggehvitene, tilsett litt hvitløkskrydder og bland forsiktig, slik at luften ikke forsvinner. Dra så blandingen utover bakepapir og stek bunnen først i ovnen på 180 grader i 15-20 min. La den hvile før du tar på fyllet.

Til fyllet trenger du:

-1 boks hakkede tomater

-3 fedd hvitløk

-1/2 chili finhakket

-krydre med feks oregano, pizzakrydder, salt, pepper, eller det krydderet du liker.

-kan velge selv hva du vil ha på pizzen, kjøttdeg, biff, skinke osv.  Jeg brukte kjøttdeg.

 

Du koker opp hakkede tomater, hvitløk, chili og krydder i en gryte. Så skal det puttre i en god stund 40 min ca.

Pizzaen ble UTROLIG god! anbefales virkelig! ( var godt med rømmedressing på pizzaen btw, prøv det)

 Jeg fikk friskhus-kortet mitt i går,vart kjempe glad, nå slipper jeg å ringe å bestille timer, nå kan jeg bare booke online. Jeg og tine var på sånn innebandy time i går, og det var egentlig fullbooket, men det var to som ikke hadde kommet, så vi fikk være med alikevell! Det er så sykt artig man glemmer nesten at man trener. hehe

 

Publisert: 17.03.2012 @ 21:53 Kategori: Lavkarbo Kommentarer: 1

Lavkarbo karamellOppskrift:

2 dl fløte
100 gram smør
4 ss sukrinmelis
1 ts vaniljepulver (dersom du ikke har vaniljepulver, bruk vaniljeekstrakt eller hel vanilje. Vaniljesukker inneholder endel karbohydrater)

Ha alt i gryte, og kok opp. La den småkoke i 45-60 min, mens du rører innimellom. Ta karamelltesten på den før du tar den av platen. Ha det oppi en plastkledd brødform, og la den stivne i kjøleskapet. Del i passe biter når den har stivnet, og oppbevar kjølig, tildekket av plast slik at den ikke blir klissete.

Jeg synes lavkarbo-sjokoladen jeg har lagd før er mye bedre, men dette var jo godt det og da! :)

 

Publisert: 16.03.2012 @ 22:41 Kategori: Lavkarbo Kommentarer: 6

Dagens innkjøp


Kjøpte meg ny mascara og pudder, håper de er bra!

Ny bukse fra H&M, var så billig så jeg måtte bare kjøpe den! 99,- Fikk reisegave fra tante som kom på besøk i dag. Det var en skikkelig kul klokke, det gikk an å strekke den ut som en refleks og så kunne man bare slå den mot arma så satt den fast. Naist!

Publisert: 14.03.2012 @ 21:23 Kategori: mote Kommentarer: 1

Hårkur fra wella

tenkte jeg skulle skaffe meg en ny hårkur i dag, siden håret mitt er blitt så ufattelig tørt og trenger mer fuktighet. Vet ikke om det kan ha noe å si at jeg dusjer alt for ofte, vil kunne tenke meg at det vil gjøre det tørt. Men jeg var iallefall på en frisørsalong og hørte om de hadde en bra hårkur mot tørt hår og hun anbefalte denne, får håpe den funker!

//Noen som har prøvd denne hårkuren før?

Publisert: 13.03.2012 @ 17:16 Kategori: mote Kommentarer: 0

3 år forsinket opperasjon

Jeg fikk brev i posten for 3 år siden at jeg skulle opperere det året, altså i 2009. Jeg har ennå ikke fått den opperasjonen som de lovte meg. Så mamma ringte i dag til Bergen for å høre om de hadde glemt meg, men det hadde de ikke, men de skulle prøve å få det til å gå fortere. Så nå håper jeg at jeg kan få ta denne opperasjonen i år. Det er en ganske liten opperasjon, skal fikse på leppa og nesa. Er kunn en skjønnhetsopperasjon, slik at jeg får bort de siste sporene av leppe-spalte eller hareskår som noen kaller det. Dette blir den fjerde opperasjonen jeg skal gå igjennom, egentlig så kunne jeg sikkert ha vært foruten denne siste opperasjonen for det synes ikke så veldig godt at jeg har leppespalte, og dessuten har jeg blitt vant til det, det er en del av meg. Men så er det jo greit når jeg får denne sjangsen til å få fikset det, er redd jeg vil angre i fremtiden hvis jeg ikke tar opperasjonen.

Publisert: 12.03.2012 @ 20:28 Kategori: My life Kommentarer: 2

gårkvelden!

I går var jeg i 18års bursdag til Bettina! Det var veldig koselig, men jeg dro litt tidlig da, var ikke helt i form... :/ så jeg dro hjem og la meg og så en episode av spartacus<3

Publisert: 11.03.2012 @ 11:17 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Styrketrening


Min trenings kompis <3 

Nå har jeg hatt tre dager på rad med styrketrening, og jeg føler meg ganske matt i kroppen. Men det var jo skikkelig kult at jeg har begynt å ta de store vektene nå, for før hadde jeg jo bare småe, men nå  har jeg begynt å ta 12,5 kg på hver hand når jeg ligger på benk slik som på bildet. Har også begynt å ta ganske tungt i knebøy, har tatt 60 kg, på en 8 reps. Kunne kanskje ha økt litt men jeg synes det er nokk så tungt.

Publisert: 08.03.2012 @ 18:09 Kategori: trening Kommentarer: 3

Dagens outfit
Dette var dagens outfit.

Publisert: 07.03.2012 @ 15:17 Kategori: mote Kommentarer: 2

Back on track

Nå er jo vinterferien over og jeg må tilbake til lavkarbokosten, skulle kanskje ikke ha sluttet med det i vinterferien men jeg kunne jo ikke ha unngått karbs når jeg var i sverige da. Så det ble helt utskjeiving.


Mamma bakte lavkarbo knekkebrød og rømmebrød. Namnam de vart veldig gode!


Publisert: 06.03.2012 @ 20:28 Kategori: Lavkarbo Kommentarer: 2

Dagens innkjøp

bukse fra bikbok

løpetights fra g-sport

Publisert: 06.03.2012 @ 20:22 Kategori: mote Kommentarer: 5

Bilder fra Hemavan
I vinterferien var jeg jo i Hemavan sammen med Anna! Det var utrolig koselig, vi hadde et nydelig vær, og flott skiføre. Vi ble kjent med noen kjempe greie svenske gutter på cafeen på sentrumshuset. Anna og Andrea forstod heldigvis svensk, men jeg hadde ganske problemer med å forstå. Hahah har bare lyst å dra tilbake å møte dem igjen nå. Får prøve å ta meg en tur tilbake i nærmeste fremtid.

Publisert: 06.03.2012 @ 09:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Hemavan here I come


I dag drar jeg til Hemavan sammen med Anna og familie. Jeg skal bare en liten tur til vegvesenet og ta teorien, så setter jeg kursen mot sverige! Vi skal være der helt til søndagen, blir så ufattelig godt å kjøre slalom igjen, er sikkert et år siden sist.

Publisert: 01.03.2012 @ 08:21 Kategori: Dagan Kommentarer: 4
hits