a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: februar 2011

Slitsom uke i venteUff... nå er det så ufattelig mye skolearbeid i vente, vi har formgivingsinnlevering til i morgen, og tysk stil, og så har jeg framføring på onsdag. Og så må jeg gjøre ferdig musikkvideoanalysen til fredag. Jeg angrer på at jeg ikke arbeidet med dette i helgen. men men, jeg venter jo nesten alltid til siste dagen før jeg gjør meg ferdig. er vell en vond vane.


Har du mye lekser for tiden ?

Publisert: 28.02.2011 @ 20:56 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

Jeg eg blitt AVHENGIG!

Jeg er blitt avhengig av Wild West Town på facebook takket være Helene! <3 Først syntes jeg det så skikkelig kjedelig ut, men så fortsatte jeg å spille det og, nå er jeg avhengig.... Det er nesten som farm ville, bare 10 gang bedre.ikke det at jeg spiller farmville, synes det er dårlig, men dette er sykt bra.

Men jeg er heldigvis ikke den eneste som er avhengig, siden hele klassen sitter og spiller det. haeheha

Gården min^


Har du prøvd dette spillet før ?

Publisert: 27.02.2011 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

musikkanbefaling

Jeg må bare anbefale alle dere der ute denne vakkre sangen her, den er virkelig nydelig. Den er et must på spotify lista di! hehahe Jeg hører på den hele tiden.. Det er kanskje fordi Sam Tsui som synger den har så utrolig vakker og beroligende stemme. Jeg elsker alle sangen som han synger, han har så fin sangstemme. Blir nesten forelsket i han

Publisert: 27.02.2011 @ 13:34 Kategori: musikk Kommentarer: 1

dekorering

Skuffene var egentlig kvite, og ganske kjedelige. Og i går natt så fikk jeg bare så ufattelig lyst til å være litt kreativ, jeg bare måtte gjøre noe.  Det var ganske sent men jeg klarte ikke legge meg før jeg var ferdig å dekorere skuffene. Jeg limte på servietter som jeg fant i den gamle serviettsamlingen min, det ble jo ganske søtt da.

Publisert: 27.02.2011 @ 11:30 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 7

Begynner å blogger igjen!!

Nå har jeg ikke blogget siden den 14. Februar, huff og være det er slappt! Men nå skal jeg fortsette å blogge slik som jeg gjorde før, men jeg begynner å gå tom for ideer om hva jeg kan blogge om..


Jeg fikk syden gave fra tante, manikyrsett!

Heaheh strømpeboksa!


Har du noen ideer om hva jeg kan blogge om ?

Publisert: 26.02.2011 @ 21:07 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Travel helg!

 

I helgen så har jeg vært på filmkveld hos verdens beste Marina, og i går så gikk jeg på ski og rett etter jeg hadde kommet hjem dro jeg til Skonseng for å sitte barnevakt til to skjønne små skapninger. Og der overnattet jeg til i dag, og så er det jo morsdag, så vi spiste først kake hjemme hos den ene moren min, og litt senere så dro jeg ut på resturang med den andre moren min + familie. Etter resturangen dro vi til bestemor og gratulerte henne og drakk kaffe. Så nå er jeg superduper sliten og ikke minst trøtt!-Weheartit.com


Hva har du gjort på morsdagen?

Publisert: 13.02.2011 @ 18:44 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

SYDEN GAVE!!!!

I går så kom mamma og pappa hjem fra Gran canaria! De var blitt skikkelig brune, jeg ble veldig misunnelig! Men jeg fikk feriegave så det gikk bra.Jeg fikk escada parfymen jeg hadde ønsket meg, for jeg har nettopp blitt fri for den gamle og det var yndinlingsparfymen min!<3 Og så pengeboken jeg så på forje gang jeg var i gran canaria, og  mamma husket at jeg hadde lyst på den..Publisert: 10.02.2011 @ 17:26 Kategori: mote Kommentarer: 10

Pictures in the nightSynes om bildene?

Publisert: 09.02.2011 @ 20:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

Jeg har vært på besøk hos denne jenta:

Hahah se så søøt!

Jeg har vært til Julie i dag, for første gang faktisk! Har jo kjent henne i over et halvt år nå så det beggynte å bli på tide. Så vi har laget verdens beste (kvalmende) brownies.. Host  usunt!  men jeg har trenet mye i dag så det får våge seg. Thihi

Ellers var det skikkelig koselig, og håper vi kan gjennta det en annen gang, eller at hun blir med meg hjem!

Glad i deg søta<3

Publisert: 08.02.2011 @ 22:37 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

skrubbsår, støl, og trening

Det er kanskje ikke så lurt å fortsette og trene når jeg er så støl at jeg nesten ikke klarer å gå, og skrubbsårene gjør det ikke nå lettere. Men jeg fortsetter uansett. Nå har jeg lagt helga med fotball bak meg og begynner å fokuserer på kondisjonen. Den var nemmelig ikke på topp slik den bruker, det kan være fordi jeg har lagt vekt på å trene styrke isteden for å jogge. Så heretter er det jogging på det sterkeste!
Har skrubbsår over hele kroppen,   såret på foten ser btw MYE værre ut i virkligheten, da er det noe svart gugg inni det ...fisj

Publisert: 07.02.2011 @ 22:31 Kategori: Dagan Kommentarer: 6

Back from Stamnes

Jeg er endelig kommet hjem fra en suuuper fotballturnering, det gikk kanskje ikke så alt for bra på fotball biten men vi har hatt det så ufattelig koselig. Mitt lag som var gruben 2 vant 2 kamper, 1 vart uavgjort men så tapte vi to kamper. Vi kom til B-sluttspillet men gikk ut ved den første kampen.. kjipt  Men gruben 1 kom videre og vant B-slutt spillet tror jeg.  
Det var veldig artig og spille, og nå er jeg blitt så ufattelig giret på å spille fotball!

Hahaha nasty!

Så nusselig!


96 i aksjon

Jeg, Pia, Anja og Maria lå i leilighet mens resten av laget måtte sove i en svett gammel gym-sal. MOHAHAHA

De hadde kjøpt inn masse godterier, mat og pizza til oss når vi kom dit, og det var nett og TV , rett og slett luksus på fotballturnering.

Publisert: 06.02.2011 @ 20:14 Kategori: Dagan Kommentarer: 10

Snart bær det til Stamnes-cup!Nå sitter jeg på skolen og venter på at bussen skal komme, så skal jeg en snartur "hjem" og så skal jeg til Sandessjøen på Stamnes-cup. Gleder meg noe sykt!

Vi har delt Gruben inn i 3 lag, jeg er på gruben 2 og jeg ble veldig fornøyd med lagoppsettet, så jeg tror det kan gå veldig bra!

Bildene er btw fra stoppvolden cuppen, jeg hadde bare ikke noen bilder som passet inn, men jeg skal ha med kameraet til Stamnes så da skal jeg ta masse bilder..

Publisert: 04.02.2011 @ 14:11 Kategori: Dagan Kommentarer: 13

Ida has left the building

I går hadde jeg akkurat overnattet til Maja i 1 uke, så nå har jeg forlatt henne og dratt til Stine, der jeg også skal bo i en uke før mamma og pappa kommer hjem fra syden. Jeg savner dem ikke ennå, det er godt å ha litt tid vekk fra dem. Men det blir no godt å begynne å leve som normalt igjen, for jeg er no så lei av alt skolestyret, det er så vansklelig å få til å gjøre alt når jeg ikke er hjemme, for da blir jeg så ukonsentrert.

Uken med Maja var fin den, bortsett fra at vi nesten aldri hadde tid til å være i lag siden jeg har så mange treningsøkter og hun så mange gitartimer, osv.

tok litt random bilder


Synes om bildene?

Publisert: 03.02.2011 @ 16:32 Kategori: Dagan Kommentarer: 3

Min afrikanske maske er nesten ferdig!


Jeg har laget selve masken ferdig, med tekstur, hulrom, osv. Men jeg må jo brenne den, og så skal vi male den senere, da skal vi bruke noe som heter oksyder. Er ikke helt sikker på hva det er.. men det er no en slags maling i alle fall. Så da skal jeg bruke en litt jordbrunfarge i annsiktet, det vil se mest afrikansk ut da. Og så skal jeg lage en trubadur (eller hva det enn nå heter) på hodet til masken.
Jeg skal legge ut bilde når den er fullstendig ferdig også så dere får se hvordan den ble. ;>

Publisert: 01.02.2011 @ 20:13 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 7
hits