a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: januar 2012

black and white bursdag

I går var jeg i bursdagen til Jeanette hun ble 18 år, og det var black and white tema. Det var en utrolig flott kveld. Legger bare ut bildene fra før vi dro i burssdagen, for bildene fra bursdagen ble så mørke.  
Publisert: 28.01.2012 @ 13:50 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Rosa GLITTER deksel

Åhh i dag fikk jeg dekselet mitt fra ebay! det var så sinnsykt fint, med glitter og greier. Fikk også beskyttelsen for å ha på den, men har ikke festet den ennå. De andre dekslene kommer litt sener, men jeg vart bare serriøst helt forelsket i dette.!!!

Publisert: 27.01.2012 @ 13:22 Kategori: mote Kommentarer: 3

Farging av hår

Nå har jeg og marina farget håret våres. Og siden hybelboeren under oss hadde dratt ut kontakten til varmvannstanken og alt vannet var kaldt så måtte vi varme opp vann i kasseroller og tømme over hodet vårt... Haha smart

Publisert: 25.01.2012 @ 20:47 Kategori: Dagan Kommentarer: 5

Rosa cupcakes

Har baket søte små cupcakes, eller de ble ganske store. Hehe. Har smakt på en, men jeg synes det er så utrolig søtt , så klarer neppe å spise resten. Ble heldigvis ikke så mange da, siden jeg klarte å tømme ut halve røra. Hehe flink!  jaja det er no artig å bake uansett.

Publisert: 24.01.2012 @ 20:58 Kategori: mat Kommentarer: 1

Tegning- hånd


Har tegne-lekse til i morgen i Visuelle kunstfag. Vi skulle tegne en hånd! Så dette ble da resultatet.

Publisert: 23.01.2012 @ 23:04 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 10

et lite innkjøp


Kjøpte meg en proteinshake etter treninga i dag, er så sykt lei av smaken på proteinshaken min... Denne var så mye bedre smak på!

Vi skal lage sånn cupcakes på skolen som vi skal gi bort til ungdomsskoleelevene når det skal være en slags studiemesse, så da tenkte jeg at jeg måtte skaffe meg en ordentlig kremsprøyte greier.

Fulgte med fire iceing farger, 25 poser, og 5 forskjellige størrelser for å sprøyte igjennom.

Publisert: 23.01.2012 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dagens outfitgenser fra cubus, og bukse fra bikbok.

tycks?

Publisert: 23.01.2012 @ 12:04 Kategori: mote Kommentarer: 3

Besøk av Jeanette, Marina og Elgen!

Hadde besøk av Jeanette og Marina i går! vi så verdens skummleste film, serriøst ass! Insidious! Aldri se den, den er skikkelig creepy.   


Se hva vi fant i går... var rett utenfor huset vårt. Han elgdur var egnetlig ganske snill, vi gikk veldig nært men han brydde seg ikke noe særlig.

Publisert: 22.01.2012 @ 15:59 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

beskyttelse

Nå har jeg kjøpt meg et midletidig deksel til iphonen min, må jo ha noe beskyttelse på mens jeg venter på desklene som jeg har bestillt. Var ikke så mange fine deksel her på mo, så jeg tok no bare det billigste jeg fant, har jo uansett ikke tenkt å bruke det etter jeg har fått de andre.


Ble ikke dette stilig, kjøpte meg også tre bokstaver. Tenkte at siden det var på soveromet så måtte jeg jo ha Zzz..  sovetegn! Skulle egentlig skrive love eller ida men Een og Aen var utsolgt.

Publisert: 21.01.2012 @ 18:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bilder fra dagen


Jeg lagde laks med stekte grønnsaker og chilisaus til middag i dag. Schmaker godt!

Var ute å gikk på ski, og det ble selvfølgelig noe feil med hodelykta mi. Så når jeg skulle renne opp den siste bakken der det ikke er lys, så funket ikke lykta lenger.... Var utrolig skummelt å renne gjennom den kølmørke skogen!!! huff og være, neste gang tar jeg med ekstra lommelykt.

Publisert: 20.01.2012 @ 21:21 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

dagens outfit

Dette var da dagens outfit, har egentlig ikke så mye å blogge om, og har heller ikke så mye tid. Så da får jeg jo bare slenge ut med et outfit.

toppen, høylivsbuksen, og tubebhen er alle fra bikbok.

Publisert: 18.01.2012 @ 19:31 Kategori: mote Kommentarer: 6

Tegning


haha okei den så litt drøy ut, men mente egentlig noe slags budskap ved at man må åpne øyne for miljøet, for på den ene siden så skjønner man at  det er viktig men på det andre siden så gidder man ikke tenke på det og egentlig bare holder munn om det liksom.

-Synes?

 

Publisert: 16.01.2012 @ 21:48 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2

Bilder

Jeg fant ut at jeg måtte ha noen bilder i rammene mine.

Skrev ut bilde av meg, Anna og Maja.

Denne rammen var mye vanskeligere å få bildene til å passe i, så det ble ikke så bra når jeg skrev ut bildene, men det får no funke for en stund.  øverst er marina og jeanette. Nederst er vilde, meg og jeanette på nyttårsaften.

Publisert: 15.01.2012 @ 17:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Vurdering

http://ingridflf.blogg.no/

Ingrid ble den bloggen jeg trakk ut til en vurdering.

Header &design:

Synes headeren var kjempefin, tre søte bilder av henne selv, det eneste som var litt dumt var at "i"en ble borte i bloggnavnet på headeren. Designet, hmm hun har ikke noe design, bloggen er bare helt hvit, egentlig så er det ganske greit. Synes ikke det er så fint med blogger som har masse vis av farger i designet, greit å ha det stilrent.

 

Innholdet:

Hun blogger om mote og hva som skjer i hverdagen hennes, og det er jo en sjanger som er ganske intressant! Hun har også store bilder på bloggen og  jeg kunne ikke se noe skrivefeil så det var veldig bra. 

Hvis jeg skulle ha gitt en karakter på bloggen ville jeg ha gitt en 5er

Publisert: 15.01.2012 @ 17:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bilder fra bursdagen


Det ble jo selvfølgelig ikke tatt bilde av bursdagsbarnet, så jeg måtte bare ta et annet bilde som jeg hadde på pcen.<3

Her følger folk med! janei, men søt er de uansett!

Herregud jeg så litt retarded ut..

Sykt gode cupcakes som jeanette hadde laget!

Annie, søta!

var desverre ikke noen bilder av julie og marte på de bildene marina sendte meg.

Foto: marina


 

Publisert: 14.01.2012 @ 21:10 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Nye konkuranseskiI dag fikk jeg de nye skiene mine klare og preparerte. Vi kjøpte de egentlig i går men de måtte smøres og fikses. De var ganske dyre men fikk heldigvis rabatt på både de og skistavene. Det ble no noen tusen, er ikke sikker på hva prisen nøyaktig ble siden pappa betalte for de, men de er helt klart verdt det de kostet, for de var suverene! de var sykt lette og man renner som en gud på de. Helt klar forbedring fra de andre forje skiene.

Publisert: 14.01.2012 @ 19:25 Kategori: trening Kommentarer: 4

vurdere bloggen din?


Tenkte jeg skulle kjøre igang en ny vurderingsrunde, er så sykt lenge siden jeg har gjort det. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet der du sier at du vil bli vurdert! Så trekker jeg ut en blogg som jeg blir å vurdere.

Publisert: 14.01.2012 @ 17:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

Hello kitty juice
Mamma og pappa var i sverige i går, og så kjøpte de disse hellokitty juicene, og litt godterier til meg. De smakte kjempegodt, og så så de jo supersøt ut!

-Har du smakt hellokitty-juice?

Publisert: 13.01.2012 @ 07:52 Kategori: mat Kommentarer: 2

Dagens outfit


Dette var dagens outfit! Bluse fra vila, smykke fra en butikk i østerrike, og bukse fra bikbok.

-Tycks?

Publisert: 12.01.2012 @ 21:59 Kategori: mote Kommentarer: 4

Skitur med Maja
Har nettopp kommet hjem etter en koselig skitur i klokkerhagen sammen med Maja. Det var litt komisk når Maja datt i bakken hun ble seende ut som en snømann haha!  skulle nesten ha tatt bilde av det!
-Liker du å gå på ski?

Publisert: 12.01.2012 @ 19:59 Kategori: trening Kommentarer: 2

Glitter-negler


Har dekorert neglene mine med glitter, vart ikke det søtt!  men er litt usikker på om jeg skal beholde de slik i morgen, har jo tross alt gym i de første timene og det blir bare irriterende siden vi har volleyball og da må jeg tenke  på neglene, tror jeg skal klippe dem kort så blir det ikke noe problem. 

-Tycks?

Publisert: 11.01.2012 @ 21:26 Kategori: mote Kommentarer: 6

Hormonforstyrrende kosmetikk


Dette er vanlige kosmetiske produkter som finns i de fleste baderomsskap, noe vi kanskje ikke tror er farlig for oss. Det er jo tross en del av hverdagen vår å bruke  disse produktene. De inneholder parabener, det er så enkelt som et konserveringsstoff som man gjerne kan være foruten, for det finnes masse kosmetikk som ikke inneholder dette. Det kan nemlig være lurt å være "føre var", det er faktisk gjort undersøkelser som viser at hvis man bruker produkter som inneholder parabener over lengre tid kan de bidra til redusert fruktbarhet, tidlig pubertet og kreft, men siden det ikke er gjort nok undersøkelser kan ikke myndighetene i Norge forby parabener fra å bli brukt i kosmetikk. Derimot i Danmark har de gjort det forbudt for barn under 3 år å bruke produkter som inneholder parabener. Og de helsemyndighetene der anbefaler gravide kvinner å bruke produkter med parabener i.

Jeg har lest en del på nett om nettopp dette, og har blitt mer bevisst på når jeg kjøper kosmetikk, har til og med fått mamma til å bytte ansiktskrem. Synes at det kan være greit å kjøpe produkter som ikke inneholder dette konserveringsmiddlet, for det er jo ikke dyrer å kjøpe det, og det er like bra produkter uten parabener så hvorfor ikke kjøpe det da? er jo for mitt egent beste, og man vet jo aldri, plutselig skjer det meg noe pga dette.

Her kan du lese mer eller bare søk det opp på google.

Har du noen av produktene på bildet?

Publisert: 11.01.2012 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Design & arkitektur prøve-eksamen


Vi hadde prøve-eksamen i dag på skolen. Og oppgaven var at vi skulle lage feks en brosjyre for formgivning. Så dette var da det jeg lagde som en forside til en brosjyre. Synes jeg hadde litt søtt slagord, formgivning farger hverdagen din. Ellers ble jeg ikke så veldig fornøyd. Jeg har jo ikke tegnebrett, så jeg lagde dette i paint! haha skjønner ikke hvordan jeg klarte det med touchpadden.

Publisert: 10.01.2012 @ 18:47 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 11

Dagens store innkjøp


Topp og tube-bh (Svart) fra bikbok

Øredobler fra vila

Ring fra vila

Belte fra vila

Bukse fra bikbok

skjorte fra vila.

Det er helt sykt hvordan det føles etter du har vært på shoppingsrunde, blir så glad!

"You can't buy happiness but you can buy clothes that make you feel happy"

Publisert: 10.01.2012 @ 17:46 Kategori: mote Kommentarer: 7

Skitur

Nå er jeg på vei ut døra, skal ut å trene med skiene mine. Jeg blogger faktisk fra mobilen, måtte bare prøve og se om det funket bra og det gjorde det! Var jo og så enkelt.love it

Publisert: 09.01.2012 @ 20:03 Kategori: trening Kommentarer: 2

Bilder- formgivning

Vi har hatt forberedelse til prøveeksamen, og gjett hva vi vikk som tema. Nemlig formgivning, så jeg har malt og tegnet en del i dag og så har jeg tatt masse bilder av helt uintrissante ting. Men jeg var jo så uheldig å miste minnekortet mitt, gud vet hvor det ble av. Så jeg måtte jo ta dobbelt opp med bilder av de samme tingene. SYKT IRRITERENDE!

-Synes om bildene?

Publisert: 09.01.2012 @ 18:48 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

iphone dekslene jeg skal bestille

Nå har jeg og Marina brukt kjeeeeempe lang tid på å finne ut hvilke deksler vi skal bestille. Det var jo uendlig med utvalg på ebay. Men jeg fant tilslutt et par deksler jeg ville bestille. Det er bare så dumt at det vil ta opp mot 30 dager før de er her for de blir sendt fra kina eller noe slikt.-Hvilket synes du var finest?

Publisert: 08.01.2012 @ 22:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Stikkord: natur arkitektur foto

Hårsveis
Tenkte jeg skulle prøve å flette en sammenhengende flette med alt håret, men det var ikke så lett. Det kan nok være fordi jeg har minimalt med fletteferdigheter. Haha!  Man får no bare prøve å feile til man får det rett!

Publisert: 08.01.2012 @ 17:28 Kategori: mote Kommentarer: 4

Sminkeanbefaling

Anti-age primer fra maybelline. Den er ufattelig bra, den glatter ut huden og alle porene (og rynkene for de som har det) forsvinner. Man tar den på etter man har brukt fuktighetskrem og før man har på foundationen.  

Sminkekoster fra sonya! De er ufattelig gode og myke. Og de følgte med i dette etuiet. Var ganske smart så slipper man å legge dem sammen med annen sminke slik at de får mye skitt og slikt på seg.


Publisert: 08.01.2012 @ 14:18 Kategori: mote Kommentarer: 3

Sen julegave-iphone 4

Fikk litt sen julegave fra pappa i år. For han hadde gjort litt feil når han skulle bestille iphone til meg, og det oppdaget han i jula, så da måtte han jo bestille på nytt. Og den kom ikke før nå.

Er så dumt at man må bruke mikro sim kort, kunne de ikke bare ha tatt vanlige!!?   nå må jeg vente til mandagen før butikkene åpner slik at jeg kan få meg et mindre simkort og så bruke den.

Q-Hvilken mobil har du?

Publisert: 07.01.2012 @ 23:03 Kategori: Dagan Kommentarer: 2
Stikkord: natur arkitektur foto

Bursdag
Nå skal jeg i bursdag til Tine, hun er blitt 18 år! er jo helt sykt hvor tiden har flydd. Jeg føler meg ikke noe i nærheten 18 år, og det er bare et par måneder igjen. Grur meg mest til å kjøre opp, uff så stress.

Publisert: 07.01.2012 @ 17:37 Kategori: Dagan Kommentarer: 4

muskler før/etter


Bildet er fra i sommer eller noe slikt. Da trente jeg ikke armene ved hjelp av vekter, kunn når jeg trente ski og rulleski.  

(prøvde å sensurere bildet litt haha )

Etter at jeg har begynnt å trene armene har de blitt mye sterkere. Men jeg har selvfølgelig ikke trent med så tung belastning på armene, for jeg var ganske redd for at jeg skulle få store klumper til muskler. Men dette skjedde heldigvis ikke. Jeg kunne likevell tenkt meg et hakk større muskler slik at de blir mer definert, så jeg skal øke litt på belastningen heretter og redusere repitisjonene. Så håper jeg at jeg får et godt resultat.

Publisert: 07.01.2012 @ 13:16 Kategori: trening Kommentarer: 22
Stikkord: natur arkitektur foto

Fordeler og ulemper med blogg

Jeg har tenkt litt i det siste hvorfor jeg egentlig blogger, så da kom jeg til å tenke på de positive sidene med å ha blogg og de negative sidene og fant ut dette:

Bloggen er som en dagbok der jeg kan gå tilbake å se på hva jeg gjorde i mars for eksempel. Er jo greit å ha siden jeg er så glemsk

Jeg slipper å ha alle bildene på pcen, noe som var veldig bra når gammel pcen min krasjet

Får masse fine kommentarer <3

Elsker å ha masse lesere. Dette var faktisk for et par dager siden, og da hadde jeg jo ikke giddet å blogge noe særlig. Det gjorde slik at jeg fikk lyst til å begynne igjen!

 

Det tar tid å blogge

Er irriterende å ikke ha noe å blogge om

Er litt kjipt at alle veninnene mine vet når det skjer noe nytt eller jeg får meg noe nytt, for da kan jeg jo ikke fortelle det til dem neste dag på skolen. For dem vet det jo allerede.
`

Jeg fant altså ut at det er flere fordeler enn det er ulemper ved å ha en blogg. Så derfor bestemte jeg meg for å revurdere tanken min om å legge ned bloggen og fortsetter heller å blogge for fullt.

Q-Er det noen fordeler eller ulemper jeg ikke har tenkt på?

Publisert: 07.01.2012 @ 12:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Stikkord: natur arkitektur foto

Foto-standar

så og si alle bloggere som eier et speilrefleks tar bilder av vann.. det er bare helt standar! Så jeg måtte jo og bare hive på med noen vann bilder jeg og. Det er jo ganske fasinerende da, hvordan vannet ser ut når man har på en veldig rask lukkertid.
Publisert: 07.01.2012 @ 11:29 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Justin bieber style på facebookhttp://userstyles.org/styles/26949/facebook-justin-bieber-1-by-templah-com

Jeg har jo laget et innlegg tidligere om at det gikk an å laste ned hello kitty facebook, men så var det noen som spuret om det gikk an å laste ned justin bieber facebook, og det går det. Her en jb stil som man kan ha på fb.

PS: Jeg gidder ikke hjelpe folk med å laste det ned fordi det må dere klare selv, jeg har brukt så ufattelig lang tid på å prøve å hjelpe alle som trengte det til å laste ned hello kitty facebook.. Så alt er opp til dere! Good luck ;*

Publisert: 07.01.2012 @ 00:25 Kategori: design Kommentarer: 2
Stikkord: natur arkitektur foto

2011's høydepunkter

En liten oppsummering av året som gikk.
I februar var jeg på stamnescup. Da jeg, Anja, Maria og Pia i en leilighet som vi fikk låne av faren til Maria, mens de andre jentene på laget måtte sove i den sure gymsalen på skolen. Koselig minne!!!


Var på natt-turnering i Tjongsfjord sammen med Helene <3

Jeg og Anna badet for første gang i april en gang! sykt kaldt! all snøen hadde til og med ikke forsvunnet. GÆRN!!!

Fisketur med Julie! var koselig, men litt kjipt at jeg fikk alle de småe fiskene og hun de store.

 

Teltur på bredek og grannesset! Det var artig.


Sykklet til Sørfjorden med maja og oda! 10 mil altså!
Var på slektstreff oppe i  Nordresia. Møtte mange kjekke folk der!

Språkreisen til Østerrike må være det beste som skjedde i 2011. Var en opplevelse for livet! har så sykt lyst å reise tilbake.Var på hyttetur sammen med Cathrine og Marina! Kjempe koselig. Håper det gjentar seg i 2012.Har vært på mange flotte turer med friluftslivklassen. Beste turen var nok når vi besteg Oksskolten, nordnorges høyeste fjell.


Var på Stoppvolden-cup i Bodø! Der fikk vi faktisk et sjokk over hvor god vi egentlig var på så små baner.

Publisert: 01.01.2012 @ 19:02 Kategori: My life Kommentarer: 2

Bilder fra nyttårsaften
Okei, tok ikke så mange bilder da. Men ble no litt i alle fall!

-Hadde du en fin feiring?

Publisert: 01.01.2012 @ 18:27 Kategori: Dagan Kommentarer: 4
hits