a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: mars 2011

Slept the day away

Det var en nydelig dag i dag, med sol, og blå himmel. Men selvfølgelig går jeg glipp av hele dagen siden jeg var på skolen fra halv ni til to, og så gikk rett til sengs når jeg kom hjem. Sov et par timer og så var det og få på seg fotballklærne og dra på trening. Så hele dagen ble liksom borte. Men jeg satser på å kanskje ta meg en tur ut i morgen.

Publisert: 31.03.2011 @ 21:49 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

GnightNå har jeg sett paradise hotell og tatt på meg nattkjolen,  så skal jeg gjøre meg klar til å hoppe i seng. For i morgentidlig skal jeg til legen, så da må jeg få meg litt nattesovn. God natt ;*


Publisert: 30.03.2011 @ 22:32 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Nice hair dudeJeanette flettet meg i dag og i går slik som dette! Det var jo ganske kult da, men ser sykt vanskelig ut å lage.. Men hun gjorde det ganske fort så det må vell ha vært lett eller så er hun bare sick flink! ;)

Publisert: 29.03.2011 @ 18:39 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 5

Radio- Deilig sang

Jeg gidder serriøst ikke å blogge i dag, har hatt en superstresset dag så jeg slenger heller på med en deilig sang. Får ikke nok av den, setter den på replay hele tiden.

 

Publisert: 28.03.2011 @ 21:03 Kategori: musikk Kommentarer: 0

Ut i solen

Nå er jeg på vei ut i solen, jeg skal nemmelig til klokkerhagen for å ake sammen med Silje, Martine, Tine, og Jeanette! WehuUu.. Jeg tar med kameraet så jeg slenger sikkert på med noen bilder når jeg kommer hjem igjen.

Har btw litt vondt i hodet, men det går sikkert bra, er sikkert ikke dumt med litt frisk luft.
Publisert: 27.03.2011 @ 15:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Skirenn i utskarpen

Nå har jeg vært på skirenn fra Straumen-Utskarpen, 1,2 mil. Det var en god trim tur.. siden det var så ufattelig mange oppoverbakker!! deilig

 været var vi veldig uheldig med, det var sykt mye sny, så vi så nesten ingenting i nedoverbakkene.

Ahh nå er det kunn en uke igjen til det store rennet, nemmelig blåvegen, dette rennet var jo halvparten av det jeg og Victoria skal gå.

Før rennet måtte jo bare pappa ta bilde av meg! heahae

Diplomen.


Og så vant jeg, men jeg har ikke anelse på hva det skal brukes til, men det visste pappa så han skal få den av meg.

Publisert: 26.03.2011 @ 14:22 Kategori: Dagan Kommentarer: 6

Skirenn i morgen

I morgen tidlig skal jeg dra til Straumen der jeg skal gå skirenn fra Straumen til Utskarpen 12 km klassisk. Rennet begynner klokken 10, så jeg må tidlig opp og smøre skiene og så tar det jo litt tid og kjøre dit. Jeg skal btw gå det sammen med Victoria <3

Publisert: 25.03.2011 @ 21:54 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Nyoppusset rom

Vi har pusset opp rommet mitt til mamma, så nå gjelder det bare å henge opp gardiner, bilder og å montere tv-bordet så er det ferdig.


Publisert: 25.03.2011 @ 20:28 Kategori: My life Kommentarer: 5

x-faktor potensiale

Her er et en sang fra Cathy May (15). Hun er "fantastisk" flink til å synge! Får jo helt gåsehud av henne. Nei okei jeg skal cut the crap, heaheh hun er rett og slett en skam for nasjonen..... Tror ikke det går ann og bli mer tonedøv enn dette:
Publisert: 23.03.2011 @ 18:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

WHAT'S WRONG WITH ME ?

Jeg skjønner ikke hva som feiler meg. Jeg var helt fin i morrest! Men da jeg kom hjem etter min generellt lille treningsøkt så begynnte synet mitt å svikte.. først var det som om jeg så et lys heletiden, som liksom ikke gikk bort. Og etterhvert begynnte det å gå bort, men da dugget øyene mine seg ganske mye. Så jeg ser sånn halveis på hver av øynene. Og jeg ble utrolig slapp i tillegg, og fikk kolosal hodepine. Jeg klarer nesten ikke gå uten og være kjempe svimmel. Jeg tror dette kan ha noe med å gjøre hvor lite jeg har spist i det dagene, har nesten en ufrivillig sulting på gang. Men jeg klarer nesten ikke spise noe, når jeg gjør så tvinger jeg det i meg. Men jeg skal prøve i morgen og spise masse slik at jeg klarer å komme meg igjennom skoledagen. Det er nok sikkert bare næring jeg trenger.


 

Publisert: 22.03.2011 @ 21:03 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

WeheartitJeg hadde egentlig ikke så mye å blogge om i dag, har vært i bursdag og på zumba. Så jeg lette etter litt inspiarsjon på weheartit.com. Det er alltid så mange fine bilder der

Publisert: 21.03.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Stinky dogÅh nå er jeg såå lei av at hunden vår stinker som gammle sursokker! Han er jo verdens skjønneste, men han stinker! Han har problemer med kjærtlene, og de gjør at han får den grummeste lukten ever. Så vi skal med han til dyrlegen i morgen.. håper de klarer å fikse dette!

Publisert: 20.03.2011 @ 22:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

MirrorsI går hadde jeg besøk av Julie & Marina, og vi så denne filmen her, spiste brownies og godterier. Var skikkelig kos, men når de hadde dratt, så vart det litt ekkelt. Jeg turte nesten ikke se meg selv i speilet, heahe det var veldig skummelt. Jeg merket plutselig at vi hadde utrolig mange speil i huset, og det var veldig ekkelt siden denne filmen nettopp handlet om speil. Off den er ganske skummel synes jeg.


Har du sett den?

Publisert: 20.03.2011 @ 13:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Morn, mornSnakk om å være morgenfugl.. jeg står jo så tidlig opp hver dag, og det er jo vinterferie.. Den burde jo egentlig nytes ved å sove utover dagen, men det negative med det er at da går jeg jo glipp av dagen. Ikke det at det var så mye å gjøre i dag, siden været er så dårlig. Men jeg lagde meg no vaffelkake, og støvsugde no huset, så jeg fikk vell litt ut av morgenen.


Hva skal du gjøre i dag?

Publisert: 19.03.2011 @ 10:42 Kategori: mat Kommentarer: 5

Gærne barn leker best!Jeg har hatt en strålende dag i dag. Det har ikke vært noen vanlig dag, for vi har nemmelig vært i Klokkerhagen og aket. Herregud det er flere tusen år siden jeg gjorde det sist.. hadde jo nesten glemt hvor artig det egentlig var. Men nå har jeg aket KJEMPE masse, og jeg må inrømme jeg var litt redd når jeg skulle sette av utfor den gigantiske bratte bakken. Huff.. tine var utrolig tøff som turte å begynne øverst med en gang.

Jeg stod btw fryktelig tidlig opp i dag, for jeg skulle koke kakao og pølser for å ha på termos. Og så måtte jeg på butikken for å kjøpe akebrett. Jeg følte meg nesten litt som en mor der jeg delte ut mat til mine kjære barn xD heahe.

Publisert: 17.03.2011 @ 18:34 Kategori: Dagan Kommentarer: 9

Bilder fra Hemavan:
Jag köpte mig lite godis

Det var skikkelig artig å endelig være i Hemavan igjen, jeg tror det er et år eller noe siden sist. Så det begynner å bli en stund.

Publisert: 17.03.2011 @ 10:28 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

GoodbyeNå stikker jeg til en snartur til Sverige sammen med Tine, vi tar kunn en dagstur så jeg kommer hjem igjen i kvell. Om noen få strakser så kruser vi ned bakkene med vinden i håret.. Åh det blir deilig! håper bare at det ikke er så kaldt..

Jeg tar med mamma sitt kamera, så da blir det kanskje noen bilder fra turen ;)

Publisert: 16.03.2011 @ 10:58 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

Kjøttbullar i dag og Sverige i morgen!Jeg fikk ett lite savn til Sverige i dag, så jeg måtte bare lage meg kjøttbullar og potetmos. Og så drar jeg til Hemavan i morgen og står på slalomski. Jeg drar sammen med Tine og kanskje noen andre, vi har ikke hørt om noen vil være med ennå. Så da drar vi med bussen klokken 6 om morgen tror jeg, og kommer hjem igjen om kvelden en gang.  Gleder meg! det er så ufattelig lenge siden jeg har vært i hemavan, 1 helt år. ;O

Publisert: 15.03.2011 @ 17:44 Kategori: mat Kommentarer: 1

Bilder fra helga i Tjongsfjord!

Volleyball!

anna<3

Vakkert


Helene <3

Søte piker!

Det har vært en strålende fin helg med mange flotte folk! Selvfølgelig kunne den ha blitt bedre hvis vi ikke hadde kommet på andre plass i både fotball, innebandy og volleyball, og heller vunnet hele turneringen... Men andreplass er jo bra det og.
Ellers har jeg hatt det super koselig til Helene! ;)

 

Publisert: 14.03.2011 @ 17:23 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

kjønnsfjord here I come!

I dag drar jeg til Tjongsfjorden sammen med Helene Abelsen &co <3 vi skal nemmelig på volleyball/innebandy/fotball turnering, og vi har store planer om å vinne hele skjiten!!

Vi har ordnet draktene, og laget navn til laget. Vi skal ha et slags indianer tema, og laget vårt heter: Snugudugubuhugubaobao! mmmm

haha gleder meg til de skal lese opp lagene ;>

 

Helene <3

Publisert: 11.03.2011 @ 07:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 8

VOE begynner å blogge IGJEN ...

Har du fått med deg at VOE (Emilie) begynner å blogge igjen? Den 15 mars gjør hun comeback og er tilbake og starter bloggingen igjen. Jeg tipper hun kommer seg opp på førsteplassen igjen, nå ligger bloggen hennes på 5 plass på blogg.no.

Jeg håper bare hun ikke får så mange negative kommentarer igjen, skjønner ikke hvorfor folk absolutt er nødt til å rakke ned på andre.


her kan du lese mer om saken: http://www.tv2underholdning.no/gkn/voe-gjoer-bloggcomeback-3437938.html


Hva synes du om at voe skal begynne å blogge igjen?

Brukte du å lese bloggen hennes?

Publisert: 10.03.2011 @ 16:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Øvings


Akkurat nå sliter jeg med å finne konsentrasjonen jeg trenger til å øve.. Har nemmelig naturfagfremføring i morgen. Om bioteknologi, kloning og masse tull. Gleder meg sykt til å bli ferdig med framføringen, så kan jeg ta viterferie med god samvittighet. For nå er det bare å sette i gang å pugge stoffet, men jeg føler egentlig at jeg kan det... har jo skrevet ganske mye, og jeg har veldig lett for å huske det da. Så vi får se, det går vell sikkert bra!

Publisert: 10.03.2011 @ 15:55 Kategori: Skola Kommentarer: 1

F.L.A.U.T

I dag når jeg tuslet til bussen så var det ufattelig glatt og vått på veiene. Så jeg var ekstra forsiktig, men så mistet jeg balansen og datt på rumpa. Jeg ble selvfølgelig bløt, og kunn i rumpa siden knærne og leggene mine var bøyd. Så jeg endte opp med en gigantisk våt flekk i rumpa. Det så sikkert skikkelig flott ut der jeg gikk... jeg prøvde å dra ned jakka, men den var for kort, så jeg hadde absolutt ingenting til å skjule den. Og siden jeg ikke var våt lengre ned så tenkte jeg at jeg kanskje skulle legge meg ned i sølepytta igjen slik at jeg ble våt på hele buksa( slik at folk ikke ville tro jeg hadde tisset meg ut). Men dette ville vell være litt rart hvis det kom en bil kjørende forbi.

Men det var nok ikke lykkedagen min... det var ingen ledige plasser i buss-skurene så jeg var nødt til å stå! og jeg så noen smågutter som lo og snakket om den våte flekken min... supert!

Publisert: 08.03.2011 @ 19:28 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

Picture -Jeg har ikke tid til å blogge i dag så jeg slenger på med et bilde isteden.


Synes?

Publisert: 07.03.2011 @ 20:35 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

Skitur


Først var jeg ute på en kjapp skitur på 7-8 km og så kom jeg hjem, og satte meg og så på 5 mila for menn. Og der så jeg Petter Northug som gikk som en gud på ski! Jeg blir ganske missunnelig ja .. heahe  Northug in my <3  mitt store forbilde


Så du på vm i dag ?

Publisert: 06.03.2011 @ 16:02 Kategori: Dagan Kommentarer: 10

Fastelavensboller må til på fastelavenssøndag! :D

Det er jo kunn fastelavenssøndag en gang i året så da måtte vi gripe sjangsen og lage boller.

Og Mmm de var nydelige!Det var kanskje ikke det lureste jeg spiste nå når jeg skal ut på ski, kommer sikkert til å få sting...


Skal du lage boller i dag?

Publisert: 06.03.2011 @ 11:00 Kategori: mat Kommentarer: 5

bilder

synes?

Publisert: 05.03.2011 @ 12:19 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

Zumba!

Jeg og anja var på zumba i dag. Det var min aller første gang, så jeg var litt skeptisk på om jeg ville klare dansen og ikke dumme meg fulstendig ut. Heahe vel vell, jeg var ikke akkurat den flinkeste der... men jeg vurderer å dra på det flere gang så da får jeg vell det litt bedre til.

Det var faktisk syyykt artig, og så var det egentlig ganske god trening. Jeg likte virkelig denne formen for trening

@google


Har du prøvd zumba før?

Publisert: 04.03.2011 @ 19:15 Kategori: Dagan Kommentarer: 7

Hjernedød

Nå har jeg sittet hele dagen og pugget til engelskframføring i morgen, så nå føler jeg meg ganske så grønnsak. Jeg har ikke fått nok mat, og i hvertfall ikke nok søvn.. så nå klarer jeg snart ikke holde øyelokkene oppe lengere.  Så nå håper jeg virkelig at jeg ikke får jernteppe når jeg står der framme i morgen og skal holde foredrag om den indiske historien. ( PÅ ENGELSK) ;O@weheartit.com


Wish me good luck, I will need it! heahe

Publisert: 02.03.2011 @ 23:41 Kategori: Skola Kommentarer: 4

Hello kitty boks
På skolen hadde vi en slik mønster-oppgave, der vi skulle lage et mønster til en boks, så har vi prøvd ut forskjellige mønster ved å lage sjablonger, klippet, tegnet og malt. Så her har jeg laget min ferdige boks med hello kitty flatemønster på selve boksen og cupcakes motiv på lokket. Så  nå holder jeg på å lage ferdig veggavisen som vi skal vise hele designerprosessen på.

Publisert: 01.03.2011 @ 16:59 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4
hits