Kreative dager

Tenkte jeg skulle vise hva vi på kunst og håndverk faglærerlinja holder på med. Og nå for tiden har vi gådd inn i en periode der vi skal tegne mye, lære forskjellige teknikker osv. Vi har begynt å tegne en del appelsiner, men så har vi gådd over på å tegne glass ved en veldig artig teknikk med kull. Man soter ned arket og bruker en knettgummi for å hente fram lyset. Det var vanskelig men utrolig spennende å prøve.

Skulpturen min
I dag ble jeg helt ferdig med skulpturen min. Jeg lagde en tann, siden oppgaven var at vi skulle lage en del av menneskekroppen. Og jeg er jo ikke så spessielt glad i sener, involler og sjelett, så derfor tok jeg noe litt mer u-ekkelt. Jeg skal spraye den gull etter vi har brent den i ovnen. Så det blir en glatt gulltann! Noe som var dumt var at jeg ikke fikk lov av lærerne å ha glitter på tanna, så når jeg har fått tilbake oppgaven, så tror jeg at jeg blir å dekorere den med gullglitter og diamanter. Det blir såå fint :D 

Tegning- hånd


Har tegne-lekse til i morgen i Visuelle kunstfag. Vi skulle tegne en hånd! Så dette ble da resultatet.

Tegning


haha okei den så litt drøy ut, men mente egentlig noe slags budskap ved at man må åpne øyne for miljøet, for på den ene siden så skjønner man at  det er viktig men på det andre siden så gidder man ikke tenke på det og egentlig bare holder munn om det liksom.

-Synes?

 

Design & arkitektur prøve-eksamen


Vi hadde prøve-eksamen i dag på skolen. Og oppgaven var at vi skulle lage feks en brosjyre for formgivning. Så dette var da det jeg lagde som en forside til en brosjyre. Synes jeg hadde litt søtt slagord, formgivning farger hverdagen din. Ellers ble jeg ikke så veldig fornøyd. Jeg har jo ikke tegnebrett, så jeg lagde dette i paint! haha skjønner ikke hvordan jeg klarte det med touchpadden.

Maleriet er ferdig


Ble endelig ferdig med maleriet mitt, begynte faktisk i sommerferien med det, men så har det bare blitt stående for jeg har ikke hatt tid til å male. Så nå gjorde jeg det helt ferdig. Vart veldig fornøyd med det!

-Synes

Logo
Vi fikk en oppgave på skola der vi skulle lage en logo for korpset på Lurøy, Neo Cantus. De logoene jeg har laget er ikke helt fullførte men det var bare forslag, må selvfølgelig bearbeide de. Men vi skulle ha en logo klar til i morgen. Jeg synes det var ganske artig oppgave, men jeg likte ikke at det var en logo for et korps, for da er det jo ganske begrensninger, og man må jo ha med noe som har med musikk å gjøre.

-Hvilken logo var best?

Vann maleri


Malte det i helga, fikk bare plutselig så lyst til å male... hehe tidsfordriv kalles det!

 

scrapping- julekort

Jeg vart så inspirert av Julie i dag, så jeg måtte bare prøve meg på litt scrapping. Lagde et julekort! synes det ble ganske fint til å være første forsøk.

Tegnelekse


Fikk plutselig vite i dag at vi hadde tengelekse hadde helt glemt det bort. Så jeg mått no bare hive meg rundt å tegne den. Selv om det var litt krevende lekse så likte jeg den, det er jo artig å skyggelegge.

tegneleksenNå er jeg ferdig med tegneleksen som vi har til i morgen! Skulle tegne en giraff av alle greier, ja ja lærerene har ikke så god fantasi. hehe

surrealistisk bilde


Vi hadde en oppgave i vissuelle kunstfag der vi skulle lage et bilde med en kopp i, det hadde ikke noe å si hvilket bilde det var så lenge det var en kaffekopp i bildet. Så jeg valgte å lage et ganske surrealistisk bilde, med en sterk komplimentærkontrast mellom koppen og skogen, ville fremheve den litt siden det er helt ut av sammenhengen at den står midt i skogen og at det kommer et fossefall ut av den. hehe for en merkelig ide jeg hadde.

Kalligrafioppgave

Vi hadde en oppgave i DOA at vi skulle skrive kalligrafi, ganske enkelt. Men vi fikk lov å være med å velge selv hvordan vi ville lage kalligrafien, så jeg valgte og kombinere et bilde som jeg malte med tekst som passet til bildet der jeg brukte kalligrafi.

Har ikke sminke på meg, beklager synet

Jeg har vel egentlig lovet bort dette bildet til Julie, hun ville ha det i bursdagsgave, så det skal hun få.

Hello kitty negler

Image and video hosting by TinyPic

-Synes?

Kinesisk "tattoo"


Var den ikke stilig? hehe den er ikke ekte, det er faktisk jeg som bare har tegnet kinesiske tegn på hånden min. Brukte en slags tusj-penn. Tegnene betyr fuck you. haha

it takes timeJeg fikk en del spørsmål i går på det inlegget jeg skrev om at jeg skulle begynne å male igjen, spørsmål om jeg ikke kunne legge ut bilde av maleriet når jeg blir ferdig med det. Og saken er den, det tar laaang tid. Men selvfølgelig skal jeg legge ut bilde når det er helt ferdig. tenkte kanskje dere ville se hvor langt jeg er på vei.. siden jeg neppe rekker å male så mye mer de neste dagene siden jeg drar til sørfjorden.

Nå er jeg igang med malinga


Pappa har mast så lenge på meg nå at jeg må begynne å male igjen.. Så jeg tenkte at jeg kanskje skulle gjøre det nå som dagene er gråe og regnfyllte. Så jeg skal male et bilde av norfjorden.. Begynner med det, så får vi se om det blir flere bilder etter hvert.. er ikke sikker på om jeg er så gira flere, er jo så ufattelig mye konsentrasjon som skal til!Kunst og slikt

Om to dager har jeg fullført et helt skoleår på vidregående.Og jeg har for lengesiden bestemt meg at jeg vil fortsette å gå formgiving. Det var ikke slik jeg forventet at det skulle være, men selv om det ikke ble slik så gjorde ikke det så veldig mye. Så lenge jeg får bruke min kreativitet så er jeg fornøyd, det bare irriterer meg litt at vi får så begrensede oppgaver, er jo aldri rom for å tenke utenfor boksen, føler jeg.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra hva jeg har laget i løpet av året. Jeg har selvfølgeli laget mye mer enn dette, dette er bare en bitteliten del av hva jeg har laget.

Prøve-eksamensoppgaven min, vi skulle først skisse ned en sånn merkelig sak, og så skulle vi bruke den kubistiske kunstretningen elns. Så det er et litt merkelig bilde, men fikk no 5 på det så jeg er fornøyd!

Bare en sånn liten oppgave der vi skulle male et lite utdrag av et bilde innen ekspressjonismen, eller var det impresjonismen hm..

Afrikansk maske laget i en slags leire og malt med oksyder. Inspirert av andre afrikanske masker


En liten tegne-øvelse der vi fikk utdelt et ark med et par streker på, så skulle vi fortsette på tegningen med samme tegne teknikk.

Male-øvelse der vi skulle øve på å bruke ulike maleteknikker, bildet skulle vi male en kopi av, for vi fikk utdelt motivet.

Oppgave der vi skulle designe drømmehuset! jeg fikk litt dårlig tid på den der oppgaven, men ble no et greit resultat


Nice hair dudeJeanette flettet meg i dag og i går slik som dette! Det var jo ganske kult da, men ser sykt vanskelig ut å lage.. Men hun gjorde det ganske fort så det må vell ha vært lett eller så er hun bare sick flink! ;)

Hello kitty boks
På skolen hadde vi en slik mønster-oppgave, der vi skulle lage et mønster til en boks, så har vi prøvd ut forskjellige mønster ved å lage sjablonger, klippet, tegnet og malt. Så her har jeg laget min ferdige boks med hello kitty flatemønster på selve boksen og cupcakes motiv på lokket. Så  nå holder jeg på å lage ferdig veggavisen som vi skal vise hele designerprosessen på.

dekorering

Skuffene var egentlig kvite, og ganske kjedelige. Og i går natt så fikk jeg bare så ufattelig lyst til å være litt kreativ, jeg bare måtte gjøre noe.  Det var ganske sent men jeg klarte ikke legge meg før jeg var ferdig å dekorere skuffene. Jeg limte på servietter som jeg fant i den gamle serviettsamlingen min, det ble jo ganske søtt da.

Min afrikanske maske er nesten ferdig!


Jeg har laget selve masken ferdig, med tekstur, hulrom, osv. Men jeg må jo brenne den, og så skal vi male den senere, da skal vi bruke noe som heter oksyder. Er ikke helt sikker på hva det er.. men det er no en slags maling i alle fall. Så da skal jeg bruke en litt jordbrunfarge i annsiktet, det vil se mest afrikansk ut da. Og så skal jeg lage en trubadur (eller hva det enn nå heter) på hodet til masken.
Jeg skal legge ut bilde når den er fullstendig ferdig også så dere får se hvordan den ble. ;>

Neggelakker

Jeg har desverre ikke noe autfait, men jeg har over ølløv neggelakker.

Jeg prøvde å lage mønster på neglene mine, men jeg var så skjelvete så det gikk ikke så bra.Det så ut som om jeg hadde pølsefingre! HAHAH

Kitch tingen!

Jeg har nå fått hjem kitch tingen jeg lagde, det var det første vi lagde i faget design og arkitektur. Jeg blogget om dette tidligere, men da hadde jeg ikke bilde av det jeg laget så nå har jeg tatt bilde, for det var noen som spurte om jeg ikke kunne vise hva jeg hadde laget på bloggen. So here it is:

Det er et øye men egentlig en skål!

Læreren ville ikke at vi skulle lage så store ting, første gangen liksom. Så derfor ble den litt liten!
Juleverksted

I går var jeg hos Tante sammen med barnebarna hennes, mamma, søstren min og ungene hennes. Vi hadde juleverksted, spiste pizza og så julefilm.. Det var kjempekos! Men jeg hadde håpet at vi skulle bake pepperkaker men det ble visst ikke det. jeg fikk no MAX julestemning så det gjorde ingenting.

Halloween

Jeg måtte bare prøve å skjære ut en halloween lykt av et gresskar, jeg har alltid hadd lyst til å gjøre det. Men det var ufattelig ekkelt å greve ut alt av gresskaret, det var slimete og sånt. fissj

Jeg lagde taco-gryterett til middag. Nydeligt!


Det snødde noe kolosalt i natt. Det var ikke en snyflekk å se da jeg la meg for å sove i går, men da jeg våknet i dag så det slikt ut. Helt sykt


Hva syntes du om gresskaret mitt? ;;

Panda lipsHehe jeg så noe lignende på nettet og måtte bare prøve det ut! <3

 


Hva synes du om bildet ?

 

The book of everything!


Siden jeg er alzheimers glemsk så tenkte jeg at det kunne være lurt å ha et sted der jeg kunne se på timeplanen min, lekser, og hendelser som jeg kan skrive ned. Så får jeg en bedre oversikt over livet mitt. Men jeg kunne selfølgelig ikke bare bruke en helt vanlig bok, nei jeg måtte få ut litt kreativitet. xD så jeg fant fram forskjellige ting i skuffer og skap og ordnet sammen en søt liten bok.


Hva synes du om boken ?

Gamle tegninger
Jeg ryddet litt i dag og fant to gammle tegninger fra slutten av åttendeklasse, jeg var så fasinert av slike amine og magna folk, eller hva enn det heter. Det var litt artig å se tilbake på....

Crazy nails
Hva synes du om bildene/neglene?

Nails, colors, negler, neglelakk, fargerik

Kitsch!Vi har hatt ett prosjekt på skolen der vi skulle lage en kitsch gjenstand, med både idemyldringer, arbeidstegninger, og forming av gjenstanden i leire. Jeg lagde en krukke som så ut som en skål. Den ble ganske creepy!

For dere som ikke vet hva kitsch er så er det kunst/gjenstand som ser ut som noe, men er noe annet, eller har så har det blitt brukt andre ting som ikke har noe med sammenhengen å gjøre. Sånn som et armbånd laget av knapper, (bilde nr. 1) .  Se på de forskjellige kjøkkenredskapene som ser ut som dyr (bilde nr.2)

Salt og pepperbøssen som er to mennesker som klemmer. (bilde nr.3)

Den kuleste av eksemplene mine: Cupcaken som er en mobil høytaler.

Og det søte cupcakesmykket.


Hvilken av Kitsch eksempelne mine synes du var kulest?

Har du hørt om kitsch før?

qt cupkakes <3

4
Aww var de ikke bare ufattelig søte, kunne nesten ha spist dem, men jeg tror ikke leire smaker så godt, spesiellt ikke når de er stekt, og harde. HUffs.
BIldet er litt redigert og sånt, men jeg synes det ble utrolig søtt n_n

Synes ?

Tegning- jente


En tegning av en litt forskrekket jente, hehe
Det er altså ikke en ekte person, jeg bar begynte å tegne øynene og så tegnet jeg resten..
Arket ble litt knøvlet... tsss

Hva syns du ?

armbånd- made by me

Da jeg var i bodø var jeg innom perlebutikken de hadde der, og der kjøpte jeg meg litt sølvtråd og et par perler... Så lagde jeg dette enkle armbåndet her!  Flettemetoden jeg brukte er den samme som man bruker når man lager hampesmykker/armbånd osv.


Syns du det ble fint?

Hjemmelagde Cupcakes figurer


Kinesercupcake xD

Cupcake med strø

Signatur under

Jeg fikk ikke tid å steke dem i dag, så jeg skal steke dem i morgen, og da tenkte jeg at jeg skulle lage noen viskelær også.

Hva synes du om dem ? :D

Torghatten vann-maleri

Jeg malte det da jeg var på hytten, og når jeg skulle ta det med  hjem, la jeg det i sekken. Og så presset jeg datane oppå det, så det ble litt krøllete. HEhe xD

Tegning


Tegnet den nettop,, hun ble litt rar da. men shit happens

Jeg tegnet en "Cupcake"


Eheh ble den ikke søt ?

Rosa &hvite stripete negler
Det er rosa men det ser mer rødt ut på bildet,...

Tegning>øye


Det var vanskelig å tegne med bærbaren.. huff

Jeg har ikke hadd så alt for mye å gjøre i dag, har ligget over til Jeanette, med Matilde og Tine. Men jeg og Matilde dro ganske så tidlig, men jeg skal kanskje møte Jeanette og Amalie i dag. I går hadde vi det forresten kjempe gøy, vi var først i byen en liten tur, så dro vi på bowling og til slutt på dolly,...  NamNam sier jeg bare ;D


Hva synes du om tegningen?

Har laget smykke


Jeg hadde litt lite å gjøre så jeg lagde et smykke. Det ser sikkert mykt ut men det er stein hardt. :P

Hva synes du om spøkelse mitt ? xD

Nail design


Jeg lagde bare 2 blomster på hver neggel, hadde ikke tid til å gjøre det noe finere så det ble ikke så bra.. men, men.

Gammelt maleri..Jeg malte det for ca et år siden, gav det til pappa i julegave.. Fjellet heter blokktinden, han kommer derifra, et eller annet sted, elns..

Hva synes du ?

Michael Jackson skisseJeg tegnet bare en skisse av MJ, når han var ganske så ung.. Men det ble ikke så bra akkurat. .   Jeg vuderer å male over skissen, altså legge farge på bildet..

Nye malesaker


Jippi, jeg har fått meg to bøker, den ene handler om sånn maling på ting, eksempel rosemaling... Den andre er om oljemaling pluss at det er med oljemaling. Også et til skrin... Jeg fikk alt dette til Finn & Mailiss, jeg har tidligere fått et gedigert skrin med masse maling, pensler, oljepastiller osv .. TUSEN TAKK FINN OG MAILISS ilupilu guys.
arkiv

 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits