a href="http://idadasofie.blogg.no/1255982020_velkommen_til_min_blo.html">Hvorfor idadasofie? Om meg Design Leppe spalte Blogger jeg leser

Arkiv måned: januar 2011

Jeg gjorde et KUPP!Det var det syke salget på glitter & glans, omtrent HELE butikken var på salg så jeg måtte no bare slå til og kjøpe meg noe. Men jeg lette etter noe jeg blir å bruke, for jeg gidder ikke kjøpe ting jeg ikke blir å bruke. Så de tre tingene ble bare kostende 80,- syykt billig eller hva?

Publisert: 31.01.2011 @ 17:32 Kategori: mote Kommentarer: 5

Musikk anbefaling!

Dere MÅÅ bare høre denne sangen her: http://www.nrk.no/urort/Artist/SveinArneJohnsenandTheStayBehindBand/default.aspx

Last den ned og lik den!
Det er engelsk læreren min som har laget sangen, han er så utrolig flink. Og så er han verdens beste lærer! Digger måten han lærer i fra seg, den er ikke så vanlig, men fungerer KJEMPE GODT!

 

Publisert: 27.01.2011 @ 17:24 Kategori: musikk Kommentarer: 7

Bilder


Jeg tok ganske randome bilder i dag, haha rart, men de fikk jo ganske fin farge da!

Nå skal jeg bare pakke til i morgen da jeg flytter til Maja for uken, og så skal jeg sove etterpå, for jeg er så ufattelig trøtt, men sånt skjer når man våkner klokken seks hver morgen! hard life.. godnatt


Synes om bildene ?

Publisert: 25.01.2011 @ 18:43 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

designerprosess

Maskelaging pågår ^

Hahha Jeanette & Frida's klesdesign. søppelposer! haha tullsjure

Marina & meg! Løwju


flinke piker

I dag har vi sittet HELE dagen med den aferikanske maske-oppgaven vår! jeg ble ufattelit sliten etter å ha skisset og slikt en hel dag. Jeg skal heldigvis begynne å lage den i leire neste mandag.

ELSKER klassen min!!  De er de beste jentene ever!


Hva har du gjort i dag ?

Publisert: 24.01.2011 @ 20:10 Kategori: Skola Kommentarer: 6

Neggelakker

Jeg har desverre ikke noe autfait, men jeg har over ølløv neggelakker.

Jeg prøvde å lage mønster på neglene mine, men jeg var så skjelvete så det gikk ikke så bra.Det så ut som om jeg hadde pølsefingre! HAHAH

Publisert: 23.01.2011 @ 22:05 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 7

ILU


A song isn't a song until you sing it
A bell isn't a bell until you ring it
Love in your heart isn't put there to stay
Love isn't love until you give it away.

Publisert: 23.01.2011 @ 15:17 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Nå bær det ut på ski!God morn! Klokken er snart 11 og jeg er stup trøtt, men jeg tenker meg ut på en aldeles fin skitur i klokkerhagen. Finns ikke noe bedre enn å starte dagen med en skitur.  Det eneste som er litt dumt er at jeg har gangsperre i forskjellige muskler siden jeg tok en lang tur i går og så trente jeg styrke på spenst.
Og herrejesus for et vær det var i går, så sollyset skinne igjennom grantrærne, blå himmel, oh.. det var så fint!

Publisert: 23.01.2011 @ 11:02 Kategori: Dagan Kommentarer: 10

-FOTO

tror jeg skal bruke dette bildet som header!


Hva synes du om bildet?

Publisert: 22.01.2011 @ 22:10 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

Gratulerer med dagen pappa!Pappa har bursdag i dag, så jeg skal nå dra til Sund og så skal vi feire bursdagen hans. Jeg husker faktisk ikke hvor gammel han blir, hmm ojoj  det var ikke bra!Jaja.. shit happens

Huff jeg grur meg litt, de har alltid så mange fristelser der, og som prøver og få et skikkelig sunt kosthold! lykke til med det nå..

Publisert: 21.01.2011 @ 17:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

SUPER leeeeeeeei

 

Åh! Jeg er trøtt, sliten og sur.. Jeg har sittet og øvd til naturfag prøve, helt siden jeg kom fra skolen! Jeg måtte droppe fotballtreningen for at jeg skulle sitte hjemme og lese om radioaktive stoffer, stårlingsdoser, bequrell, ionisering osv.  For noe dritt! Jeg kommer sikkert ALDRI å få bruk for nå kunnskap om dette i senere tid uansett, så hva er vitsen...? ehm.... JO,  jeg må jo få en god karakter! Så her sitter jeg her som en tulling og pugger for harde livet. Flott!

Publisert: 20.01.2011 @ 20:59 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Jula varer helt til påske ?

-Jula varer helt til påske? hmm stemmer dette.. i alle fall så følger jeg tidsskjema, jeg har ennå ikke tatt ned julepynten på rommet mitt! Jeg synes det er så koselig å ha masse små nisser, lys og juletre på rommet, jeg får så jule-stemning... men det er vell litt i seneste laget!  jeg burde vell begynne å pakke ned julepynten nå og ta forvell så lenge med jula. Det kommer jo alltids et til-neste år!

Publisert: 19.01.2011 @ 18:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

UTFORDRING

Jeg ble utfordret av: www.nonstopeli.blogg.no Suuupersøt jenta! <3

4 steder du har bodd:

Gruben

Gruben

Gruben

og atter gruben

4 jobber du har hatt:

Har ikke jobbet noen plass ennå! bortsett fra arbeidsuka selfølgelig og i kafèen i sørfjorden men det var frivillig da!

4 filmer du gjerne ser igjen:

Wrong turn

Creep

My bloody valentine

the collector elns

4 programmer du følger:

Ser nesten aldri TV, har desverre ikke tid!

4 steder du har vært:

Bulgaria

Gran canaria

Finland

sverige

4 steder du gjerne vil dra til:

Tyskland

England

Kreta

Tyrkia

4 ting du fikk til jul:

(I fjor da..)

- Langrennski

-slalomsko

-sminke

-klær


4 ting du så på barnetv i oppveksten:

- Mumitrollet

-totally spice

-blåfjell

-barnas supershow

2 (enkli 4) andre jeg utfordrer:

-http://majasu.blogg.no/

-http://annacecilia.blogg.no/

 

Publisert: 18.01.2011 @ 20:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Flott helg, lett!Jeg har vært og besøkt verdens søteste Maja Sireen! <3 Endelig fikk jeg se hvor hun bodde for en gang skyld! håper det blir flere gang. Det var kjempe koseli! Veldig søt familie de der!

Det ble desverre ikke tatt så mange bilder, men vi kledde oss ut som menn og det bildet må jeg bare få senere! for det var sykt

Publisert: 16.01.2011 @ 23:16 Kategori: Dagan Kommentarer: 1

Back in the business!

Jeg vet blogginga har vært slapp, eller kanskje heller død! Men nå har jeg vært uten bloggen en stund, og jeg føler at jeg savner det! Så nå har jeg tenkt å begynne for fullt igjen! Så lenge jeg ikke blir helt druknet i lekser eller at jeg trener så mye at det ikke strekker nok tid til å blogge.

I helgen så skal jeg til Nesna og besøke verdens søteste, nemmelig Maja Sireèn! Jeg drar rett etter skolen i morgen, pappa kommer bare med bagen min og tar skolesekken min med seg hjem. Så går bussen klokken 15.00, og det tar ca en time eller noe rundt det før jeg er framme! Jeg har faktisk ALDRI vært til henne før, hun har kunn vært til meg! Men jeg har jo ikke kjent henne så fryktelig lenge heller da! Men vi er goooode venner så det blir NO PROBLEMO!!!


GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG SNUPPA!!!!!<3

Publisert: 13.01.2011 @ 23:39 Kategori: Dagan Kommentarer: 2

Makro bilderSynes om bildene ?

Publisert: 03.01.2011 @ 18:09 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Ut på ski alltid bliii :D

Nå er  jeg nettopp kommet hjem fra klokkerhagen der jeg har gått på ski. Det  er så utrolig godt å være ute nå når temperaturen er rundt under -5. Det var KJEMPE MANGE folk i klokkerhagen i dag, så løypene var god å gå i.  Men det er så vanskelig å gå på skiene i oppoverbakker siden jeg ennå ikke har smørt dem. Det er en mann som pappa kjenner som skal lære meg å smøre skiene men han har ikke hatt tid ennå så da blir det litt glatt.Publisert: 02.01.2011 @ 15:12 Kategori: Dagan Kommentarer: 0

Godt nyttår!!(beklager lite bilder,)GODT NYTTÅR!

Nå har vi endelig fått ett nytt år, 2011. Da kan man se tilbake på de gode minnene som  var i 2010, men at man bare kan håpe på at 2011 vil by på flere fine stunder, moro og kos.

 

Nyttårs-forsett?

Mange bruker å lage seg nyttårs-forsetter, men jeg tror ikke det funker.. så jeg vil egentlig  bare fortsette å gjøre slik jeg gjør, trener mye, prøver og spise sunt, og gjøre det bra på skolen. Det eneste jeg kunne ha tenkt å hatt som nyttårs-forsett ville være å bruke mer tid sammen med vennene mine. for det er noe jeg har hatt lite tid til dette året! De kunne jo alltids ha trenet sammen med meg, men jeg har hatt lite tid til å møte dem ellers på fritiden..

 


Har du noen nyttårs-forsetter?

 

Publisert: 01.01.2011 @ 16:42 Kategori: Dagan Kommentarer: 3
hits