Home, sweet homeNå har jeg vært hjemme i en hel uke. Har vært utrolig godt å komme hjem igjen, møte familie og venner. Denne uka har gått så alt for fort, har hadd så masse jeg skulle gjort så tiden har flydd litt forbi meg. Er ikke lett å rekke over alt på kunn en uke, men heldigvis er det ikke lenge til juleferien.

Så nå holder jeg på å pakker ned ting jeg har glemt å tatt med meg på hybelen. Og det er MANGE TING jeg har glemt. Sååå gruer meg litt til å dra med meg alt på toget.

Pakker i posten!


I det siste har jeg bestilt meg en del ting på nettet. Fikk skikkelig dilla på å bestille, er jo så artig å få pakker i posten. Men nå skal jeg vente til jeg får stipendet mitt før jeg bestiller noe mer.

Bestilte litt matgreier på iherb. Brownies- og peanøttsmør- proteinshake.  kokos olje, sjokoladesaus (UTEN KCAL!!!!) og stevia sjokoladeessens.

Bestilte meg noen nikesko, men det var vel en uke siden, så er blitt litt skittene allerede. Skal bestille meg i flere farger senere.


Og disse superfine kinebrasil treningstightsene.  De er onesize, fikk helt sjokk når jeg fikk dem i posten, de var så små, men er god stretch i dem.


kinebrasil stevia sjokoladesaus kokosolje treningsklær nike

gårkvelden!

I går var jeg i 18års bursdag til Bettina! Det var veldig koselig, men jeg dro litt tidlig da, var ikke helt i form... :/ så jeg dro hjem og la meg og så en episode av spartacus<3

Bilder fra Hemavan
I vinterferien var jeg jo i Hemavan sammen med Anna! Det var utrolig koselig, vi hadde et nydelig vær, og flott skiføre. Vi ble kjent med noen kjempe greie svenske gutter på cafeen på sentrumshuset. Anna og Andrea forstod heldigvis svensk, men jeg hadde ganske problemer med å forstå. Hahah har bare lyst å dra tilbake å møte dem igjen nå. Får prøve å ta meg en tur tilbake i nærmeste fremtid.

Hemavan here I come


I dag drar jeg til Hemavan sammen med Anna og familie. Jeg skal bare en liten tur til vegvesenet og ta teorien, så setter jeg kursen mot sverige! Vi skal være der helt til søndagen, blir så ufattelig godt å kjøre slalom igjen, er sikkert et år siden sist.

Gruer meg maks!I morgen tidlig har jeg tenkt å ta teorien for personbil altså klasse B. Jeg har tatt tusenvis av tester på nettet, på teoritentamen, jeg klarer jo å bestå alle testene nå, men jeg er redd for at det skal være vanskeligere spørsmål på den ordentlige prøven. Hadde vært supert om jeg hadde klart teorien nå så slipper jeg å tenke på det senere og da slipper jeg jo også å ta fri fra skolen for å ta den.

bursdagsfeiring

I går feiret pappa stordagen sin på festhuset i lagneset. Egentlig så har hele helga blitt brukt til denne festen, for vi måtte jo fikse maten og alt før festen, og etter den måtte vi rydde og slik.

Stine, Geir-inge og jeg hadde diktet en sang til han som vi sang under kaffen. Han syntes den var kjempefin.

Jeg og Maja giddet ikke å være der så lenge ilag med alle "gamlingene" haha. Så vi for oppover til Maja og så film!

black and white bursdag

I går var jeg i bursdagen til Jeanette hun ble 18 år, og det var black and white tema. Det var en utrolig flott kveld. Legger bare ut bildene fra før vi dro i burssdagen, for bildene fra bursdagen ble så mørke.  
Farging av hår

Nå har jeg og marina farget håret våres. Og siden hybelboeren under oss hadde dratt ut kontakten til varmvannstanken og alt vannet var kaldt så måtte vi varme opp vann i kasseroller og tømme over hodet vårt... Haha smart

Besøk av Jeanette, Marina og Elgen!

Hadde besøk av Jeanette og Marina i går! vi så verdens skummleste film, serriøst ass! Insidious! Aldri se den, den er skikkelig creepy.   


Se hva vi fant i går... var rett utenfor huset vårt. Han elgdur var egnetlig ganske snill, vi gikk veldig nært men han brydde seg ikke noe særlig.

Bilder fra dagen


Jeg lagde laks med stekte grønnsaker og chilisaus til middag i dag. Schmaker godt!

Var ute å gikk på ski, og det ble selvfølgelig noe feil med hodelykta mi. Så når jeg skulle renne opp den siste bakken der det ikke er lys, så funket ikke lykta lenger.... Var utrolig skummelt å renne gjennom den kølmørke skogen!!! huff og være, neste gang tar jeg med ekstra lommelykt.

Bilder fra bursdagen


Det ble jo selvfølgelig ikke tatt bilde av bursdagsbarnet, så jeg måtte bare ta et annet bilde som jeg hadde på pcen.<3

Her følger folk med! janei, men søt er de uansett!

Herregud jeg så litt retarded ut..

Sykt gode cupcakes som jeanette hadde laget!

Annie, søta!

var desverre ikke noen bilder av julie og marte på de bildene marina sendte meg.

Foto: marina


 

Sen julegave-iphone 4

Fikk litt sen julegave fra pappa i år. For han hadde gjort litt feil når han skulle bestille iphone til meg, og det oppdaget han i jula, så da måtte han jo bestille på nytt. Og den kom ikke før nå.

Er så dumt at man må bruke mikro sim kort, kunne de ikke bare ha tatt vanlige!!?   nå må jeg vente til mandagen før butikkene åpner slik at jeg kan få meg et mindre simkort og så bruke den.

Q-Hvilken mobil har du?

Bursdag
Nå skal jeg i bursdag til Tine, hun er blitt 18 år! er jo helt sykt hvor tiden har flydd. Jeg føler meg ikke noe i nærheten 18 år, og det er bare et par måneder igjen. Grur meg mest til å kjøre opp, uff så stress.

Bilder fra nyttårsaften
Okei, tok ikke så mange bilder da. Men ble no litt i alle fall!

-Hadde du en fin feiring?

31.des.2011


Nå er jeg ferdig sminket og klar for å feire det nye året som kommer. Skal først spise inderfilet og fløtegratinerte poteter sammen med familien, og så drar jeg til Jeanette.. og etter det har jeg ikke noen klare planer, bare nyte den siste tiden i 2011.

Julegavene mine

Ble litt i seneste laget før jeg rakk å få tid til å legge ut julegavene på bloggen, men her er de:

Skilue og hansker

 

Pulsklokke, med tilbehør.


Genserene

singletter, kåpe, og bukse

Masse forskjellig. tok ikke med glitteret jeg fikk av helene, måtte prøve det så det ble ikke med på bildet. Jeg dekorerte ipod dekselet med glitter haha, det ble søtt!

flere dingser

Truser
Gavekort på bikbok,  tilsammen 1200,-  fikk også penger i julegave, men jeg har selvfølgelig klart å mistet de, tror hunden til søstra mi har spist de opp eller noe. Kjipt

Fikk iphone av pappa, men den kom ikke i posten før jul. Men jeg får den no sikkert før året er omme. Jeg vet ennå ikke om det er en hvit eller en svart.. vil at det skal være en overraskelse, håper selvfølgelig at den er hvit. :)

Skjerf.

Du grønne glittrende tre go dag
I dag har jeg pyntet juletreet, det ble kjempe fint! Er ellers litt trist å se ut av vinduet og se at det ikke er noe sny. Alt regnet bort i natt, uff. Kan ikke huske sist det var jul uten sny.

Nissen er på besøk

Nå har nissen kommet på besøk i år og tross at et er snyfritt. Er litt artig at han sitter der rett framfor inngangspartiet, for det er så mange som først tror det sitter en ekte person der og de blir skikkelig redd. Haha, men det er jo ganske artig for ungene når vi har julebesøk og sitte på fanget til nissen. Han sier ikke noe da, men vi bruker å si at han bare vokner opp før på juleaften.  


Sånn ble julekortet jeg skal sende til Østerrike. Jeg skal selvfølgelig skrive et par ord på baksiden (på tysk altså) men jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal skrive.  Må iallefall skrive at Hanne ikke ble med på bildet og kanskje sende et bilde av henne og.

Ut med klassen

Nå er jeg endelig ferdig med alle tentamene mine, mattetentamen gikk rett i dass.. men jeg er glad det er over. Nå skal jeg ut med klassen og spise pizza på PapaPia og så skal jeg dra på spenst og trene det av meg :)Kvalitetstid med meg selv
Jeg trengte virkelig å stresse helt ned, ta meg et fotbad, annsiktsmaske og spille av dempet og rolig musikk. Har vært så stresset av allt skolepresset, føler at det har tatt litt over livet mitt i det siste. Fullt av tentamener, innleveringer osv. Var godt å bruke litt tid på meg selv, og legge bort matteøvingsheftene mine for en stund.

3. søndag i advent
Tenk at det allerede er blitt den tredje søndagen i advent. Det er helt sinnsykt hvor fort tida går. Jeg begynner å stresse litt med julebakinga, har ennå ikke hatt tid for jeg har hatt så masse tentamener og styr som jeg måtte ha øvd på. Men mattetentamen er på onsdagen og det er den siste. Så da har jeg bare to innleveringer igjen og så kan jeg ta meg tid til å bake. Fikk btw mascara i adventspakke i dag, flotters, trengte meg en ny en.

-Synes om bildene?

Julemiddag


Nå er vi snart på tur til Hemnes for å spise julemiddag. Det tar jo en liten stund å kjøre så vi må bynne nå. Det blir vell koselig, men jeg skulle egentlig ha vært hjemme å øvet på matten, har jo tentamen på onsdagen. Vell vell får ta det i morgen da :)

har farget håret
I går farget stine håret på meg, jeg skulle egentlig ha en veldig lys brunfarge, og det var det jeg hadde kjøpt. Men av en eller annen grunn ble håret mitt ekstremt mørt. Jeg hadde ikke så mye i mot det, men mamma og pappa likte det ikke noe særlig, de ville egentlig at jeg skulle være blond så.

Julestemning

Jeg har så ufattelig med julestemning i dag, jeg var nemlig med pappa og fant juletre i skogen til onkel. Vi fant et til oss, og et til bestemor og bestefar. Men vi blir ikke å ta treet inn i huset ennå, det er nok ennå litt for tidlig. 

 

Jeg pyntet litt på rommet mitt idag også. Tok opp litt røde ting, men jeg må nok vente litt før nissene tas opp. Er jo ikke jul ennå, selv om jeg ønsker det.


-Har du julestemning?

jul i blåfjell<3


Kan ikke fatte at det faktisk er 1. desember i dag! er overlykkelig! Men det føltes litt rart siden jeg ikke fikk adventspakke i dag, jeg avtalte nemlig med mamma at jeg skulle få det i helgene. Så er bare å glede seg til helga.

1.desember betyr også at det var jul i blåfjell i dag, awww. Det var så koselig å se på, mange gode barndomsminner fra den serien der.

-Så du blåfjell i dag?

Ønskeliste til julenissen

-Iphone 4. Jeg har jo en sugen mobil atm, en jeg brukte for sikkert 4-5 år siden. Sånn skjer når man pressiserer å bade med mobilen i lommen.
2. Nike running chip Er en brikke som man legger i joggeskoen, og en annen ting som man stikker i ipoden, så kan man se hvor langt, fort og hvor man har sprunget.

3.Treningsklær

4.Gavekort på g-sport. Skal kjøpe meg nye skøyteski til vinteren.


6. FÅ EN FANTASTISK JUL!

Hva er vel ikke bedre enn å få ønske seg enn nettopp det!!!. hehe

-Ønsker du deg noe av det samme`? Evt hva?

JULESTEMNING

Vi har fått opp adventsstaker i så og si alle vinduene i huset, og i dukkeskua, og i boden. Og mamma hengte og opp julegardinene mine! Jeg sitter å hører på julemusikk, og julestemninga er på TOPP!
Lagde et til julekort btw! Ble ikke like fint som det første men ble no greit.


Gullbryllupp


I dag var vi i gullbryllupp til besteforeldrene mine, på pappa sin side selvfølgelig!  Var på bimbo-kroa og spiste først, og så dro vi hjem til dem og spiste kaker etterpå. Tenk at de har vært gift i 60 år, det er bra mange år. De ble gift når de var rundt 20 og nå er de 80. Det er helt sykt, jeg kunne ikke tenkt meg til at jeg hadde funnet en person når jeg var 20 som jeg skulle dele resten av livet mitt med. Men selvfølgelig hvis man finner den rette, så går det jo an! slik som dem <3

Q-Har du vært i gullbryllup før?

Det snør, det snør, tiddelibom

det er det, det gjør, tiddelibom og hutte meg tu!


Slik ser det ut utenfor soveromsvinduet mitt! ahh jeg bare elsker at det endelig har begynt å snø, har ventet lenge på det. Trodde nesten vi ikke ble å få noe som helst snø i jul. Er bare 34 dager igjen til juleaften, jeg er allerede i julestemning.

Tentamen


Vi hadde norsk tentamen i dag, det gikk ikke så bra.  Det er ikke det at jeg ikke hadde noe å skrive om, men problemet var at jeg hadde alt for mye å skrive om. Og vi hadde fått klar beskjed av læreren at vi ikke skulle skrive mer enn 2 sider. Og det klarte jeg ikke, ble 2 og en halv. Så jeg håper jeg ikke detter ned i karakter pga det.


Lagde meg muskattgresskarsuppe når jeg kom hjem i dag! nam nam.old birds fly

 

Fly, fly away little bird

the light will guide you the way

from this earth, through the sky,

far, far away

Fly to your husband, your parents, and your sisters

Meet the birds you once lost

and let the others go

They want you the best,

Your time has run out now, so just start flying

Heaven is waiting....

 


Hva synes du om diktet?

Jeg var nemlig i begravelse i dag, knekkte helt sammen etter kirka. Var helt utrolig merkelig, jeg trodde jeg kom meg ganske bra over tapet av bestemor, men gjorde tydligvis ikke det. Var bare jeg som stengte inne følelsene mine igjen... Og da kommer det så mye følelser på en gang. Følte liksom at jeg måtte få ut litt mer gjennom poesi, ikke likt meg, men jeg prøver no noe nytt i allefall.

Bloggesperre

Jeg får liksom ikke til å blogge sånn som før, føler liksom ikke at jeg gidder så mye. Får heller bare ta et par blogginlegg når jeg føler for det, gidder ikke blogge om sånne  kjedelige ting( sånn som nå haha)


Jeg var jo på hyttetur sammen med Anna i helga, tok desverre ikke noen bilder da. Men det var veldig koselig, vi så masse filmer, gikk tur i måneskinnet, lagde taco og brownies, og bare slappet helt av. Så nå etter en slapp helg blir det full peis med treninga. :)

flinke jenter


Har vært hos Marina på leksegjørings kveld. Vi begynte bra med lekser, men etterhvert daffet det mer og mer av, og så ble det chatroulette, faktisk! haha artiiig

Fotballturnering

Var jo i Bodø i helgen på fotballturnering, tok ikke så mange bilder da, giddet rett og slett ikke, jeg vurderte faktisk å slette bloggen siden jeg er så lei. Men bestemte meg for å ikke gjøre det. men men, i bodø kom vi til semifinale mot b&y og tapte, så vi fikk altså 3 plass.Egentlig ganske fornøyd med det p.g.a vår dårlige sesong.

Jeg kjøpte meg faktisk nesten ingenting! Bare litt sminke. Men jeg brukte ganske mye penger uansett, jeg måtte jo spise masse mat, og da fyker pengene.

er i tjong


Jeg er i tjongsfjorden denne helga og, men bare at denne gangen er jeg på besøk til Helene. Har faktisk ikke besøkt henne siden januar i fjor, så det var på tide. Men det tar jo så irriterende lang tid å reise hit,bruker jo hele ettermiddagen på det. og jeg måtte til og med gå en halvtime før skola var slutt slik at jeg skulle rekke og dra hjem en tur for å pakke. Jeje men denne helga blir no koselig den også <3

Treeeeeening

I dag har jeg vært og trent på spenst. Var sammen med Maja og Maiken, vi for på gruppetimene mage, rumpe, lår og zumba. Den første timen var kjempe effektiv og bra, men jeg likte ikke helt zumbaen denne gangen, men det var fordi det var en annen insturktør og da var det også en annen korigrafi, noe som jeg ikke likte overhode! så vi trente no litt selv etterpå.

Tjongsfjord next


Skal til tjongsfjorden og besøke Maja sammen med Anna. Blir sykt godt å møte dem igjen, sist vi alle tre var i lag var i konfirmasjonen til anna. Alt for lenge siden spør du meg. ... men men nå møtes vi once again<3

klar for hyttetur

Nå har jeg pakket og er klar til å dra på hyttetur sammen med Marina og Cathrine. Sist gang vi var på hytta til marina var det jo vinter så da kjørte vi scooter, men denne gangen skal vi gå. Blir sikkert kjempe koselig!


prøver å ikke skjeive ut på turen, og fortsett å være sånn høvelig sunn.

Konfirmasjon

I dag har jeg vært i Konfirmasjon til Maja Denisa! Det var skikkelig koselig, men jeg angrer litt på at jeg ikke tok meg tid til å skrive en tale mens jeg var i østerrike, talen jeg begynnte på ble liksom ikke helt bra eller helt ferdig, så jeg skulle jo ha begynnt litt før å skrive...
Kjære majamor!

Jeg er så ufattelig glad for at jeg kjenner deg, for du er et så fantastisk flott menneske. Du har vært som en søster for meg, og jeg er ufattelig glad i deg. Jeg håper vi kan være fortsette å være venner for alltid, for jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Du betyr så mye.

Nå har lille du også blitt konfirmert, og det er ikke lenge til du er voksen. For årene de flyr avgårde, det skal jeg love deg!  Håper du nyter de siste årene som ungdom og at du tar deg tid til å være barnslig sammen med meg. Man er nemmelig ikke voksen før man er barnslig...

Jeg vil ønske deg all lykke og vell i fremtiden!  I love you snuppa <3

Bye bye Norway

Image and video hosting by TinyPic


Nå reiser jeg snart til Salzburg på språkreise sammen med tysk-klassen.1 uke i Østerrike.Jeg gleder meg noe sykt til vi kommer dit, men først står vi ovenfor en laaaang reise. Vi skal først med tog til trondheim, så med fly til oslo, og så et nytt fly til München, og deretter et tog derfra til Salzburg. Langt!

Ahh det blir godt å komme til varmere strøk, så på værmeldingen nettopp, og det var meldt opp i mot 27 varmegrader. Mmmm deiligt!

Jeg blir sansynligvis å blogge om språkreisen mens jeg er der nede, for jeg tar med meg datan. Og vertsfamilien har helt sikkert nett der.

første skoledag

Nå er ferien over, og det er tid til å komme seg på skolebenken igjen. Jeg gleder meg sykt til å komme på skolen og møte alle i klasse FO2A.Vi blir litt mindre i klassen i år enn det vi var i fjord, trist, men vi skal vell  komme oss igjennom et år til om ikke to.


uten strøm og dusj i fire dager

Nå har jeg kommet hjem fra det jeg vil kalle paradis, har vært i einvika uten strøm og dusj. Var godt å komme seg bort fra data, tv og mobil. Bare nyte de siste dagene av sommerferien... lese en bok, tilbringe tid sammen med familien, bade gå tur osv.    Vi var rundt 20 stykker på denne lille plassen, så det ble litt trangt til tider, men det gjorde da ingen verdens ting, vi er jo familie.  Og det gjør kanskje at vi kommer enda nermer hverandre.
Her er et bilde fra einvika.

Barna lekte så flott på stranda.

solings på g

På lørdagen var det fellesgrilling! Det ble litt regn så etterhvert rømte alle inn.

Cherrie fikk også være med til einvika!  Der koste hun seg godt sammen med mattis.

einvika


Her er et bilde som en i familien har malt, det er fra einvika, slik ser det altså ut der vi skal tilbringe de neste dagene fram til søndag.


Nå drar jeg til einvika i brønnøysund. Der står det nemmelig huset der bestefaren min vokste opp. Jeg skal dit sammen med en del av familien på mamma sin side. Vi blir ca 20 stk. 

Jeg gleder meg til å komme meg litt bort fra teknologi som data og tv, blir godt å kunne slappe av med familien, spille kort, lese, og bade på den hvite fine badestranda.

Jeg tar med kameraet, så når jeg kommer tilbake skal jeg legge ut bilder! :D

"photoshoot"


okei,  ikke noe ordentlig photoshoot... men vi tok bare en del bilder når vi ventet på at ferga skulle komme. Ble jo nesten som en.

arkiv

 • Oktober 2013
 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits