NOTODDEN

Her er da noen bilder fra byen jeg bor i, notodden! Det er en industriby, men likevell er naturen veldig godt bevart rundt oss. Jeg har blitt en smule forelsket i byen, jeg synes den er virkelig skjønn. Det eneste som jeg ikke liker med den er alle oppoverbakkene, uansett hvor man skal er det alltid oppoverbakker. Byen er som en ren grop, så uansett om jeg skal til eller fra skolen er det alltid oppoverbakker.
Her er da høgskolen i telemark avd Notodden der jeg skal tilbringe mine neste 3 år. ! Vet ikke enno om jeg ønsker å bli kunst lærer eller ikke, men jeg ønsker iallefall ikke slutte på studiet ennå, for jeg trives så godt.   ( Den ser veldig liten ut på bildet men den er egentlig større.)

MY ROOM

Tenkte jeg skulle blogge litt igjen, bare slik at de der hjemme kan se hvordan jeg har det her nede i sør!  Blir neppe nå masse blogging, det ser jeg meg ikke tid til. Men en oppdatering en gang i blandt.

Her er da bilder av hvordan rommet  mitt ser ut :


Rommet mitt er 22 kvadratmeter  pluss bad. Stue og kjøkken deler jeg med en del andre studenter. Jeg synes jeg har fått det relativt koselig her, og tror jeg blir å trives med å bo her de tre neste årene.

3 år forsinket opperasjon

Jeg fikk brev i posten for 3 år siden at jeg skulle opperere det året, altså i 2009. Jeg har ennå ikke fått den opperasjonen som de lovte meg. Så mamma ringte i dag til Bergen for å høre om de hadde glemt meg, men det hadde de ikke, men de skulle prøve å få det til å gå fortere. Så nå håper jeg at jeg kan få ta denne opperasjonen i år. Det er en ganske liten opperasjon, skal fikse på leppa og nesa. Er kunn en skjønnhetsopperasjon, slik at jeg får bort de siste sporene av leppe-spalte eller hareskår som noen kaller det. Dette blir den fjerde opperasjonen jeg skal gå igjennom, egentlig så kunne jeg sikkert ha vært foruten denne siste opperasjonen for det synes ikke så veldig godt at jeg har leppespalte, og dessuten har jeg blitt vant til det, det er en del av meg. Men så er det jo greit når jeg får denne sjangsen til å få fikset det, er redd jeg vil angre i fremtiden hvis jeg ikke tar opperasjonen.

Fremtiden


I går kveld når jeg skulle legge meg, fikk jeg ikke sove, så jeg begynte å tenke på hvordan drømmedremtiden min ville vært! Og så begynte jeg å klippe og lime i paint, helt til jeg fikk fram den ultimale fremtiden.

Jeg skal gifte meg med Manu Bennett, og vi skal adoptere en jente fra kina og  en gutt fra afrika. Gutten skal hete Crixus, men er litt usikker på hva vi skal kalle jenta vår. Vår søte lille familie skal flytte til sørfjorden der jeg skal designe drømmehuset vårt, og vi skal ha en stor båt. Manu Bennett skal spille inn masse filmer slik at jeg slipper å arbeide, jeg skal bare være hjemme som husmor.

Ahhh skulle ønske det kunne ha vært meg om 10 år!

2011's høydepunkter

En liten oppsummering av året som gikk.
I februar var jeg på stamnescup. Da jeg, Anja, Maria og Pia i en leilighet som vi fikk låne av faren til Maria, mens de andre jentene på laget måtte sove i den sure gymsalen på skolen. Koselig minne!!!


Var på natt-turnering i Tjongsfjord sammen med Helene <3

Jeg og Anna badet for første gang i april en gang! sykt kaldt! all snøen hadde til og med ikke forsvunnet. GÆRN!!!

Fisketur med Julie! var koselig, men litt kjipt at jeg fikk alle de småe fiskene og hun de store.

 

Teltur på bredek og grannesset! Det var artig.


Sykklet til Sørfjorden med maja og oda! 10 mil altså!
Var på slektstreff oppe i  Nordresia. Møtte mange kjekke folk der!

Språkreisen til Østerrike må være det beste som skjedde i 2011. Var en opplevelse for livet! har så sykt lyst å reise tilbake.Var på hyttetur sammen med Cathrine og Marina! Kjempe koselig. Håper det gjentar seg i 2012.Har vært på mange flotte turer med friluftslivklassen. Beste turen var nok når vi besteg Oksskolten, nordnorges høyeste fjell.


Var på Stoppvolden-cup i Bodø! Der fikk vi faktisk et sjokk over hvor god vi egentlig var på så små baner.

RIP bestemor
Bestemor gikk bort i går kveld rundt 10. Hun slapp heldigvis å pines, hun hadde fått morfin og hadde dermed ikke smerter.  Legen hadde sagt at hun ikke ble å overleve helgen så vi var jo forberedt på det. Men det var ganske trist uansett. Jeg er veldig glad at vi var der på lørdagen og tok farvel. Selv om hun ikke hadde oppe øyene, så sa sykepleierne at hun kunne høre det vi sa. De så det på pulsen. Så jeg var veldig glad for at jeg fikk fortalt henne at jeg var glad i henne, slik at hun fikk høre det før hun gikk bort. Men jeg velger å ikke se henne nå, altså nå som hun er død. Jeg vil heller huske henne for den hun var.

Det er ikke lett

Det er ikke lett å se bestemor på denne måten, sånn som idag.. Jeg kunne faktisk ikke kjenne henne igjen. Og det er en og en halv uke siden sist jeg så henne. Jeg måtte faktisk spørre sykepleieren om hvem det var utav de tre damene som satt i stua. Hun var så annerledes, hele annsiktet var søkkt inn, og det fine krøllete håret som jeg brukte å se var nå klippt kort og var helt slett. Det var heller ikke noe bedre når jeg begynte å prate med henne, hun sa ikke så mye, men hvis hun skulle prøve å si noe så var det bare halve setninger og så måtte jeg gjette meg til resten. Det er så synn at alzheimersen har gjort alt dette med bestemor, hun blir liksom aldri bedre, hun blir bare verre og verre.  Og jeg forventer egentlig slutten snart, selv om jeg håper vi kan ha henne ved oss en god stund til, det er derfor jeg prøver å besøke henne så ofte som mulig. For man vet jo aldri når det skjer. Men jeg har bestemt meg at jeg vil huske henne som den flotte artige, og gavmilde dama hun en gang var, og så vil jeg bare glemme det andre med sykdommen, for det er jo sykdommen sin feil, bestemor er innerst inne fortsatt den samme selv om hun ikke husker så mye, så kjenner hun iallefall meg igjen og vet hvem jeg er. 


@bilde

"I will always love you for who you are, and were"

Fantastisk språkreise

Nå er jeg kommet trygt hjem etter en uke i Salzburg! Og med det har jeg altså vært uten nett en hel uke, omg! De hadde nett der, men vi fikk ikke til å koble til dataen vår til nettet deres. Men jeg har iallefall hatt det supert, det har vært en opplevelse for livet denne språkresien her. En uke gikk veldig fort siden vi gjorde noe absolutt hele tiden, så jeg kunne ha tenkt meg til å vært en uke til. Men man ble ganske sliten etter å ha omstilt hjernen til å snakke tysk hele tiden, så det var godt å komme til norge og få bare prate norsk.

Det var så trist å si hade til vertsfamilien vi bodde til, for christine som vi bodde til sa så mye fint om oss og sa at vi bare måtte komme tilbake på besøk engang hvis vi skulle til Salzburg en gang i fremtiden.

Jeg blir sikkert å blogge om språkreisen i lang tid framover, for jeg har tatt så mange bilder av alt vi har opplevd og jeg vil gjerne dele dem med omverdenen. Vi har jo blitt guidet rundt i salzburg og fått sett masse sensverdigheter.

Her er et bilde over salzburg tatt oppe på festningen.

Her er et bilde over nesten hele Tyskklassen min. Det var iallefall de som var med på turen pluss reiseleder og læreren.

Et til bilde av oss! tatt av guiden

Jeg og Hanne delte rom! Vertsfamilien hadde et utrolig fint hus, det var en eksotisk stil. Hun hadde mange ting og planter rundt i huset, og masse musikkinstrumenter som vi fikk prøve.

Salzburg om kvelden!  Nydeligt!

Jeg kjøpte mozart sjokolade til mamma og pappa i hjemkomstgave.  Måtte no bare kjøpe en liten ting til dem..

Språkreise om 4 dagerNå er det kun fire dager igjen til tyskklassen skal reise i lag på språkreise til salzburg. Jeg føler at det ikke var lenge siden vi begynte å planlegge turen, og nå skal vi faktisk snart dra. Vi drar altså på natta til søndagen. Da reiser vi med toget til trondheim, og tar deretter fly til Oslo, og så til München og tog derifra til Salzburg.

Vertsfamilie

Vi skal ligge til forskjellige vertsfamilier rundt omkring i byen. Jeg skal være sammen med fem andre jenter i en vertsfamilie. Og der blir vi nødt til å snakke tysk hele tiden.

Språkkurset

Vi skal altså gå på et institutt der vi skal ha skoledager der vi lærer mer tysk. De vil begynne klokken 9 hver dag og slutter halv ett. Etter det vil vi bli guidet litt rundt i byen noen dager, mens andre får vi bevege oss fritt og gjøre det vi ønsker. Vi skulle egentlig ha skole fra mandag til fredag, men pga reisingen så måtte vi droppe den siste dagen og heller reise hjem igjen på fredagen. Så jeg tror vi skulle være hjemme igjen på mo tidlig på lørdagsmorgenen.

Litt om Salzburg

Det er en by i østerrike som ligger nær grensen til tyskland, altså den ligger mer sør for tyskland. I denne byen ble mozart født i, så byen er veldig preget av han. Denne byen har en elv som heter Salzach som betyr "saltelven".  Salzburg ble nemmelig rik på saltet som de hadde så mye av, og dermed har det vært krangler mellom østerrike og tyskland om hvem som skulle eie denne byen.

 

De har en utrolig fin festning som dere ser på bildet, den skal vi besøke. Og jeg skal ta mange bilder fra denne flotte byen.

Jeg blir nok å blogge litt mer om språkreisen etterhvert, jeg må jo tross alt finne en gave til vertsfamilien og så må jeg nok gjøre noen andre forberedelser.

-Har du vært på språkreise før?

sommeren 2011Nå er det kunn 2 uker igjen av sommerferien, helt sykt! Er så mange planer jeg hadde for sommeren som jeg ikke blir å få tid til. Har liksom prioritert å trene heletiden så  jeg har ikke fått så alt for mye tid til å være sammen med vennene mine. Så egentlig gleder jeg meg litt til skola begynner igjen, så jeg får møte alle igjen.

Mine planer for de to neste ukene er at jeg skal til sørfjorden en liten tur før jeg skal til namskogan. Så skal vi reise til einvika med hele familien.

-Føler du også at sommeren går alt for fort?

Jeg har BURSDAG!!!!

Nå er jeg blitt hele 17 år gammel, OHSHIT jeg er blitt gammel. I går etter tolv kom mamma og pappa inn på rommet mitt og sang bursdagssangen til meg, for jeg sa jeg ikke ville bli vekket så tidlig så de tok det bare da! heaeheh jeg trodde de skulle slutte med det siden jeg er blitt så gammel ogsånt. Men det er no litt koselig da.

I dag fikk jeg bursdagsgaven fra dem, og det var penger <3 Flotters! Har egentlig bare ønsket meg penger til absolutt alle, men det er no egentlig artigere å få pakker. Fikk også de fine rosene på bildet, de var litt kul for de var flekkete! heaheha rått...

Nyoppusset rom

Vi har pusset opp rommet mitt til mamma, så nå gjelder det bare å henge opp gardiner, bilder og å montere tv-bordet så er det ferdig.


En stråååålende aften!!

Juleballet var kjempe artig, jeg koste meg kjempemye. Jeg ble litt sliten av å hyle og danse men ellers så var det kjempe koselig men jeg tok nokk litt for mye av på dansegulvet.. men sånn skjer.

Det er jo litt kjipt at det ikke er noe nytt ball før til neste år igjen, men dette ballet kommer til å bli husket!! iallefall for meg, men Marina ? hmm... tviler13.aug.2010

I går klokken halv to ankom jeg Norge for første gang på 2 uker i Byala i Bulgaria, der sola har stått på for fullt og temperaturen har vært skyhøy.Så kulde og regn har ikke akkurat vært noe problem.
Det har vært deilig og koble av og senke stressnivået mitt til bunns, og nå har jeg ladet opp batteriene mine opp og er helt klar til å begynne hverdagslivet igjen.

Her er et bilde fra hotellet.. Eller det er ikke akkurat et hotell, mer en bunke med leiligheter som selges og så leier privatpersonene ut leilighetene.
Som du ser så er "hotellet" ganske godt inngjæret, og de har en port som stenges kl åtte og etter det blir den overvåket av en vakt som kun slipper inn hotellets gjester og de som arbeider der.

Here is were the magic is happening. hehe altså soling og bading
Åh vi har  hadd det bra varmt, det har jo vært tsunami varme et par dager midt i uken.. Det vil si at temperaturen er over 40 i så så lang tid, sp kalles det tsunami  varme.... fikk vi fortalt av Miro.
Han fortalte også at om vinteren hadde de hatt 29 minusgrader.... det er jo helt sykt!! Men det var da en veldig uvanelig vinter,,

Her er stranda i Byala, den er ikke riktig så fin som den i Obzor men denne var det lett mulig å finne seg en plass for åtte personer.

Vi var en tur i Aqua park, bulgarias største badeland.. Det du ser på bildet er bare en liten del av aqua-parken, men det var disse skliene vi fikk tid til å bruke, for vi var kunn en halv dag og da fikk vi ikke tid til  å prøve alt som var å prøve.

Vi var to ganger i den gammle delen av Nessebar. Den ene gangen ble vi kjørt av hotellets private sjåfør, men neste gang leide vi to biler og kjørte selv, slik at vi sparte litt penger,  til shopping?
Det var utrolige shoppingsmuligheter, for nessebar var nesten byggd på boder under husene deres.

Her har du den vakkre solnedgangen som vi så da vi var på vei til en resturang i Byala.

Jeg og Matilde, som holder på å gjøre oss klar til å spise middag.
<3 ilu søteste søskenbarnet

PS: jeg lager et innlegg i morgen der jeg skal vise dere hva jeg har handlet mens jeg var i bulgaia.

Byala i Bulgaria om 8 dager

YEAH!!!!! Nå skal jeg snart til syden, uten mamma og pappa for første gang... Åh det blir så  deilig!
Altså jeg skal ikke reise uten noen voksne, jeg skal reise sammen med min tante, onkel, bestemor, bestefar, og 3 søskenbarn. Men jeg skal ta nattoget alene til oslo, og så skal jeg møte dem der. 

Her er hotellet. tatt fra en balkong

Her er også hotellet, men jeg tror ikke det er det hele..

Her er den vakkre stranden..

Vi skal være på denne skjønne plassen i to uker, og jeg har et stort mål om å klare å ligge i ro og sole meg, for det er en ting jeg aldri har hatt tid til andre ganger jeg har vært i syden. Men jeg håper selvfølgelig at de har volleyballnett der, hvis ikke blir det ganske kjedelig i 14 dager -.-"

Tut tutI går var jeg på båttur med mamma, pappa, Stine, Marcus, Maja, Kathrine, Tante Heidi, Scott og Mattis. Vi brukte sjaken våres oldervikjenta, og kjørte et stykke, men ikke så veldig langt siden tante Heidi, Kathrine og Marcus skulle dra hjem med en tidlig ferge. Turen i seg selv var koselig og brakte meg mange gamle barndomsminner, for det begynner å bli en god stund siden jeg var med på tur med den båten.

Avslutningen på ungdomskolen 2010

Vi hadde en kjempe fin og rørende avslutning  i går kveld med mye gode kaker som jeg angrer litt på at jeg spiste/smakte på. Men på en sånn spesiell aften har man vel lov å ta seg noen kakestykker?
Etter avslutningen møttes ganske mange i klokkerhagen, det var det som var mest koselig på denne dagen. Men det var en smule kaldt. Det som skjedde der får være en annen sak.. *host*host*  Flott ungdom! 


Noen andre som har gledet seg til sommerferien ^^,?

Last time <3I dag hadde jeg min siste skoledag på denne skolen, jeg følte at det var litt trist også, når jeg tenker på alle minnene, utenomo fagene da.. Vi har hadd et så bra klassemiljø, og det vil jeg virkelig savne.. Jeg er jo litt glad da for å være ferdig med grunnskolen da, men det er folkene jeg vil savne.

HELT ferdig med badet

Nå er vi endelig 100% ferdig med badet, vi har pusset det opp i flere månder og nå er ALT på plass. Vi har jo selfølgelig dusjet mens vi holdte på å pusse opp, vi brukte badet i kjelleren. xD Men først nå har vi fått alle småtingene i hus.


Synes du det ble fint?

17.mai (Y)


Maja og Anna utanfor skola i sørfjorden.

Det lille 17.mai toget

Anna og meg, med selvutløseren <3

Maja fina<33

fjortizza...eeheh

Mattis og meg

Jeg har hatt en kjempe koselig 17.mai, men jeg måtte desverre stå ganske tidlig opp, fordi jeg skulle krølle håret, men ellers er det ikke noe å klage på.. .     Det var ikke så veldig mange her i sørfjorden i år, vi var ca 28 stykker i toget. Vi gikk helt bort til ei snær dama som ikke kan kom lenger ut av huset sitt enn på trappa.  Vi syngte en sang til henne og så dro vi til skolen og spiste kjøttaka i brunsaus, kaker og is..
Vi skal dra hjem igjen med 10 ferga tror jeg. :)

Har du hatt en fin 17.mai?

Fyller 16 år i dag
I dag 8.05 er det akkurat 16 år siden jeg kom ut, tiden har gått så fort. Jeg kan enda huske første skoledag, og nå er det snart den siste på ungdomskolen. Før så brukte jeg å glede meg noe sykt til bursdagen min, men nå er det ikke den samme gleden.. Uansett håper jeg at det blir en fin dag med slekta i dag.

Vonde minner er vanskelig å glemme
Jeg fikk en slags deja vu følelse i dag da jeg skulle spise lakris, og jeg satte den fast i halsen. Da kunne jeg nesten kjenne på angsten jeg hadde da jeg var rundt 5 år gammel. En sånn opplevelse glemmer man aldri, uansett hvor mye man vil, den vil grave seg dypt inn på netthinna di. Jeg glemmer aldri de forskrekkede blikkene som stirret på meg av all uvitenhet. De usikre blikkene deres, jeg kunne lukte redselen deres, redselen for det uventede. Nemmelig døden...  Jeg var ikke langt i fra og gå bort, det sto på sekundene at jeg overlevde. At en uskyldig kjærlighet på pinne kunne gjøre så mye skade. Jeg husker til og med hvordan kjærligheten så ut, den hadde en rød pakning med noe grønt på, selve kjærligheten var rød. Jeg bet i den og halve kjærligheten gled ned den lille tynne halsen min, og satte seg fast. Først begynte jeg å hoste inntenst, mamma kakket meg i ryggen mens hun spurte om det gikk bra, men da hostingen ble verre skjønte hun at noe var galt. Hun ropte på pappa som var ute i boden. Han kom springende inn, de banket og kakket i meg. Gjorde alt de hadde lært, pappa snudde meg til og med opp ned. Men da jeg hadde blitt så blå at de nesten så slutten for meg, gjorde mamma noe uventet som kunne ha drept meg, men endte opp med å redde meg. Hun stakk fingren sin nedi halsen på  meg. Og vips så for den ned, på en lang vandring i kroppen min. Så jeg tenkte  på denne forferdelig opplevelsen når jeg fikk en lakris i halsen i dag, og jeg tenkte på hvor heldig jeg var som fikk overleve, og jeg er så taknemmelig til mamma som reddet livet mitt.

Fremtidsplaner

I dag har jeg søkt på vidregående skole,  listen min ble slik:
1. Studiespesialisering med formgivningsfag.
2.Design og håndtverk.
3. Medier og kommunikasjon.

I de siste dagene, ukene, månedene, årene har jeg tenkt på hvordan fremtiden min skal bli. Og jeg har lagt en plan over hvordan den vil bli....

Først så vil jeg komme inn på studiespesialisering med formgivingsfag på polarsirkelen vidregående skole, etter tre år med hard fokus på skolen skal jeg søke på en høyskole slik at jeg kan bli arkitekt. I ettertid skal jeg enten gifte meg med en pen kineser og få søte kineserbabyer, eller så skal jeg gifte/bli sammen med en same eller en vanlig norsking, og så skal jeg adoptere jenter fra Kina. Jeg skal også designe drømmehuset mitt, og dit skal jeg og kinesern/nordmannen/samen pluss kineserbarna bo. Og jeg må sefølgelig få meg en deilig rød sportsbil med spoiler, og mange hunder i alle størrelser. Men når jeg blir pensjonist skal jeg flytte til sør-fjorden der vi skal bygge et vakkert hus i oldervika. Og jeg skal bli kunstner og vi skal endelig komme til harmoni og fred.  og så dør jeg først, så jeg slipper å være hel alene.Hva er dine fremtidsplaner?

Den beste klassen


10bthebest
Pia,  Patrik, Jeanette,Ida-Sofie (Meg), Anja, Kristine, Malin, Martin P, Daniel, Vilde, Martin B, Alf, Martin H
Trude, Ole, Aleksander, Helene, Lisa, Håkon, Marcus, Kurt
Vegard, Iselin, Tom, Matilde, Tine, Martin F

Dette er altså den BESTE klassen som finnes, men det mangler en, og det er Jeanette Irmeli. Hun gikk nemmelig ikke i klassen vår da vi tok bildet.
Jeg bare digger klassen vår, vi har så godt klassemiljø.
I<3klassen vår

Sør-fjorden

hpim0452
Hytta tel ho Maja, Turid & Imre. Jeg hadde ingen bilder av hytten vår, xD
hpim0812

Oldervika.. Butikken&Kafeen
hpim0816
Der ferja kommer.
hpim0820
Båtene.

thehopp

I sommer når jeg & Maja hopp fra lillekaja. :D
Andreea & Frida var også der men jeg finner ikke bildene noe sted, jeg tror de er på gamle pcen min.Sørfjorden er den beste plassen, jeg bare elsker å være der, spesielt om sommerene. Der er så mange koselige folk der. Vi bruker å ha en kafe på lørdagene ( OM SOMMERENE) inntektene går til bygda og moloene som snart kommer til sørfjorden. Det bruker også å være en sommerfest og da kommer det mange folk på festhuset, jeg tror at de snart må bygge ut hvis det kommer flere. Jeg elsker å være der i påsken fordi da er det påskebingo og alle ungdommene bruker å møtes om kveldene for å spille volley ball. Jeg har så ufattelig mange gode minner fra sørfjorden, og hvis jeg skulle ha fortalt alle ville jeg aldri blitt ferdig.

Leppespalte.

okoko

Da jeg ble født hadde jeg leppespalte, det vil si at leppa mi var delt. ( de fleste har også det i ganen). Jeg synes legene har gjordt en kjempe god jobb, siden jeg grøsser av å se på bilder når jeg var nyfødt, så er det en stor forandring. Jeg har gjennomgått en del opperasjoner i Bergen, og mange kontroller. Legene har til og med tatt et bein fra hoften min og plassert det i tannkjøttet, ukene etterpå måtte jeg sitte i rullestol og gå på krykke. Jeg hadde en tann for mye, og det stod i  mellom to tenner, og legene måtte bare gjette hviken som var den rette, og de gjettet riktig :D. Jeg har enda en opperasjon som står for tur, men det blir nokk den siste. På denne opperasjonen så skal de bare fikse litt.

Mattis <33

juuul

oooo

Først og fremst skulle Stine (søster) få seg hund, på denne tiden var hun 13 år gammel. Vi hadde hørt om en hund som skulle omplasserest ikke langt fra høyblokkene, hunden het Kaisa og hun var helt svart. Vi besøkte familien til hunden og trodde helt og fullt på at vi skulle få henne. Men etter noen dager fikk vi høre at de allerede hadde gitt henne til en slektning. Jeg kan ennå huske hvor fortvilt jeg var da jeg fikk høre dette, jeg hadde gledet meg så veldig mye, jeg hadde til og  med laget en sang om Kaisa( Men den er privat xD ).   Plutselig en dag ringte det i telefonen da vi var på vei hjem fra hytten. Det var en dame som hadde hørt at vi var på leting etter en ny hund. Hun fortalte at det var en 1-2 årig hund som egentlig skulle avlives fordi han var så veldig, veldig tynn, og han hadde ikke noe sted å bo.  Vi tok han med oss hjem i en to ukers prøve og der har han hvert siden den gang.  Mattis er bare den beste hunden som finnes. Han er veldig klok, hvis jeg sier :- skal vi gå tur. så blir han fulstendig gal, springer rund i ring som en tulling. Det er masse annet han også forstår. Han er en ordentlig kosehund, han bruker å komme hoppende opp i fanget mitt, selv om han nesten moser meg så er det veldig koselig. Han har hadd en forferdelig tid før han kom hjem til oss:  Når han var valp så var han så veldig mager og liten, og de andre hundene spiste opp maten hans, så han måtte spise sin egen drit : ( (. (TRIST OG EKKELT). Han blir veldig redd hvis jeg plukker opp en stein fra bakken så jeg tror det kan ha vært noen som har kastet stein på han en eller annen gang. Men jeg mener at det er de som har hatt det verst som blir de snilleste.

ÆLSKER DEG OVER ALT PÅ JORDEN MATTIS <33

Om meg

Selve meg:

Jeg heter Ida-Sofie og er 16 snart 17 år gammel. Jeg vil se på meg selv som en glad og positiv person. Men det kan jo selvfølgelig variere fra situasjonen, ingen er jo glad og positiv 24/7. Jeg vil også si jeg er det vi kaller en "treningsnarkoman", spiller fotball, går langrenn og trener på spenst. Så jeg har ikke så mye tid til annet en trening, og skole. så det blir knapt tid til venner, men jeg bruker å trene sammen med dem så da får vi brukt litt tid i lag, ellers så bruker jeg å få tid i helgene til å være sammen med venner. Jeg trener omtrent alle dagene i uken så lenge det ikke kommer noe i veien slik som sykdom, prøver, bursdager, osv. Jeg bare elsker å få ut litt energi, og hvis jeg ikke får trent så blir jeg den rene tikkende energibomben.

Jeg vil si jeg også er ganske kreativ, og elsker å tegne, male osv. Men jeg får lite tid til dette p.g.a mye trening og lekser.Jeg er også litt interissert i musikk, elsker å høre på omtrent all musikk. Og har fra jeg var liten av skrevet sanger sammen med veninner. Jeg spiller dessuten gitar, er ikke super flink... Men jeg kan en del sanger, for det meste med fingerspilling.Jeg har verdens skjønneste hund, han heter Mattis! Han begynner å bli ganske gammel nå, 8 år eller noe slikt. Men han er fortsatt like energirik og glad. Men han har lagt på seg litt i det siste, men det kan hende det er fordi han nylig ble kastrert.

Fremtidsplaner:

Jeg har ufattelig lyst til å bli arkitekt, og det er det som er målet. Nå går jeg Studiespesialisering med formgivingsfag slik at jeg kan få spesiell studiekompetanse og komme meg inn vidre på skole for deretter å utdanne meg til arkitekt. Når jeg har fått utdanenlsen min så vurderer jeg å adoptere et barn fra Kina eller to.

Hvorfor jeg blogger:

Jeg blogger fordi jeg prøver og forbedre meg i å skrive rettskriving og på denne biten har bloggen hjelpet meg veldig mye. Og jeg tar jo ganske mange bilder, og det er artig å dele dem med resten av verden, se hva de synes. Og hvis jeg ikke skulle ha gjort dette ville bildene bare blitt liggende på pcen.

Kameraet mitt:
Jeg kjøpte meg et nytt speilrefleks kamera for konfirmasjon's pengene mine. Det er utrolig bra! jeg har også vært på foto-kurs der jeg lærte meg å bruke instillingene så jeg begynner å bli veldig godt kjent med kameraet mitt nå.


 

arkiv

 • September 2013
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010

 • kategorier

 • My life
 • Bilder
 • Blogg
 • Dagan
 • design
 • Friluftsliv
 • Kreativitet
 • Lavkarbo
 • mat
 • mote
 • musikk
 • salzburg
 • Skola
 • trening
 • Videobloggz

 • lenker
  hits