blogger ikke mer

Jeg har sluttet å blogge, vart egentlig ufattelig lei! så jeg bare gidder rett og slett ikke mer, har viktigere ting å prioritere! that's it!  men blir ikke å slette bloggen tho, for jeg liker å bruke den som et bildearkiv, har jo lagt ut masse bilder her, som jeg har slettet fra pcen, så det kan være kjekt å se tilbake på :)

vinterbrun

Jeg var og tok solarium i dag, tok ikke så lenge siden jeg har sykt klaustroforbi for å ligge inne i solsengene. Jeg tok 15 min, men gikk ut før den var ferdig, bruker å skvette sånn når den slås av så jeg bare gikk ut før tiden. haha

 

Jeg fikk ganske bra skille på ryggen synes jeg. Blir alltid brunest der. Skulle bare ønske brunfargen ville vare lengre, den går jo bort så ufattelig fort.
En ting som er veeeeldig dumt med sol er at man får masse fregner. Huff og være
- Tar du sol om vinteren?

Nothing


Har serriøst ingenting å blogge om. Eller i morgen skal jeg jo på måneskinnstur med friluftslivgruppa, hvis jeg tar bilder fra det kan jeg jo blogge om det. håper på at vi skal se nordlyset... men men, noen tips til hva jeg kan blogge om, pleas?

et lite innkjøp


Kjøpte meg en proteinshake etter treninga i dag, er så sykt lei av smaken på proteinshaken min... Denne var så mye bedre smak på!

Vi skal lage sånn cupcakes på skolen som vi skal gi bort til ungdomsskoleelevene når det skal være en slags studiemesse, så da tenkte jeg at jeg måtte skaffe meg en ordentlig kremsprøyte greier.

Fulgte med fire iceing farger, 25 poser, og 5 forskjellige størrelser for å sprøyte igjennom.

beskyttelse

Nå har jeg kjøpt meg et midletidig deksel til iphonen min, må jo ha noe beskyttelse på mens jeg venter på desklene som jeg har bestillt. Var ikke så mange fine deksel her på mo, så jeg tok no bare det billigste jeg fant, har jo uansett ikke tenkt å bruke det etter jeg har fått de andre.


Ble ikke dette stilig, kjøpte meg også tre bokstaver. Tenkte at siden det var på soveromet så måtte jeg jo ha Zzz..  sovetegn! Skulle egentlig skrive love eller ida men Een og Aen var utsolgt.

Bilder

Jeg fant ut at jeg måtte ha noen bilder i rammene mine.

Skrev ut bilde av meg, Anna og Maja.

Denne rammen var mye vanskeligere å få bildene til å passe i, så det ble ikke så bra når jeg skrev ut bildene, men det får no funke for en stund.  øverst er marina og jeanette. Nederst er vilde, meg og jeanette på nyttårsaften.

Vurdering

http://ingridflf.blogg.no/

Ingrid ble den bloggen jeg trakk ut til en vurdering.

Header &design:

Synes headeren var kjempefin, tre søte bilder av henne selv, det eneste som var litt dumt var at "i"en ble borte i bloggnavnet på headeren. Designet, hmm hun har ikke noe design, bloggen er bare helt hvit, egentlig så er det ganske greit. Synes ikke det er så fint med blogger som har masse vis av farger i designet, greit å ha det stilrent.

 

Innholdet:

Hun blogger om mote og hva som skjer i hverdagen hennes, og det er jo en sjanger som er ganske intressant! Hun har også store bilder på bloggen og  jeg kunne ikke se noe skrivefeil så det var veldig bra. 

Hvis jeg skulle ha gitt en karakter på bloggen ville jeg ha gitt en 5er

vurdere bloggen din?


Tenkte jeg skulle kjøre igang en ny vurderingsrunde, er så sykt lenge siden jeg har gjort det. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet der du sier at du vil bli vurdert! Så trekker jeg ut en blogg som jeg blir å vurdere.

Hormonforstyrrende kosmetikk


Dette er vanlige kosmetiske produkter som finns i de fleste baderomsskap, noe vi kanskje ikke tror er farlig for oss. Det er jo tross en del av hverdagen vår å bruke  disse produktene. De inneholder parabener, det er så enkelt som et konserveringsstoff som man gjerne kan være foruten, for det finnes masse kosmetikk som ikke inneholder dette. Det kan nemlig være lurt å være "føre var", det er faktisk gjort undersøkelser som viser at hvis man bruker produkter som inneholder parabener over lengre tid kan de bidra til redusert fruktbarhet, tidlig pubertet og kreft, men siden det ikke er gjort nok undersøkelser kan ikke myndighetene i Norge forby parabener fra å bli brukt i kosmetikk. Derimot i Danmark har de gjort det forbudt for barn under 3 år å bruke produkter som inneholder parabener. Og de helsemyndighetene der anbefaler gravide kvinner å bruke produkter med parabener i.

Jeg har lest en del på nett om nettopp dette, og har blitt mer bevisst på når jeg kjøper kosmetikk, har til og med fått mamma til å bytte ansiktskrem. Synes at det kan være greit å kjøpe produkter som ikke inneholder dette konserveringsmiddlet, for det er jo ikke dyrer å kjøpe det, og det er like bra produkter uten parabener så hvorfor ikke kjøpe det da? er jo for mitt egent beste, og man vet jo aldri, plutselig skjer det meg noe pga dette.

Her kan du lese mer eller bare søk det opp på google.

Har du noen av produktene på bildet?

iphone dekslene jeg skal bestille

Nå har jeg og Marina brukt kjeeeeempe lang tid på å finne ut hvilke deksler vi skal bestille. Det var jo uendlig med utvalg på ebay. Men jeg fant tilslutt et par deksler jeg ville bestille. Det er bare så dumt at det vil ta opp mot 30 dager før de er her for de blir sendt fra kina eller noe slikt.-Hvilket synes du var finest?

Fordeler og ulemper med blogg

Jeg har tenkt litt i det siste hvorfor jeg egentlig blogger, så da kom jeg til å tenke på de positive sidene med å ha blogg og de negative sidene og fant ut dette:

Bloggen er som en dagbok der jeg kan gå tilbake å se på hva jeg gjorde i mars for eksempel. Er jo greit å ha siden jeg er så glemsk

Jeg slipper å ha alle bildene på pcen, noe som var veldig bra når gammel pcen min krasjet

Får masse fine kommentarer <3

Elsker å ha masse lesere. Dette var faktisk for et par dager siden, og da hadde jeg jo ikke giddet å blogge noe særlig. Det gjorde slik at jeg fikk lyst til å begynne igjen!

 

Det tar tid å blogge

Er irriterende å ikke ha noe å blogge om

Er litt kjipt at alle veninnene mine vet når det skjer noe nytt eller jeg får meg noe nytt, for da kan jeg jo ikke fortelle det til dem neste dag på skolen. For dem vet det jo allerede.
`

Jeg fant altså ut at det er flere fordeler enn det er ulemper ved å ha en blogg. Så derfor bestemte jeg meg for å revurdere tanken min om å legge ned bloggen og fortsetter heller å blogge for fullt.

Q-Er det noen fordeler eller ulemper jeg ikke har tenkt på?

iphone dekselHar tittet litt på ebay etter iphone deksel, var sykelig mange deksel å se  igjennom. Det her er tre av de jeg likte best. Jeg skal bestille sammen med Marina, selv om det ikke er noe frakt. Men vi valgte å gjøre det i lag, siden vi må ha en voksen til å bestille for oss siden  vi ikke har ordentlig visa kort.

-Var de ikke fine?

bloggstopp


Uwvææ har absolutt ingenting å blogge om... Har jo ikke tatt noen bilder i det siste, gidder rett og slett ikke ta med meg speilrefleks kameraet når jeg vaser rundt. Det er jo så stort, gleder meg til jeg får iphonen min den kan jeg i det minste ta med meg rundt omkring. Så når den kommer så lover jeg at jeg skal blogge mer.. imens blir jeg bare å blogge om ting som skjer i min nærmeste omkrets,altså  "Hjemme!"

God jul


Jeg vil bare ønske alleleserne mine en riktig god jul, håper dere koser dere masse på juleaften! <3

Adventskalender

Fikk to pakker denne helgen siden mamma hadde glemt å gi meg noe den første søndagen i advent, for vi fant ut at det var bare tre helger i desember før jul så da ble det heller en ekstra pakke denne helgen.
Dette fikk jeg i den ene.  Hadde ønsket meg sånn slettespray og jeg trengte virkelig hårstrekk.

 
Dette fikk jeg i den andre.

 


 

Julekos

Jeg passer Cherrie i kveld, er ganske mye styr å passe henne samtidig som jeg baker, for hun er jo spinnvill, og så er det litt irriterende å vaske hendene mine for hver gang jeg blir borti henne, men det er no for det meste bare kos å være sammen med henne da.

-Er hun ikke søt`?


JENNY ER BEST!


Hun har en så sinnsykt fin stemme, den er så særegen og tøff. Jeg bare digger henne, hun hadde en fortjent seier, selv om jeg egentlig ville at Isak skulle vinne. Det var jo selvfølgelig bare fordi han er så søt. Men alle er jo egentlig vinnere, de kan komme igjennom med en artistkarriere, og det er jo det som er viktig.

Hvem synes du skulle ha vunnet?

Savner brunetta

Jeg har sittet og sett igjennom gamle bilder fra 2009, da hadde jeg brunt hår for første og siste gang, foreløbig? jeg er så sykt lei å være blond, følte meg nesten smartere når jeg var brunette. Og det er jo egentlig bedre å ha brunt hår, da slipper jeg å slite håret så mye med bleiking, men det problemene er at jeg ser likbleik ut, og om sommeren blir det jo bleiket av sola så da blir jo fargen ikke så fin.  
burde jeg farge håret eller skal jeg la være`?

SpartacusSpartacus er en serie som handler om en romersk slave som blir dømt til døden i arenaen. Der sloss han mot fire gladiatorer, og han vinner kampen, han slakter alle fire. Og dermed får han en ny dom, han skal selv bli gladiator. Så han blir sent til en slags "gladiatorskole" der de trener ufattelig mye. Det som er så fint med han er at han hele tiden kjemper for sin kone. Så det er en ganske romantisk serie, men også ganske trist.

Jeg holder på for fullt å se episodene, klarer nesten ikke å stoppe for de er så spennende.

halloween lookDet er jo tross alt halloween i dag så jeg måtte no bare sminke meg litt. Har selvfølgelig redigert øynene! hehe

Savner egentlig å gå på dørene til folk å tigge godterier, selv om det alltid brukte å bli skikkelig kaldt på hendene, og maskene jeg brukte ble skikkelig fuktige og ekkle når jeg pustet og peste i dem. Fisj Jeje gode tider!

-Savner du å gå halloween ?

Vurdering av matildens

HEADER / DESIGN: Hun har et superfint design, som hun skriver at hun har laget selv, bare det at hun har hentet en del koder fra andre blogger. Men jeg synes det er veldig bra, stilrent og oversiktig. Headeren er også veldig fin, kanskje litt kjedelig og enkel  men generellt fin. Liker skriften som ble brukt i headeren til å fremheve hvem som eier bloggen. Veldig fin!


INNHOLD: http://www.Matildens.blogg.no heter bloggen til Matilde Strand. Hun er ei 14 år gammel jente fra bodø som blogger om sminke, mote, foto og generellt hverdagen hennes. Hun skriver selv at hun blogger kun når hun føler for det, og at det dermed kan bli litt lenge imellom oppdateringene. Jeg liker innleggene hennes, hun har korte men konkrete innlegg som er skrivefeil frie. Hun har også mange bilder i inleggene og de går veldig bra overens med teksten.

TERNINGKAST:

Jeg synes innholdet var så bra og designet at jeg velger og gi terningkast 6.

-Hva synes du om vurderingen?

Vil du bli vurdert?


Tenkte jeg skulle ta en ny vurderingsrunde. Blir å ta  vurderingen i kveld en gang. Hvis du vil bli vurdert er det bare å kommentere ja i kommentarfeltet. Så blir jeg å bruke random.org til å trekke ut en blogg jeg vurderer.

Snart vinter!


Når jeg sykklet til skola i dag så merket jeg noe, det hadde blitt frost! Så det var ganske kaldt siden jeg ikke hadde på meg votter. Men det er jo helt fantastisk, nå er det altså ikke lenge til snøen kommer. Jeg gleder meg så sykt, da skal jeg kjøpe meg nye skøyteski og så skal jeg gå ski så og si hver dag!

Flott høsferie

Nå er jeg kommet hjem fra noen fine dager i Tjongsfjorden hos Maja sammen med Anna. Vi har hatt det super koselig, det var så godt å få se dere igjen snupperrr. Får bare håpe det ikke blir lenge igjen til neste gang!
The girls!

Du er såå fin Anna ;*

Vakkert i tjong.
-Hva har du gjort i høstferien?

Dagens innkjøp

Øredobber fra bikbok.  69,- kr


Genser fra bikbok. 149,-kr
-Tycks?

bloggvurdering

INNHOLD: Ada Christin er en 17 år gammel jente fra Gjøvik som blogger om hverdagen hennes. Jeg synes hun skriver bra, interessante inlegg og har veldig lite skrivefeil i dem. Jeg liker at hun har korte men konkrete innlegg, det er liksom akkurat passe med tekst.  Det ser også ut som om at hun har oppdatert bloggen veldig ofte, noe som er et pluss.
DESIGN:Designet er ikke så veldig spesielt, det er for det meste hvitt.Det trekker litt ned. Men jeg liker virkelig headeren, det er jo et veldig fint bilde av Ada Christin, hun er jo veldig vakker så det gjør jo bildet ekstra fint. Og det var bra at bloggnavnet var veldig fremhevet, dette gjør at det er lettere å få med seg hva bloggen hennes heter.


TERNINGKAST:


-Synes om vurderingen?

vil du bli vurdert?Vil du at jeg skal vurdere bloggen din? Jeg blir å trekke ut en blogg tilfeldig etter hvem som kommenterer. Det blir på www.random.org så det vil vell være større sansynlighet hvis du kommenterer flere gang tror jeg.. Jeg blir å ta vurderingen i kveld eller i morgen, men jeg vil legge igjen en kommentar på bloggen til den utvalgte slik at h*n ser vurderingen.

-Vil du bli vurdert?

Grønn-te øker frobrenningen


Jeg har lest mye om at grønn te skulle være bra for å øke forbrenningen, så jeg bruker no og lage meg en kopp en gang i blandt.Og da er det jo godt å ha kanelstenger som man dypper oppi. Det skjer ikke så ofte at jeg lager meg grønn-te, men vurderer å gjøre det oftere nå som jeg ønsker å gå ned litt i vekt. Ikke mye bare litt! og da kan det jo være greit å få økt forbrenningen litt.

GRØNN TE
Koffeinet i teen bidrar til å frigjøre fett fra fettcellene. Samtidig øker antioksidantene i teen kroppens energiforbruk og gir dermed høyere forbrenning.

Hvor mye bør man drikke ?

2 til 3 kopper  om dagen eller tre kapsler grønn te-tilskudd, som fås i helsekostforretninger og enkelte apotek.

KANEL
Kanel fører til at kroppen produserer mindre insulin. Dette er gunstig ettersom insulin stimulerer fettlagring og hemmer fettforbrenningen. Kanel har også mye antioksidanter.

Hvor mye bør man spise?

Man bør innta en teskje om dagen eller 1-2 kapsler med kanelkonsentrat som man også får tak i i helsekostforetninger og enkelte apotek. 

Kilde: http://www.kk.no/309141/maten-som-brenner-fett

-Liker du grønn-te?

 

 

regret

@weheartit

"sometimes I just wish I could turn back time and make my mistakes undone."

Bloggvurdering av rbkbiatches

Jeg trakk tilfeldig hvem som skulle bli vurdert, og det ble Runa & Kathrine

DESIGN:

Jeg synes designet er veldig fint, og stilrent. Det er liksom ikke alt for mye "stæsj". Fargene i designet var også veldig behagelige å se på. Det eneste med fargene som ikke var så bra, var fargen på skriften i boksene. Den blir litt for lys og det er vanskelig å se hva som står der.INNHOLD:

Runa og Kathrine er to besteveninner som blogger om hvordan hverdagen deres er, og litt mote osv. Jeg synes de er flinke å lage inlegg som inneholder masse bilder (med god kvalitet), som gjør det mer interressangt å lese bloggen deres. Det de blogger om er også intressangt og det er en blogg som passer for tenåringer å lese. De har minimalt med skrivefeil, noe som er veldig viktig.


TERNINGKAST:
-Synes om vurderingen?

Bloggvurdering?


Jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, så jeg tenkte jeg høre om det var noen som var intressert i å få en bloggvurdering! Da vil jeg trekke ut random hvilken blogg som skal bli vurdert av de som har meldt seg på.Og deretter vurdere bloggen etter hvordan den ser ut og hvordan innholdet er.

-vil du bli vurdert?

blogganbefaling

Image and video hosting by TinyPic

Jeg tenkte jeg skulle anbefale en blogg som jeg er fast leser av. Nemmelig kvinnetrening.blogg.no! De blogger om kosthold, trening og litt om seg selv. Synes de har mange gode  råd om trening og kosthold. Og så liker jeg spessielt når de hadde testet forskjellige ting på video, slik som videoen under der de tester step&styrke.

Jeg synes egentlig dette er en blogg som passer for absolutt alle, for alle burde trene, det er viktig uansett om du er tynn eller tykk. Kroppen trenger mosjon, det gir deg overskudd og mye energi og det hjelper på blodsirkulasjonen. Det er jo også viktig med et sunnt kosthold, selvfølgelig skal man unne seg noe godt i blant, men det er bra at man er bevisst på valgene man tar.

-Har du lest denne bloggen før?

nordreisa

nå reiser jeg til nordreisa på slektstreff, skal være der til søndagen. Sku heller ønske jeg slapp, så jeg kunne dra til umeå med fotballlaget mitt. Men jeg må jo være med, påmeldingen går ikke ann å avlyse så.


byebye


Tenner lys

Nå tenner jeg lys for alle som gikk på tapt på utøya, og ved regjeringslokale, tenner lys for alle pårørende tenner lys for de som har overlevd og har måtte gå gjennom denne forferdelige opplevelsen. De har min sterkeste medfølelse, selv om det nesten ikke går opp for meg at dette faktisk skjedde. så kommer jeg vell aldri til å forstå hva disse menneskene har gått gjennom.. Er så vanskelig å forestille seg hvordan  det må være å se sine venner blir skutt, hvordan man må kjempe for livet sitt, hvordan det er å selv bli skutt, eller for foreldre som satt og ventet på telefon for å høre om barnet deres var i live. Dette er så uvirkelig for meg, jeg klarer ikke å skjønne helt hvordan det må ha føltes. Men jeg har et behov for å vise at jeg bryr meg, så jeg tente pyntelyset mitt, det som jeg skulle spare til en spessiell situasjon. Tenkte denne situasjonen var den rette! Fikk ikke tid til å gjøre det før nå siden jeg hadde vært på hytta når alt dette skjedde, så vi har bare nesten sittet ved tven hele tiden og fulgt med på denne saken.  Har ellers veldig lyst å være med i fakkeltog som skal være her på mo, men siden jeg skal reise nordover så blir det kanskje ikke tid.

Herregud det er faktisk en jente fra mo som er savnet, håper virkelig det kommer et mirakel og at de finner henne i live!  Jeg kjente henne ikke, men hadde sett henne i byen før.

jeg kom btw over et revenge on Anders Behring Breivik spill, trykk her! var litt sånn tåpelig, men jeg følte meg egentlig litt bedre etterpå.

-Har du tent lys?

god natt

Har nettopp lastet ned disse sangene fra skrillex, pluss andre sanger fra andre artister/band. Trengte virkelig litt oppfriskninger på ipoden min. Men nå skal jeg legge meg for å sove.. må tidlig opp i morgen for å pakke!

God natt kjære lesere ;*

sweet nails

tenkte det var på tide å fikse negglene etter telturen. De ble da litt søt. heheh lilla <3Bilder fra sjona


Nå har jeg kommet hjem igjen fra en kjempefin tur i Sjona, jeg tok bussen utover på mandagen, og så tok jeg bussen tilbake i dag. Vi har badet i stamp, fisket, lekt, gådd tur på fjellet, solet oss, osv. Var dumt jeg ikke kunne være igjen til i morgen, men jeg må jo utover til sørfjorden da, så nå skal jeg bare vaske klær og pakke før jeg stikker til sørfjorden ett par dager.

Tool academy


Jeg satte meg ned for å se på tv etter fotballtreninga, og switchet over på kanalene. Så fann jeg denne nye reality-serien. Den handler om en gjeng menn som har blitt meldt på en slags dressurkonkuranse, der de skal prøve å skjerpe seg i forholdet de har til kjærestene sine. Mennene trodde egentlig at de hadde blitt meldt på en konkuranse om å være mr. awesom, så de viste jo heller ikke at damene deres skulle være og observere hva de gjorde og høre det de sa. Så det var mange som sa masse dumt for å tøffe seg. Slik som han ene som sa at han var utro, og at han hadde en mandags jente, tirsdags jente, onsdag osv. Og at dama hans var The bottom bitch. Ikke akkurat det smarteste å si. Men programmet var veldig intressangt og underholdende.

-Har du sett dette programmet på tven?


Bloggferien er over

Jeg hadde bare tatt meg en liten, eller egentlig ganske lang  blogg ferie, men nå starter jeg opp igjen! Jeg hadde bare så lite tid til å blogge, og gikk egentlig ganske lei, men nå satser jeg på at jeg skaffer meg litt inspirasjon til å drive bloggen som før. Det er jo snart sommerferie og greier, og da blir det vell mye mer å blogge om, og tiden vil jo strekke bedre til i sommerferien.

Jeg lagde meg nettopp et nytt design, tenkte at når jeg skulle begynne å blogge igjen kunne jeg ikke bruke det samme gamle kjedelige designet, så da mikset jeg bare sammen noe og ble egentlig ganske fornøyd, det får no holde. Vart ikke så alt for fancy men brukbart!


synes om det nye designet mitt?

treningen tar over blogginga ;S

Jeg må bare beklage at jeg ikke har blogget regelmessig, men jeg har trent så mye de siste dagene så da har jeg ikke hatt tid til å blogge. Har hatt måtte trene litt ekstra siden vi i går skulle ha sesongen første kamp. Den gikk desverre ikke så bra, vi tapte 3-2 men det er no ikke så værst siden det ene målet deres var linjedommeren sin skyld. Han dømte straffe når det egentlig ikke var det..


random fotballkamp, hadde ikke bilde fra gårdagens så slengte bare på med en illusjon.

tips til hva jeg kan blogge om?


x-faktor potensiale

Her er et en sang fra Cathy May (15). Hun er "fantastisk" flink til å synge! Får jo helt gåsehud av henne. Nei okei jeg skal cut the crap, heaheh hun er rett og slett en skam for nasjonen..... Tror ikke det går ann og bli mer tonedøv enn dette:

WeheartitJeg hadde egentlig ikke så mye å blogge om i dag, har vært i bursdag og på zumba. Så jeg lette etter litt inspiarsjon på weheartit.com. Det er alltid så mange fine bilder der

MirrorsI går hadde jeg besøk av Julie & Marina, og vi så denne filmen her, spiste brownies og godterier. Var skikkelig kos, men når de hadde dratt, så vart det litt ekkelt. Jeg turte nesten ikke se meg selv i speilet, heahe det var veldig skummelt. Jeg merket plutselig at vi hadde utrolig mange speil i huset, og det var veldig ekkelt siden denne filmen nettopp handlet om speil. Off den er ganske skummel synes jeg.


Har du sett den?

VOE begynner å blogge IGJEN ...

Har du fått med deg at VOE (Emilie) begynner å blogge igjen? Den 15 mars gjør hun comeback og er tilbake og starter bloggingen igjen. Jeg tipper hun kommer seg opp på førsteplassen igjen, nå ligger bloggen hennes på 5 plass på blogg.no.

Jeg håper bare hun ikke får så mange negative kommentarer igjen, skjønner ikke hvorfor folk absolutt er nødt til å rakke ned på andre.


her kan du lese mer om saken: http://www.tv2underholdning.no/gkn/voe-gjoer-bloggcomeback-3437938.html


Hva synes du om at voe skal begynne å blogge igjen?

Brukte du å lese bloggen hennes?

Jeg eg blitt AVHENGIG!

Jeg er blitt avhengig av Wild West Town på facebook takket være Helene! <3 Først syntes jeg det så skikkelig kjedelig ut, men så fortsatte jeg å spille det og, nå er jeg avhengig.... Det er nesten som farm ville, bare 10 gang bedre.ikke det at jeg spiller farmville, synes det er dårlig, men dette er sykt bra.

Men jeg er heldigvis ikke den eneste som er avhengig, siden hele klassen sitter og spiller det. haeheha

Gården min^


Har du prøvd dette spillet før ?

arkiv

 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits